- 8 Kasım 2021
- 963
- 1.714
- 30
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #42.401
Emziriyorum benKızlar bir şey soracağım, bebekleriniz gece her uyandığında emziriyor musunuz? Mesela dün gece bebeğim 21.00 gibi uykuya geçti. 23.20'de uyandı emzirdim. 02.20'de uyandı emzirdim. 03.25'te uyandı bunda toktur diye emzirmedim ama kıyamet koptu adetayani çok fazla emzirmek de gaz falan yapıyor, ama uyanınca da sakinleşmiyor bazen.
Bende emziriyorum hatta bazen durmuyor uyumuyor koynuma alıyorum o zaman uyuyor off hiç iyi bişey değil ama kolayıma geliyorKızlar bir şey soracağım, bebekleriniz gece her uyandığında emziriyor musunuz? Mesela dün gece bebeğim 21.00 gibi uykuya geçti. 23.20'de uyandı emzirdim. 02.20'de uyandı emzirdim. 03.25'te uyandı bunda toktur diye emzirmedim ama kıyamet koptu adetayani çok fazla emzirmek de gaz falan yapıyor, ama uyanınca da sakinleşmiyor bazen.
30dk sonra uyaniyor ve emmeden asla sakinlesmiyor ozaman bile emziriyorum benEmziriyorum ben
Ben depremden bu yana yanımda yatırıyorum gündüzler de dahil ve şimdi bunun ceremesini çekiyorumBende emziriyorum hatta bazen durmuyor uyumuyor koynuma alıyorum o zaman uyuyor off hiç iyi bişey değil ama kolayıma geliyor
Bizimde yogurt ve mevsim meyvleriyle basladi dedi bende 3gün 1er cay kasigi yogurt 3 gun muz 3gun cilek verdim sondada cilekli yogurt verdim biraz özgun takiliyorum ek gida konusunda daha hic sebze vermedim 6.ayda corba yaparak sebze ver dediBen az biraz patatesi haşladım püre yaptım o şekilde tattırdım , havuç kabak ile devam ettim daha sonra hepsini buharda pişirdim bir çay kaşığı zeytin yağı ile mikserde çektim verdim. Ama tabi ki öncelik yoğurt ile başlıyoruz. Doktorum yoğurt meyve ve sebze olacak bir gününde dedi önümüzdeki ay kahvaltıya geçeceğiz. Üç gün muz üç gün elma üç gün armut dedi. Sonra elma/muz armut/muz olarak devam et dedi. O şekilde yapıyoruz canım
Farklı bir başlangıç olmuş.. çilek konusunda bir çok doktor 1 yaşı bekletiyor.. çilek verince herhangi bir sıkıntı oldu muBizimde yogurt ve mevsim meyvleriyle basladi dedi bende 3gün 1er cay kasigi yogurt 3 gun muz 3gun cilek verdim sondada cilekli yogurt verdim biraz özgun takiliyorum ek gida konusunda daha hic sebze vermedim 6.ayda corba yaparak sebze ver dedi
Aynı bizde öyleyiz depremden bu yanaBen depremden bu yana yanımda yatırıyorum gündüzler de dahil ve şimdi bunun ceremesini çekiyorum
Ben çok seviyorum kabağıKabağı büyük insanlar da sevmiyor ki sizin bebenin damak tadına güvendim açıkçası sjjs
Çilek bir yaşa kadar yasak dedi bizeBizimde yogurt ve mevsim meyvleriyle basladi dedi bende 3gün 1er cay kasigi yogurt 3 gun muz 3gun cilek verdim sondada cilekli yogurt verdim biraz özgun takiliyorum ek gida konusunda daha hic sebze vermedim 6.ayda corba yaparak sebze ver dedi
Günlük şekeri/ günlük sakızı diye bir şey var.. buharında bekliyorsun. Yetişkinlerde ve büyük çocuklarda etkili oluyor diye biliyorum ama bebek icin zarari olur mu bilmiyorumKızlar günlük diye bir şey varmış öksürük ve hıroltıya iyi geliyormuş duyan demeyen var mı?
Akgünlük sakızı. Ablam denemişti geçmeyen öksürüğüne ve rahatlattığını söylemiştiKızlar günlük diye bir şey varmış öksürük ve hıroltıya iyi geliyormuş duyan demeyen var mı?
Kendimi gördüm şuan sendeValla gerçekabartısız söylüyorum her gün ağlıyorum. Dün akşam her zamanki gibi yine ağlıyorum uyumuyo diye neyse zar zor uyuttum iyice boşaldı sinirlerim durduramıyorum kendimi ama eşim geldi sonra acıdı halime garibim annesi kızma oğlumuza git çekmecemde bi hediye var oğlun sana almış dedi baktım kolye almış anneler günü hediyesiymiş dün krize girince susturmak için vermek zorunda kalmış
Ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim ela
Bebeklerde olur mu acabaAkgünlük sakızı. Ablam denemişti geçmeyen öksürüğüne ve rahatlattığını söylemişti
Bedava uyku ya ve bedava olan bişeyi kullanamamız da resmen enayilikKızlar iç dökmeye geldim
Gerçekten psikolojik olarak bitik durumdayım
Eğer bu atak dönemi bitmezse ben biteceğim
İstisnasız herşeye mızıklıyor
Emerken uyurken uyanırken sıkıldığında
Artık nasıl avutacağımı şaşırdım
Yanından 1 sn ayrılıyorum basıyor çığlığı
Gündüz uykularımız en fazla 20 dk
Sürekli yeniden uyutmaya çalışıyorum uyuyor ama 10 dk sonra yeniden aynı döngü
Bitmiş tükenmiş durumdayım
Allahım birisi geçiyor dese de umutlansam ama hepimiz aynı durumdayız
Kendimi gördüm şuan sende
Artık benim de sinirlerim çok yıprandı
Bu yeni bebeklerin derdi ne yaa uyusalarya
Ne yapacaksınız uyumayıp minik hallerinizle
Annem bile şaşırıyor sizler böyle değildiniz diyor
Ya unutuyorlar zaman geçince
Ya da bu zamane bebelerinde bişey var
Zannetmiyorum ya olmaz benceBebeklerde olur mu acaba
Bizimkinin de güneşte içten kahverengi geliyor da renkli kalsın çok istemiştimBizim dönmeye başladı kahverengi sanırım gözleri. Benim ela babasının bal rengi ama bizimki teyzesi gibi koyu kahverengi olacak sanırım
Hanımlar genel bir uyku sorunu olduğunu görüyorum. İlla ki biliyorsunuzdur ama yazayım belki işine yarayan olur. 4 aylıkken kızım Aptamil uygulamasının uyku eğitimine katılmıştım, benim çok işime yaradı. Önemli noktaları yazayım:Kızlar iç dökmeye geldim
Gerçekten psikolojik olarak bitik durumdayım
Eğer bu atak dönemi bitmezse ben biteceğim
İstisnasız herşeye mızıklıyor
Emerken uyurken uyanırken sıkıldığında
Artık nasıl avutacağımı şaşırdım
Yanından 1 sn ayrılıyorum basıyor çığlığı
Gündüz uykularımız en fazla 20 dk
Sürekli yeniden uyutmaya çalışıyorum uyuyor ama 10 dk sonra yeniden aynı döngü
Bitmiş tükenmiş durumdayım
Allahım birisi geçiyor dese de umutlansam ama hepimiz aynı durumdayız
Kendimi gördüm şuan sende
Artık benim de sinirlerim çok yıprandı