2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Ya harikasın
Bizler de deneyelim kızlar
Eğer çığlık kıyamet uyuyan benim yavruma da fayda ederse patentini al bu yöntemin ırmak

Umarım herkesin bebesinde işe yarar 16:50'de yatırdım. 2 dk önce uyudu. Üç kere yanına gidip kucaklamam yetti. Ben de şu an bir mucize yaşıyor gibi hissediyorum. Aylardır uyusun diye neler çektim. Bir de azıcık büyümeden öyle metod falan uygulanmazdı zaten çünkü ağlıyor yani kıyamazsın. Ama şimdi ikimizde mutluyuz uyanıp ilk ses çıkardığı an yanına koşuyorum. Bir sonraki uykusuna kadar hep ilgileniyorum. Kucaklıyorum, öpüyorum. Hep böyle devam eder umarım artık halim kalmamıştı.

Valla ben de evde dolanmaktan iğne ipliğe döndüm. Şu uykuya bir çare bulmak gerekiyor. Benim kız da çok ağlak apartmanı inletiyor. Bu yöntemi yapabilir miyiz bilmiyorum. Açıkçası uyku eğitimine başlamaya cesaretim de yok

Arkadaslar bebeklerinize video izletiyor musunuz bazem cok aglayinca 2 dk videolu sarkli dinliyoruz ama.kendimi kötu hissediyorum
Hayır tabiki çok çok erken sabretmeye calıs sen de canım. Ben tv li odaya dahi sokmuyorum.
Kızlar bu bebişlerin ishal oldukları nasıl anlaşılır zaten hep sıvı ya kakaları.
İshall olunca anlarsın bence canım. Bir de günde 7 8 kez yapması gerekır
Bence bir şey olmaz artık büyüdüler iyice 23 derece de gayet güzel bir sıcaklık. Tek başına banyo yaptırdığın için tebrik ederim. Ben oturana kadar yaptıramam herhalde
İlk banyosu dahil hep tek yaptıran ben
Ya harikasın
Bizler de deneyelim kızlar
Eğer çığlık kıyamet uyuyan benim yavruma da fayda ederse patentini al bu yöntemin ırmak
Deneyecek olanlara kolay gele, ben deneyemem farklı düşünüyorum bu konuda. İlk bebegımde 1 2 gün denemiş, işe yaradıgına şahit olduğum halde 5 yıldır hala vicdan azabı çeken biriyim çocuğum uyumamadı, benım destegıme, kucagıma ıhtıyac duydu ve ben ona o destegı vermedim, en son gereklı destegı alamadıgı için pes etti ve ağlamayı bırakıp uyudu kafasından çıkamıyorum halbuki bebek bu ağlar da ağlar

Sevgili anneler İstanbul Anadolu yakası için Maltepe Kartal pendik tuzla civarlarında çocuk doktoru önerinize ihtiyacım var, dogumuma cok kalmadi simdiden doktorunu da ayarlamak istiyoruz çünkü iyi bi doktor bulmak cok zor , tecrübelerinizi önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar ben kırkım çıktı on beş gün sonra adet oldum şuan bir ay oldu gecikme olması normal midir ? Yoksa bir kere olunca düzenli olur mu?

Arkadaşlar ben kırkım çıktı on beş gün sonra adet oldum şuan bir ay oldu gecikme olması normal midir ? Yoksa bir kere olunca düzenli olur mu?
Ben henü adet olmadım ama bence normal düzene girmesi zaman alabilir hormonlar allam bullak oldu :) ben hiç olmadım ben naapim :)

Kızlar bebeğiniz için uyku rutini oluşturmaya başladınız mı? Ne gibi şeyler yapıyorsunuz? Ben normalde belli bi ritmi tutturmaya çalışıyordum ama bu hafta inanılmaz zor geçiyor. Normalde 9-10 gibi gece uykusuna geçen bebem geceleri uyku nedir bilmiyor. Ne yapmam gerekiyor ne yaşıyoruz sorun nedir anlamıyorum. Uyuyamadıkça da ağlama krizlerine giriyor.

Uyku denilince sinirlerim zıplıyor bugün tam 5 saat uyutmaya çalıştım. Bi o ağladı bi ben.. Akşam olsun istemiyorum resmen artık çıldırmak üzereyim tükendim...

Uyku denilince sinirlerim zıplıyor bugün tam 5 saat uyutmaya çalıştım. Bi o ağladı bi ben.. Akşam olsun istemiyorum resmen artık çıldırmak üzereyim tükendim...
Benim de sabrım çok tükeniyor 10 gündür her gün en az 1 kere de ben ağlamışım bugün fark ettim. Hiç gaz problemi yaşamadık ama son günlerde bir gaz sancısıdır gidiyor. Çarelerim de tükeniyor enerjim de.

Bir uyku problemi de bizde var Bizim sıkıntımız da uykuya geçmek değil uykuya geçiyor yeterki kollarımda olsun, ama bensiz asla uyumuyor. Yerine bıraktığım gibi gözler açılıyor. Tüm gün kucağımda tutamam ya ne yapicam bilmiyorum. Uyanikkende beni istiyor illa onunla ilgileneceğim

Ya kızlar ben bebisi çok kötü birseye alistirdim bebik benim yanımda uyuyor sadece besigine koyduğum an çığlık çığlığa agliyor. Deprem yüzünden alistirdim çocuğu yada beşik dar geliyor ondan ağlıyor galiba. Bir anda mi ayrılırsam yanımdan yoksa yavaş yavaş mi çözemedim

Kızlar uyku konusu bizde de kriz benimkiler cok değişik olmaya başladılar dün gündüz uykumuz 0 di gerçekten bende cok sasirdim ve ona rağmen gece 1.5 da yattı. kollarım pert oldu salamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…