- 9 Nisan 2019
- 422
- 344
- 30
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.681
Aile hekimi de tutmayin dedi işte bir gün deneyip bakarım artık. Yemek neyse de su içmeyince mutlaka azalıyorKuzum daha çok küçükler o kadar saat aç susuz süt nasıl azalmasın ki ama sen daha iyi bilirsin yine de olmadı biraz dener sütü gözlemlersin ama azalmamasi çok zor
Aynen canım yemek o kadar etkilemiyor gaz dönemlerinde akşama kadar yemek yiyemediğimi biliyorum gayet sütüm vardı ama su önemliAile hekimi de tutmayin dedi işte bir gün deneyip bakarım artık. Yemek neyse de su içmeyince mutlaka azalıyor
Aynen mantıklıRamazandan önce bir gün deneyin bakalım süt durumumuza bakin bir değişik oluyor mu diye . Eğer sütünüz azalırsa çocuğa zararı olursa orucunuzu bozarsiniz ve ramazanda tutmazsın hem orucu bozunca da sadece sonradan yerine 1 gun tutarsin hemde kendinizi denemiş olursunuz
2.banyosundan itibaren ben yıkıyorumBence bir şey olmaz artık büyüdüler iyice 23 derece de gayet güzel bir sıcaklık. Tek başına banyo yaptırdığın için tebrik ederim. Ben oturana kadar yaptıramam herhalde
GunaydinGünaydın kızlar, bebişleriniz kaç günlük, kilo ve boy durumları ne?
Bu konuda idolümsün zaten2.banyosundan itibaren ben yıkıyorum
24unde 4 aylık aşısına götüreceğiz o zaman belli olur boyu kilosuGünaydın kızlar, bebişleriniz kaç günlük, kilo ve boy durumları ne?
3ay 4gunlukGünaydın kızlar, bebişleriniz kaç günlük, kilo ve boy durumları ne?
Ben 4 kg olduğundan beri 3 numara kullanıyorumArkadaslad merhaba oglim.5600kg 2 numara sleepy kullaniyoruz bacaklarinda iz oluyo ama ilk kullanirkende oluyodu 3 numara mi almaliyim
2. Ay da 6400 du boyu ölcemedik ama 60 veya 61 cm gibiydiGünaydın kızlar, bebişleriniz kaç günlük, kilo ve boy durumları ne?
Günaydın kuzumGünaydın kızlar, bebişleriniz kaç günlük, kilo ve boy durumları ne?
Tatlım benimBu konuda idolümsün zaten
Benim oğlumda paso kusuyor ama kilo kaybı hiç olmadı canım merak etme sizde de yoktur.2. Ay da 6400 du boyu ölcemedik ama 60 veya 61 cm gibiydi
3. Ayda bakalım ne alemde
Çok fazla kustugu için kilo almadı gibi hissediyorum
Sağlıklı olsunda kuzum kilosu kendi gelişimine göre iyidir.Benim kız gözüme tombiş geliyor ama sizin bebisleri duyunca diyorum baya minnak3 aylıkken 5600, boyu da 57.5 tü minyon çocuğum benim
Benim kızda seninki gibi canım 3 aylıkken 5500 gr, 59 cm diBenim kız gözüme tombiş geliyor ama sizin bebisleri duyunca diyorum baya minnak3 aylıkken 5600, boyu da 57.5 tü minyon çocuğum benim
Evet doğru diyorsun canımBenim kızda seninki gibi canım 3 aylıkken 5500 gr, 59 cm disağlığı yerinde olsun kiloya ben takılmıyorum valla
Benim kızımın reflüsü var bı de sürekli kusuyor yavrum, gaz sancıları da daha bitmedi o nedenle o kadar kusmaya göre çok şükür yine alıyor kilosunu, boyu da uzuyor kendine göreBenim kızda seninki gibi canım 3 aylıkken 5500 gr, 59 cm disağlığı yerinde olsun kiloya ben takılmıyorum valla
dün üç ay kontrolüne gittik kilo yedi boyuda 62 santimGünaydın kızlar, bebişleriniz kaç günlük, kilo ve boy durumları ne?
Benimki de öyle geliyor bana ama dediğin gibi buradaki kiloları görünce bi bana öyle geliyor demekki diyorumEvet doğru diyorsun canımhayır şöyle dıştan bakınca da baya tombiş geliyor bana benimki demek ki gerçek tombiş görmemişim ondan maşallah tüm bebislere