- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.401
Canım saçmalama lütfen neden böyle insanların laflarını ciddiye alıyorsunuz ki. Ağzının payını ver önüne bak. Bak benim sütüm başta çok boldu 3 kere mastit geçirdim göğüs ucu yaraları derken sütüm çok azaldı mamaya başladık. Ona rağmen 400 gr almış kızım bu ay. Çok üzüldüm çok canım acıdı ama kızım için güçlü olmak zorundayım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sütüm için. Sürekli bir şeyler yiyip içiyorum süt yapsın diye. Bol bol emziriyorum artsın diye. Artarsa artar artmazsa yapacak birşey yok. İyi ki mamalar var. Emzirme danışmanına gittim kaç kere yaralar için şimdi toparlıyor gibi. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Evlatlarımızı da çok seviyoruz millete b.k yemek düşer afedersin çok sinirlendim. Saçma sapan insanlar için kendinizi yıpratmayın lütfen ya kızlarKızlar ciddi psikolojik destek almayı düşünüyorum artık bunalıma giricem. Bebeğim emmiyor 4. Gün geldi emzirme danışmanına başvurdum bi şekilde emdi ama mamayı bırakamadık neler yemedim neler içmedim sütüm hala çok az. Sürekli kendimi suçluyorum yetemediğimi düşünüyorum bu gün eşimin teyzesi geldi “bi hoca vardı çocuğunuzla yeteri kadar ilgilenmediğiniz sevmediğiniz için artmıyor sütünüz derdi” dedi beynimden aşağıya kaynar sular döküldü ya sevgimi veremiyor muyum gerçekten ben çok seviyorum kızımı her şeyden çok uyku tutmuyor ağlıyorum sürekli