2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Evet airbag kapatıyorum öne sıfırlıyorsum ve bağlıyorum tek başına bebeğine bakmak zorunda olan ve beraber yolculuk yapmak isteyen birçok kişide aynı şekilde kullanıyor çünkü daha çok küçükler ve arkada imkansız yapamam
Ben hep arkada gidiyorum valla önce büyük cesaret 😔 zaten arabaya bindiği an uyuyor ağlaşanda beş dk

Ben maflor hiç kullanmadım motilium şurup ve metsil damla yazmıştı doktor ama öyle görünür bı etkisini görmedik😔
Ben hepsini kullandım başka bir ilaçta kullandım baktım faydası yok öylede böyle de kusuyor ilaç vermiyorum ek gıda ile geçer diyorlar ama sırf bu kusma yüzünden evden çıkmak istemiyorum dışarda çok daha zor

Ben maflor hiç kullanmadım motilium şurup ve metsil damla yazmıştı doktor ama öyle görünür bı etkisini görmedik😔
Ben hepsini kullandım başka bir ilaçta kullandım baktım faydası yok öylede böyle de kusuyor ilaç vermiyorum ek gıda ile geçer diyorlar ama sırf bu kusma yüzünden evden çıkmak istemiyorum dışarda çok daha zor

kizlar ishal olup aranizda ilac kullanan var mi? cok kotuyum. doktora gitsem ilac verilir mi emziriyorum
Geçmiş olsun çok bitkin düşürür ishal ben doktora giderdim mutlaka. Emzirdiğin için de ona göre bir ilaç verirler sanırım. Doğal yöntem olarak da muz, patates ve leblebi geldi benim aklıma

Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor. Hala hamile olduğumu hatırlıyorum. Sanki bir hız trenine bindik o zamandan beri 😂
Ya bu cevap varya cuk diye oturmuş resmen
Bende dün resimlere bakarken sanki yıllar öncesine bakıyor gibiyim 😀
Hem çok hızlı geçiyor hem de o hamilelik günlerinden sanki seneler geçmiş😀

Ya bu cevap varya cuk diye oturmuş resmen
Bende dün resimlere bakarken sanki yıllar öncesine bakıyor gibiyim 😀
Hem çok hızlı geçiyor hem de o hamilelik günlerinden sanki seneler geçmiş😀
Bende bunu düşündüm nerden nereye heleki benim.bide tedavi süreci derken ne ara geldik bu noktaya dedim😇😀

Bizimki de gündüz en fazla 2 kere yarım saat uyuyor işte gündüz uykusu bu. Gece de gazdan dolayı uyuması 10-10.30 u geçiyor.3 saatte acıkıp kalkıyor doyunca yine dalması 2 saat.sabah 7 dedi mi de tamamen ayakta
Eğer çok gazı varsa bi yemek kaşığına bi çay kaşığı kadar kimyon koyup üzerine süt koyun ( anne sütü ya da devam sütü) tülbetten geçirip bebeğinize verin. Dua edersiniz sonra bana 😄 bana eltim yaptı valla duacısıyım.

Benim kızımda da reflü ve gaz hala devam ediyor metsil veriyordum maflor nasıl birşey canım onu da deneyim çok fazla kusuyor, iki emme arası sürekli durup durup kusuyor çocuk ve böyle olduğu için mi bilmiyorum çok ağlıyor, normalde emer rahatlar sakinleşir ya bebekler bizimki canı yanıyor gibi ağlıyor
canım bu anlattıkların tamamen reflü belirtisi.. reflü de bebek emmeye başladığında sütün mideye düşmesiyle kıvranmaya başlar huzursuz olur :110:önceki mesajlarını görmedim ama bu konuda doktor tavsiyesi almışsındır muhtemelen.. düz yatmaması gerekiyor. az az sık sık beslemek gerekiyor.. Allah yardımcınız olsun. bugünlerde çabucak geçip gidecek inşallah

Merhaba kızlar kocam beyle küstük üç gündür konuşmuyoruz 🤣 10 yıllık sevgililik 3 yıllık evlilik ilk kez konuşmuyoruz öyle söyleyeyim size. Bende de hata var tabi ama ondaki hatalar çok fazla ve gerektiğinden fazla büyütüp olay yarattı. Adım atmak istesem de ilk kez kendimi tutuyorum. Cünkü hep ben unutup afediyorum tadımız kaçmasın diye.sürekli tekrarlanan hatalardan sonra kolay affetmek o hataların tekrar etme olasılığını artırıyor bence 😿 kızıma yansıtmamaya çalışıyorum babası ile vakit geçirirken katılıyorum vs. Ama o şekilde şuan sadece kızım icin iletişimdeyiz

canım bu anlattıkların tamamen reflü belirtisi.. reflü de bebek emmeye başladığında sütün mideye düşmesiyle kıvranmaya başlar huzursuz olur :110:önceki mesajlarını görmedim ama bu konuda doktor tavsiyesi almışsındır muhtemelen.. düz yatmaması gerekiyor. az az sık sık beslemek gerekiyor.. Allah yardımcınız olsun. bugünlerde çabucak geçip gidecek inşallah
Doğduğundan beri reflü yatağında yatıyor kuzum emzirince epey süre hep dik tutuyorum motilium şurup var reflü için onu veriyorum emme sonrası metsil damla veriyorum, ama bazı günler o kadar kusuyor ve sancılı şekilde ağlıyor ki 🥺 enfeksiyon da bakilmisti çıkmadı, süt alerjisi olabilir dediler ama o da testte negatif çıktı böyle kivrandikca kendimi çok kötü hissediyorum 😔 3 aylık olunca azalır diyorlardı biraz azalır gibi olmuştu son bir kaç gündür iyice arttı nerdeyse 4 aylık olacağız 🥺

Doğduğundan beri reflü yatağında yatıyor kuzum emzirince epey süre hep dik tutuyorum motilium şurup var reflü için onu veriyorum emme sonrası metsil damla veriyorum, ama bazı günler o kadar kusuyor ve sancılı şekilde ağlıyor ki 🥺 enfeksiyon da bakilmisti çıkmadı, süt alerjisi olabilir dediler ama o da testte negatif çıktı böyle kivrandikca kendimi çok kötü hissediyorum 😔 3 aylık olunca azalır diyorlardı biraz azalır gibi olmuştu son bir kaç gündür iyice arttı nerdeyse 4 aylık olacağız 🥺
Minicik kuzular kivranirken çaresiz kalmak çok üzücü. İnşallah kalıcı olarak biter rahat bir nefes alırsınız

Sevgili arkadaşlar oğlum 3 buçuk aylık oldu ve ben bi kaç gündür uyku eğitimi olayını uyguluyorum. Faydasını gördüm o yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle benim oğlum az gülen, bol ağlayan, komşuların vah vah çok çektirecek bu sana dedikleri bir çocuk 😊
Bunu baştan söylüyorum ki uysaldır diye düşünülmesin. Ben bir kaç metodu çocuğumun tabiatını ve kendi sınırlarımı göz önünde bulundurarak birleştirdim. Denemelerimin öncesinde sadece kucakta gezinerek uyuyordu oğlum, ben slingle gezdiriyordum uyuması için. Üstelik küçük kavunum 8 kiloya yaklaştı. Artık sırt bel ağrılarıyla gezinmekten iğne ipliğe döndüm. Hamile kaldığım kilonun altına düştüm ki ben 16-17 kilo almıştım. Geçen gün tesadüfen fark ettim, minicik evde 1 günde 10bin adım atmışım. Kararımı o saniye verdim😄
Benim yöntemim şu şekilde, öncelikle uykunun geldiği ama çok yorgun olmadığı anı kolluyorum. O anı yakaladığımda yine önceki gibi kucağımda biraz gezdiriyorum. Ama bu sefer kısa bir tur. Ve direkt yatağına yatırıyorum. Çığlık kıyamet ağlamaya başlıyor. Ben hiç göz teması kurmadan hızlıca odayı terk ediyorum. Tam 3 dk sonra ağlaması kesilmezse yanına gidip tekrar kucaklıyorum ve sakinlestiriyorum. Odadan çıkmadan daha da kısa bir tur atıyorum. Turlarken onu cok sevdiğimi artık güzelce uyuması gerektiğini vs söylüyorum. Ağlamadığı anda tekrar yatırıyorum. Saniyede basıyor çığlığı. Bu bi kaç kez tekrar ediyor. Ve sonunda kendi kendine uyuyor yatağında.
Eşim inanmadı, her akşam oğlumuzu uyuması için dakikalarca gezdiriyordu . Dün ona yöntemimi anlattım. Uyguladık ve uyudu. Belki sizlerden birinin işine yarayabilir umuduyla anlatmak istedim.

Sevgili arkadaşlar oğlum 3 buçuk aylık oldu ve ben bi kaç gündür uyku eğitimi olayını uyguluyorum. Faydasını gördüm o yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle benim oğlum az gülen, bol ağlayan, komşuların vah vah çok çektirecek bu sana dedikleri bir çocuk 😊
Bunu baştan söylüyorum ki uysaldır diye düşünülmesin. Ben bir kaç metodu çocuğumun tabiatını ve kendi sınırlarımı göz önünde bulundurarak birleştirdim. Denemelerimin öncesinde sadece kucakta gezinerek uyuyordu oğlum, ben slingle gezdiriyordum uyuması için. Üstelik küçük kavunum 8 kiloya yaklaştı. Artık sırt bel ağrılarıyla gezinmekten iğne ipliğe döndüm. Hamile kaldığım kilonun altına düştüm ki ben 16-17 kilo almıştım. Geçen gün tesadüfen fark ettim, minicik evde 1 günde 10bin adım atmışım. Kararımı o saniye verdim😄
Benim yöntemim şu şekilde, öncelikle uykunun geldiği ama çok yorgun olmadığı anı kolluyorum. O anı yakaladığımda yine önceki gibi kucağımda biraz gezdiriyorum. Ama bu sefer kısa bir tur. Ve direkt yatağına yatırıyorum. Çığlık kıyamet ağlamaya başlıyor. Ben hiç göz teması kurmadan hızlıca odayı terk ediyorum. Tam 3 dk sonra ağlaması kesilmezse yanına gidip tekrar kucaklıyorum ve sakinlestiriyorum. Odadan çıkmadan daha da kısa bir tur atıyorum. Turlarken onu cok sevdiğimi artık güzelce uyuması gerektiğini vs söylüyorum. Ağlamadığı anda tekrar yatırıyorum. Saniyede basıyor çığlığı. Bu bi kaç kez tekrar ediyor. Ve sonunda kendi kendine uyuyor yatağında.
Eşim inanmadı, her akşam oğlumuzu uyuması için dakikalarca gezdiriyordu . Dün ona yöntemimi anlattım. Uyguladık ve uyudu. Belki sizlerden birinin işine yarayabilir umuduyla anlatmak istedim.
Ayy bizim durum da ayni bende deniyim bu yöntemi ☹️☹️

X