2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Ramazandan önce bir gün deneyin bakalım süt durumumuza bakin bir değişik oluyor mu diye . Eğer sütünüz azalırsa çocuğa zararı olursa orucunuzu bozarsiniz ve ramazanda tutmazsın hem orucu bozunca da sadece sonradan yerine 1 gun tutarsin hemde kendinizi denemiş olursunuz
Aynen mantıklı

Bu konuda idolümsün zaten 😍
Tatlım benim ♥️
2. Ay da 6400 du boyu ölcemedik ama 60 veya 61 cm gibiydi
3. Ayda bakalım ne alemde
Çok fazla kustugu için kilo almadı gibi hissediyorum
Benim oğlumda paso kusuyor ama kilo kaybı hiç olmadı canım merak etme sizde de yoktur.
Benim kız gözüme tombiş geliyor ama sizin bebisleri duyunca diyorum baya minnak😅 3 aylıkken 5600, boyu da 57.5 tü minyon çocuğum benim ❤️
Sağlıklı olsunda kuzum kilosu kendi gelişimine göre iyidir.

Benim kızda seninki gibi canım 3 aylıkken 5500 gr, 59 cm di 🤭 sağlığı yerinde olsun kiloya ben takılmıyorum valla
Benim kızımın reflüsü var bı de sürekli kusuyor yavrum, gaz sancıları da daha bitmedi o nedenle o kadar kusmaya göre çok şükür yine alıyor kilosunu, boyu da uzuyor kendine göre 😌 minnak doğdu zaten taburcu olduğunda 2700 gr.di, şu kusmaları gazı azalsın canı yanmasın da önemli olan o benim için 😌

Evet doğru diyorsun canım😌 hayır şöyle dıştan bakınca da baya tombiş geliyor bana benimki🤣 demek ki gerçek tombiş görmemişim ondan🤣🤣 maşallah tüm bebislere🧿
Benimki de öyle geliyor bana ama dediğin gibi buradaki kiloları görünce bi bana öyle geliyor demekki diyorum 🤭

X