2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Benim kızımın reflüsü var bı de sürekli kusuyor yavrum, gaz sancıları da daha bitmedi o nedenle o kadar kusmaya göre çok şükür yine alıyor kilosunu, boyu da uzuyor kendine göre 😌 minnak doğdu zaten taburcu olduğunda 2700 gr.di, şu kusmaları gazı azalsın canı yanmasın da önemli olan o benim için 😌
Ohoo seninki benimkine göre çok iyi almış canım biz 3300 doğduk, kusma maalesef bizde de var. Birde iki haftaya kadar her bezimiz kakaliydi. Ama büyük kızımda böyleydi aşağı yukarı kiloları aynı gidiyor. Bak şimdi 5.5 yaşında 22 kilo oldu danacik, bu yaşımıza kadar da maşallah doğru düzgün hastalanmadik hiç 🧿

Ohoo seninki benimkine göre çok iyi almış canım biz 3300 doğduk, kusma maalesef bizde de var. Birde iki haftaya kadar her bezimiz kakaliydi. Ama büyük kızımda böyleydi aşağı yukarı kiloları aynı gidiyor. Bak şimdi 5.5 yaşında 22 kilo oldu danacik, bu yaşımıza kadar da maşallah doğru düzgün hastalanmadik hiç 🧿
Oyy maşallah😌😌 biz mama destekli gidiyoruz günde 1-2 kere veriyorum şu an 😌

Kızlar kimyonlu süt tarifini denedim az önce ondan mı yoksa bir de daha önce biriniz yazmistiniz nanenin üzerinden su döküp iciriyordum diye onu da vermiştim artık hangisi iyi geldiyse kuzum uyudu kaldı😅 şoklar içindeyim ,arada gaz sancısı giriyor kucağıma alıyorum geri uyuyor hiç alışık değilim gündüz uyumasına😅

Benim kızda seninki gibi canım 3 aylıkken 5500 gr, 59 cm di 🤭 sağlığı yerinde olsun kiloya ben takılmıyorum valla
Bence kilosu 7 falan olanlar erkek.kız erkek baya farkediyor çünkü benim kız da 3 aylık 5800 kilo 59 cm boy çıktı.2 aylıkken de doktor ileride demişti ozaman 57 cm kilo 5230 du

Kaç cc içiyor canım ? Bir de günde kaç kere veriyorsun?
Benimkide mama artı anne sütü ama mama ağırlıklı besleniyor
Son bir haftadır 120 den 135 e çıktık. 3 saatte bir veriyorum. Geceleri 4-4.5 saat olabiliyor. Emmedi Aslan maalesef sağdım 3.aya kadar sonra kesildi süt. Hiç sütüm yok☹️

Son bir haftadır 120 den 135 e çıktık. 3 saatte bir veriyorum. Geceleri 4-4.5 saat olabiliyor. Emmedi Aslan maalesef sağdım 3.aya kadar sonra kesildi süt. Hiç sütüm yok☹️
Olsun kuzum üzülme ne yapalım bizimde kaderimiz buymuş
Benimde hep sütüm azdı
Ne yapsam artmadı zaten
Eds ile emziriyorum bende emzirme destek sistemi
O da okadar yıpratıcıki bazen özellikle dışarıda çok zorlanıyorum
Malesef onsuz emmiyor mamanın tadına alıştı ve süt de çok az olunca istemiyor
Bende 120 veriyorum ama artık sanki yetmiyor
Bu ay kilo alımı da öyle ahım şahım değildi
Öğün sayısını arttırıcam bende 150 ye şimdilik geçmeyelim dedi doktor
Ama benim bebeğim obur doymuyor ben napayım🙈

Yaa nerdeyse dogdugundan beri öyle benimki ilk 15gun filan kusmuyordu sonra başladı, sürekli çamaşır makinesi çalışıyor, hem kendi üstü hem benimkiler halı koltuk nereye denk gelirse artık😥 umarım artık gecer
Reflüsü varmı diye konuştunuzmu doktoruyla
Bizde reflü değilmiş ama bu ara artmaya başladı bende tedirgin oluyorum
Gerçi bebekler kusar 4-5 aylık olana kadar der annem ama bilemedim tecrübesiz olunca insan tedirgin oluyor

X