- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.721
Benim ki erkek kilo 5600Bence kilosu 7 falan olanlar erkek.kız erkek baya farkediyor çünkü benim kız da 3 aylık 5800 kilo 59 cm boy çıktı.2 aylıkken de doktor ileride demişti ozaman 57 cm kilo 5230 du
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki erkek kilo 5600Bence kilosu 7 falan olanlar erkek.kız erkek baya farkediyor çünkü benim kız da 3 aylık 5800 kilo 59 cm boy çıktı.2 aylıkken de doktor ileride demişti ozaman 57 cm kilo 5230 du
Allahım şifa versin minik kuzuyaEvet bizimki reflü malesef
Hangi mamayı kullanıyorsunuzMama canım
Bu aya kadar benimki de 1 kilo üzerinde alırdı bu ay yarım kilo civarı aldı.bir ay önce 3 saatte 100 içiyordu şimdi 80 içiyor.100 verirsem bitirmiyor.çok acıkırsa ancak ozaman 100-120 içiyor.haftaya cuma kontrolü var doktora soracağım.oğlum da çok içmezdi ama kilo alımı çok iyiydi onun her ay 1 kilo alırdı en az.6 aylıkken o 9 kilo civarıydı.Kızım şimdi 3 aylık 5700 civarı.9 kiloya 1 seneden önce gelemeyecek gibi.doktor kız erkek farkeder aynı şekilde kilo almazlar demiştiKızlar ben 4 saatte bir 120 ml mama veriyorum aralarda da emziriyorum. Kızım 3.ay kontrolünde 5100 gr dı. Neden kilo alamıyor acaba çok hareketli hiç durmuyor ondan mı ki 1 ayda 500 gr almış sadece
Gittim dün kardiyoloji görsün dediler bugün kardiyolojiye gittim holter takıldı şu an 15 10 tansiyonum. Başım yanıyo resmen. Sizin ne kadar süre sonra oldu kaça çıktı tansiyon nasıl geçti bilgi verir misinixAcile gittiniz inşallah dilaltı falan veriyorlar doğumdan sonra benim de olmuştu
Bazı bebekler de boya daha fazla uzuyor canım,benim oğlum da genelde 500-700 Gr arası alırdı ama her gittiğimde hep boyu uzardi, ve eli kolu hiç durmazdi hareket de etkiliyot benceKızlar ben 4 saatte bir 120 ml mama veriyorum aralarda da emziriyorum. Kızım 3.ay kontrolünde 5100 gr dı. Neden kilo alamıyor acaba çok hareketli hiç durmuyor ondan mı ki 1 ayda 500 gr almış sadece
ben bir gece acillik oldum 16/10 falandı acilde dil altı verdiler sonra ben sezaryen olduğumu söyledim onlarda dr umu aramış kadın doğumcumda hastanedeymiş yanıma geldi acile bi tane tansiyon ilacı söyledi bunu al elinin altında olsun dedi ben kardiyolojiye gitmedim üşendim doğum sonrası olabiliyormuş arada bir yükseliyor limonlu su içiyorum geçiyorGittim dün kardiyoloji görsün dediler bugün kardiyolojiye gittim holter takıldı şu an 15 10 tansiyonum. Başım yanıyo resmen. Sizin ne kadar süre sonra oldu kaça çıktı tansiyon nasıl geçti bilgi verir misinix
Sizin nasıl canım kilo boy durumuTatlım benim
Benim oğlumda paso kusuyor ama kilo kaybı hiç olmadı canım merak etme sizde de yoktur.
Sağlıklı olsunda kuzum kilosu kendi gelişimine göre iyidir.
Benim dünden beri yükseliyo düşüyo oynak hepben bir gece acillik oldum 16/10 falandı acilde dil altı verdiler sonra ben sezaryen olduğumu söyledim onlarda dr umu aramış kadın doğumcumda hastanedeymiş yanıma geldi acile bi tane tansiyon ilacı söyledi bunu al elinin altında olsun dedi ben kardiyolojiye gitmedim üşendim doğum sonrası olabiliyormuş arada bir yükseliyor limonlu su içiyorum geçiyor
Günaydın kızlar, bebişleriniz kaç günlük, kilo ve boy durumları ne?
Nasıl besliyorsun canım maşallah3 ay 10 günlük bebik 66 cm 7.5 kilo besili bir danam var ama çok kusuyor kuzum
Günaydın kızlar, bebişleriniz kaç günlük, kilo ve boy durumları ne?
Günde 3-5 kez yapıyor genelde canımKızlar bebişler ne sıklıkla kakasını yapıyor
Naneyi bilmiyorum canım ama daha 1 aylık olmadan kimyon yapmıştım 6 saat uyumuştu. Hatta baya korkmuştum alerji mi yaptı acaba diye. Sonrasında öğrendim kimyon uyuturmuş. Rahatlatırmış. Sonra çok sancılı günlerimizde yapmaya devam ettim.Kızlar kimyonlu süt tarifini denedim az önce ondan mı yoksa bir de daha önce biriniz yazmistiniz nanenin üzerinden su döküp iciriyordum diye onu da vermiştim artık hangisi iyi geldiyse kuzum uyudu kaldı şoklar içindeyim ,arada gaz sancısı giriyor kucağıma alıyorum geri uyuyor hiç alışık değilim gündüz uyumasına
Geçmiş olsun canım. Bende yüksek tansiyondan 37+4 de doğum yaptım. Doğum esnasında tansiyon 18 di. Sonrasında yüksek tansiyondan 22 di acillik oldum. İlaca başladım 14/9 civari genelde.Gittim dün kardiyoloji görsün dediler bugün kardiyolojiye gittim holter takıldı şu an 15 10 tansiyonum. Başım yanıyo resmen. Sizin ne kadar süre sonra oldu kaça çıktı tansiyon nasıl geçti bilgi verir misinix
Kusmasına rağmen iyi canım. 7.500 kg 66 cmSizin nasıl canım kilo boy durumu
Aynıyız bende de var bi dana3 ay 10 günlük bebik 66 cm 7.5 kilo besili bir danam var ama çok kusuyor kuzum
Antibiyotik kullanırken her bezde vardı. Şimdi günde 2 kez ve beline kadar çıkıyor kaka yapınca.Kızlar bebişler ne sıklıkla kakasını yapıyor
Min 3 max 7 8 defa yapıyor . 7 8 olunca az az batıyo bezi , yapma sayısı azaldıkça miktarı artıyorKızlar bebişler ne sıklıkla kakasını yapıyor
Nasıl besliyorsun canım maşallah
Kızlar bebişler ne sıklıkla kakasını yapıyor