- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #42.781
2. Çocukta çocuk hasta olmadığı sürece doktorun olmuyorDoktorun ne dedi kuzum ek Gıda için
Bize 5. Ay biter bitmez başlayalım dedi 400 gram almıştı 10 15 gün tadım yaptık klasik önce 1 çay kaşığı sonra 1 tatlı kaşığı sonra yemek kaşığı sebze meyve yoğurt tattırdım doktorum sonra irmik filan verebilirsin dedi
şuan 6 ay bitti sabah meyve+yoğurt öğlen sebze+yoğurt akşamda bebek irmik,yulaf yada buğday un ile mama yapıyorum gece uzun uyusun diye yediği kadar yediriyorum ölçülü vermiyorum yedikten sonrada emmek istiyor zaten emzirmek işkenceydi ayakta sallaya sallaya emziriyorudum ek gıdaya geçince kesildi bu akışkanlığımızda
Kusması kötü yaBenim oglumda cok az kilo almis yine ama hala kusmasi devam ediyor o yuzden normal.diyolar ek gidaya gectik 5.ayda biz o yuzden ama bisey farketmedi henuz sadece tadimlik oldugu icin sanirim
Mamaya kötü bi bakış açım yok aslında 2 3 ay ben de verdım ama yetıyor gibiydi sütüm. Bilemedim biraz daha bekleyim belki başlarım veya gece maması alırımBende öyle yapıyorum aslında ama mızıklamaya başlanınca aynen hep bölünüyor
Yemek de hiç güzel olmuyor
Ek gıdayla şu süreçte kilo alması çok zor canım tadımlarla
Mama kullanabilirsin
Biz mama ağırlıklı artı anne sütü olarak besleniyoruz
Bu mamaya olan bakış açısı beni çok üzüyor
Gece maması da iyi fikir aslında
Hem tok da tutar hem kilo alımı da düzelir
Ben olmadım daha.Kızlar hala hasta olmayan var mı acaba ? 6 ay oldu neredeyse tık yok , ödem ödem oldum
Merhana canim bende ek gidaya basladim havuç muz elma başladı bide sütüm yeni yeni yetmemeye basladı birazda pirinc unu mamasi yiyor ve 3 gundur hic yapmadı bi hic rahatsizliğı yok huzurlu gayet ama ben baya endiselenmeye başladımGünde 2 kere kakasını yapan çocuk 2 gündür yapmıyor. Sürekli çığlık ağlama. Acaba karnı mı ağrıyor? Yoğurt havuç muz başladık ek gıdayla ondan mı ki? sizde de oldu mu?
Benimde ek gidaya baslayinca 3günde bir yapmaya basladi ikiniyor minicik bisey cikarabiliyor kuru kayisidan komposto yaptim 50ml ondan veriyorum 2günde bir iyi geldi sanki 3.gunde yapiyorGünde 2 kere kakasını yapan çocuk 2 gündür yapmıyor. Sürekli çığlık ağlama. Acaba karnı mı ağrıyor? Yoğurt havuç muz başladık ek gıdayla ondan mı ki? sizde de oldu mu?
muz verdim ben de cok rahat yediKızlar meyve emziginon içine armut koyuyorum ama dediklerinden uzun lifleri çıkıyor gozetim altinda veriyorum yine en rahat elma . Siz neler veriyorsunuz emzikte
Doktorlar bebegin karninda şislik huzursuzluk yoksa olabilir diyorlar ama biz duramiyoruz bende her bezini insallah yapmistir diyerek aciyorum yine 3.gunun sabahinda yapti bu sabahMerhana canim bende ek gidaya basladim havuç muz elma başladı bide sütüm yeni yeni yetmemeye basladı birazda pirinc unu mamasi yiyor ve 3 gundur hic yapmadı bi hic rahatsizliğı yok huzurlu gayet ama ben baya endiselenmeye başladım
Kızlar hala hasta olmayan var mı acaba ? 6 ay oldu neredeyse tık yok , ödem ödem oldum
Ben de olmadım ve çok rahatsızım ödem konusunda.. zaten hamilelik kilolarımda yapıştı kaldıBen de hala adet olmadım
Merhana canim bende ek gidaya basladim havuç muz elma başladı bide sütüm yeni yeni yetmemeye basladı birazda pirinc unu mamasi yiyor ve 3 gundur hic yapmadı bi hic rahatsizliğı yok huzurlu gayet ama ben baya endiselenmeye başladım
Benimde ek gidaya baslayinca 3günde bir yapmaya basladi ikiniyor minicik bisey cikarabiliyor kuru kayisidan komposto yaptim 50ml ondan veriyorum 2günde bir iyi geldi sanki 3.gunde yapiyor
Probiyotik kullaniyor musunuz ek gidaya baslayan bebeklerde kabizlik sorunu hep oluyor sanirim benimki birde su icemiyor genzine kaciyor meyve kaynatip suyunu veriyorum onu lıkır lıkır iciyoGünde sadece 1 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı muz ya da havuç yedi. Bu kadar etkiliyorsa ben miktarları bir anda arttırmam. Vücudu yavaş yavaş alışsın. Bizimkinin karnı şiş hafiften
Ay sağol canım benimkide uyudu yapmadı bazen sabah kalkinca hemen yapar insallah yapar sabahDoktorlar bebegin karninda şislik huzursuzluk yoksa olabilir diyorlar ama biz duramiyoruz bende her bezini insallah yapmistir diyerek aciyorum yine 3.gunun sabahinda yapti bu sabah
Bende çok vermiyorum sadece tadımdık 1 er cay kaşığı yada tadım emzigiyle ve sırayla verdim hepsini 3 gün kuraliyla ama nedense yapmıyor sişlik yada sertlik yok hala keyfi yerindeGünde sadece 1 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı muz ya da havuç yedi. Bu kadar etkiliyorsa ben miktarları bir anda arttırmam. Vücudu yavaş yavaş alışsın. Bizimkinin karnı şiş hafiften
Yok kullanmıyoruz. Suyu beğenmediğinden numara yapıyordurProbiyotik kullaniyor musunuz ek gidaya baslayan bebeklerde kabizlik sorunu hep oluyor sanirim benimki birde su icemiyor genzine kaciyor meyve kaynatip suyunu veriyorum onu lıkır lıkır iciyo
Benim oğlum da ek gıdaya geçince kakasını yapamamaya başladı. Ben armut rendeleyip veriyorum içine çok az zeytinyağı damlatıp ya da kabak tadımı yaptıysan kabağı haşlayıp içine biraz zeytinyağı damlatıp verebilirsin o da etkili. 3 gündür yapmıyordu kabağı denedim bugün yaptı şükür 2 kereBende çok vermiyorum sadece tadımdık 1 er cay kaşığı yada tadım emzigiyle ve sırayla verdim hepsini 3 gün kuraliyla ama nedense yapmıyor sişlik yada sertlik yok hala keyfi yerindeinşallah sabaha yapar
Cok teşekkür ederim ederim zeytinyagı dün verdim inşallah bekliyorum halaBenim oğlum da ek gıdaya geçince kakasını yapamamaya başladı. Ben armut rendeleyip veriyorum içine çok az zeytinyağı damlatıp ya da kabak tadımı yaptıysan kabağı haşlayıp içine biraz zeytinyağı damlatıp verebilirsin o da etkili. 3 gündür yapmıyordu kabağı denedim bugün yaptı şükür 2 kere
Probiyotik bize verdi doktorumuz 5 aylikken kullaniyoruz 16 gündürProbiyotik kullaniyor musunuz ek gidaya baslayan bebeklerde kabizlik sorunu hep oluyor sanirim benimki birde su icemiyor genzine kaciyor meyve kaynatip suyunu veriyorum onu lıkır lıkır iciyo
Bizde 1aylijran beri kullaniyoruz bir ara birakmistim hemen yapmamaya basladi yine basladik ama ek gidada yine düzen bozulduProbiyotik bize verdi doktorumuz 5 aylikken kullaniyoruz 16 gündür
Rica ederim. Yapmazsa bir de kayısı deneyebilirsin. Ben sabahları veriyorumCok teşekkür ederim ederim zeytinyagı dün verdim inşallah bekliyorum hala