- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 34
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.701
Ohoo seninki benimkine göre çok iyi almış canım biz 3300 doğduk, kusma maalesef bizde de var. Birde iki haftaya kadar her bezimiz kakaliydi. Ama büyük kızımda böyleydi aşağı yukarı kiloları aynı gidiyor. Bak şimdi 5.5 yaşında 22 kilo oldu danacik, bu yaşımıza kadar da maşallah doğru düzgün hastalanmadik hiçBenim kızımın reflüsü var bı de sürekli kusuyor yavrum, gaz sancıları da daha bitmedi o nedenle o kadar kusmaya göre çok şükür yine alıyor kilosunu, boyu da uzuyor kendine göreminnak doğdu zaten taburcu olduğunda 2700 gr.di, şu kusmaları gazı azalsın canı yanmasın da önemli olan o benim için
Oyy maşallahOhoo seninki benimkine göre çok iyi almış canım biz 3300 doğduk, kusma maalesef bizde de var. Birde iki haftaya kadar her bezimiz kakaliydi. Ama büyük kızımda böyleydi aşağı yukarı kiloları aynı gidiyor. Bak şimdi 5.5 yaşında 22 kilo oldu danacik, bu yaşımıza kadar da maşallah doğru düzgün hastalanmadik hiç
Dogum kilosuna göre gayet iyi canım onun kilosu hiç dert etme, 6.ayda 2ye 1 yaşında 3e katlamasini bekler doktorlarOyy maşallahbiz mama destekli gidiyoruz günde 1-2 kere veriyorum şu an
Çok şükürDogum kilosuna göre gayet iyi canım onun kilosu hiç dert etme, 6.ayda 2ye 1 yaşında 3e katlamasini bekler doktorlar
Vay vay vay tosuno agzi burni yesinoooBizim ki 3 ay 19 günlük, pazartesi ölçüldü kilosu. 7.500 kilo 66 cm miş. Pusetle zor taşıyorum aşağı yukarı inip çıkarken
Bence kilosu 7 falan olanlar erkek.kız erkek baya farkediyor çünkü benim kız da 3 aylık 5800 kilo 59 cm boy çıktı.2 aylıkken de doktor ileride demişti ozaman 57 cm kilo 5230 duBenim kızda seninki gibi canım 3 aylıkken 5500 gr, 59 cm disağlığı yerinde olsun kiloya ben takılmıyorum valla
Olabilir canım doğru diyorsunBence kilosu 7 falan olanlar erkek.kız erkek baya farkediyor çünkü benim kız da 3 aylık 5800 kilo 59 cm boy çıktı.2 aylıkken de doktor ileride demişti ozaman 57 cm kilo 5230 du
Mama canımVay vay vay tosuno agzi burni yesinooomasallah pasama kiz neyle besledin
Olabilir canım erkekler daha yapılı derler hep zatenBence kilosu 7 falan olanlar erkek.kız erkek baya farkediyor çünkü benim kız da 3 aylık 5800 kilo 59 cm boy çıktı.2 aylıkken de doktor ileride demişti ozaman 57 cm kilo 5230 du
Kaç cc içiyor canım ? Bir de günde kaç kere veriyorsun?Mama canım
Son bir haftadır 120 den 135 e çıktık. 3 saatte bir veriyorum. Geceleri 4-4.5 saat olabiliyor. Emmedi Aslan maalesef sağdım 3.aya kadar sonra kesildi süt. Hiç sütüm yokKaç cc içiyor canım ? Bir de günde kaç kere veriyorsun?
Benimkide mama artı anne sütü ama mama ağırlıklı besleniyor
Ne guzel büyümüş tonti olmus masallah mama yada anne sutu saglikli olsun yeterMama canım
Olsun kuzum üzülme ne yapalım bizimde kaderimiz buymuşSon bir haftadır 120 den 135 e çıktık. 3 saatte bir veriyorum. Geceleri 4-4.5 saat olabiliyor. Emmedi Aslan maalesef sağdım 3.aya kadar sonra kesildi süt. Hiç sütüm yok
Ben de mama + emme , mamayı günde 2 kere veriyorum genelde onda da 120 içiyor şu an , zaten çoğunu da kustugu içinMama canım
Benimki de bir kaç gündür kusmaya başladıBen de mama + emme , mamayı günde 2 kere veriyorum genelde onda da 120 içiyor şu an , zaten çoğunu da kustugu için
Yaa nerdeyse dogdugundan beri öyle benimki ilk 15gun filan kusmuyordu sonra başladı, sürekli çamaşır makinesi çalışıyor, hem kendi üstü hem benimkiler halı koltuk nereye denk gelirse artıkBenimki de bir kaç gündür kusmaya başladı
Kıyafet değiştirmekten bi hal oluyorum
Reflüsü varmı diye konuştunuzmu doktoruylaYaa nerdeyse dogdugundan beri öyle benimki ilk 15gun filan kusmuyordu sonra başladı, sürekli çamaşır makinesi çalışıyor, hem kendi üstü hem benimkiler halı koltuk nereye denk gelirse artıkumarım artık gecer
Evet bizimki reflü malesefReflüsü varmı diye konuştunuzmu doktoruyla
Bizde reflü değilmiş ama bu ara artmaya başladı bende tedirgin oluyorum
Gerçi bebekler kusar 4-5 aylık olana kadar der annem ama bilemedim tecrübesiz olunca insan tedirgin oluyor
Düm itibariyle 3bucuk aylik 5600 kilosu 63 cmde boyuGünaydın kızlar, bebişleriniz kaç günlük, kilo ve boy durumları ne?