- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.421
Aynı yatakta yatmak aslında daha sakıncalı.. çok yorulduğumuz için uyurken Allah korusun kazalar olabilir. Sana yakın şekilde beşikte yatması daha uygunKızlar bebekle geceleri aynı yatakta mı uyuyorsunuz? Ben ilk bir ay yanımda babynestte yatırdım sonra yatağımın yanına beşiğe koyup öyle uyutmaya başladım ve halen öyle.. beşiğinde uyuyor ama yatağımın dibinde beşik , gece ayağa kalkmadan alıp emzirip tekrar koyuyorum. Bi arkadaşım yanında yatırmıyor musun uzmanlar hep yanınızda yatsın diyor dedi ben açıkçası korkuyorum uykum hafif ama bazen çok uykusuz kalıyorum. Bir de Bnm ebem aynı odada farklı yatakta yatın demişti. Yine de fikrinizi almak istedim
Böyle hadsiz insanlar için gerçekten hiç canını sıkma ve lafını esirgeme bence.. psikolojik destek almak zaten bu dönemde herkesin ihtiyacı alabilirsin ama kendini suçlama lütfen.. bir bebeği annesi kadar kimse düşünemezKızlar ciddi psikolojik destek almayı düşünüyorum artık bunalıma giricem. Bebeğim emmiyor 4. Gün geldi emzirme danışmanına başvurdum bi şekilde emdi ama mamayı bırakamadık neler yemedim neler içmedim sütüm hala çok az. Sürekli kendimi suçluyorum yetemediğimi düşünüyorum bu gün eşimin teyzesi geldi “bi hoca vardı çocuğunuzla yeteri kadar ilgilenmediğiniz sevmediğiniz için artmıyor sütünüz derdi” dedi beynimden aşağıya kaynar sular döküldü ya sevgimi veremiyor muyum gerçekten ben çok seviyorum kızımı her şeyden çok uyku tutmuyor ağlıyorum sürekli
45 gunlukken yuzustunden sirt üstüne dönüyordu ama unuttu artık sanırım. Oyuncakları istemli olarak tutmuyor.. eline değen birsey olursa kavriyor sadeceKızlar bebişleriniz dönüyor uzanıyor oyuncak tutuyor mu ya?