- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.641
Ya harikasınSevgili arkadaşlar oğlum 3 buçuk aylık oldu ve ben bi kaç gündür uyku eğitimi olayını uyguluyorum. Faydasını gördüm o yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle benim oğlum az gülen, bol ağlayan, komşuların vah vah çok çektirecek bu sana dedikleri bir çocuk
Bunu baştan söylüyorum ki uysaldır diye düşünülmesin. Ben bir kaç metodu çocuğumun tabiatını ve kendi sınırlarımı göz önünde bulundurarak birleştirdim. Denemelerimin öncesinde sadece kucakta gezinerek uyuyordu oğlum, ben slingle gezdiriyordum uyuması için. Üstelik küçük kavunum 8 kiloya yaklaştı. Artık sırt bel ağrılarıyla gezinmekten iğne ipliğe döndüm. Hamile kaldığım kilonun altına düştüm ki ben 16-17 kilo almıştım. Geçen gün tesadüfen fark ettim, minicik evde 1 günde 10bin adım atmışım. Kararımı o saniye verdim
Benim yöntemim şu şekilde, öncelikle uykunun geldiği ama çok yorgun olmadığı anı kolluyorum. O anı yakaladığımda yine önceki gibi kucağımda biraz gezdiriyorum. Ama bu sefer kısa bir tur. Ve direkt yatağına yatırıyorum. Çığlık kıyamet ağlamaya başlıyor. Ben hiç göz teması kurmadan hızlıca odayı terk ediyorum. Tam 3 dk sonra ağlaması kesilmezse yanına gidip tekrar kucaklıyorum ve sakinlestiriyorum. Odadan çıkmadan daha da kısa bir tur atıyorum. Turlarken onu cok sevdiğimi artık güzelce uyuması gerektiğini vs söylüyorum. Ağlamadığı anda tekrar yatırıyorum. Saniyede basıyor çığlığı. Bu bi kaç kez tekrar ediyor. Ve sonunda kendi kendine uyuyor yatağında.
Eşim inanmadı, her akşam oğlumuzu uyuması için dakikalarca gezdiriyordu . Dün ona yöntemimi anlattım. Uyguladık ve uyudu. Belki sizlerden birinin işine yarayabilir umuduyla anlatmak istedim.
Bizler de deneyelim kızlar
Eğer çığlık kıyamet uyuyan benim yavruma da fayda ederse patentini al bu yöntemin ırmak