2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Kızlar son zamanlarda doğa uykuya geçişte o kdr zorlanıyor ki böyle gözü kapalı sürekli mızırdanma hareket hali… yavrum terliyor uykuya dalacağım diye üzülüyorum

Canım beenim kızımda aynı kiloda bana kilosu çok iyi dediler ve çocuğum bana sağlıksız zayıf görünmüyor.. Bencestres yapma
Senin ki kaç kg doğmuştu canım bizimki 3160 gr.
Bana da iyi geliyor ayrıca her bebek kilolu olacak diye bir şey de yol bence. Keyfi yerinde gülüyor maşallah doymasa zaten keyifsiz olurdu diye düşünüyorum

Senin ki kaç kg doğmuştu canım bizimki 3160 gr.
Bana da iyi geliyor ayrıca her bebek kilolu olacak diye bir şey de yol bence. Keyfi yerinde gülüyor maşallah doymasa zaten keyifsiz olurdu diye düşünüyorum
3015 doğmuştu ama çok takılma ona şuanki haline bak azıcıkta olsa eti vardı eminim bizimkinin var çünkü. Yoksa zaten boyu uzundur bu seferde yedikleri ona gitmiş demektir. Aynen gülüyor oynuyor keyfi yerinde o yüzden gerisi çok önemli değil bence.

Kızlar bu süt depolama işi ne zormuş ya hem sürekli emzirip hem süt artirmam gerekiyor depolamak için. Hurma, tahin, bestlak damla Allah ne verdiyse abanicam artık. Promalt içecekten aldım denemek için aşırı iğrençti tadı ama işe yarayacak bir şey gibi. Eğer istediğim gibi depolayamazsam başlıcam ona da. İşe başladığımda dolapta 1 ay içeceği süt hazır olsun istiyorum sonra zaten depolamaya devam ederim yine işte de sagicam akşamları da sağarim

Var canım ya bacaklar tombikçe katlanıyor bile :)

Sen ne zaman işe dönüyorsun canım , pompa olarak ne kullanıyorsun

Sen ne zaman işe dönüyorsun canım , pompa olarak ne kullanıyorsun
Nisan'da dönüyorum maalesef canım pompa olarak giyilebilir aldım iki tane tavsiye ederim muhteşem. Hiç zahmetli olmuyor. Philips aventin elektriklisi vardı bende ama kablolar ve sürekli sabit oturmak zor geldi

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-10-08-39-09-222_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar eşleriniz bebekli hayata ne kadar dahil , mesela neler yapıyor eve gelince
Benimki evin bütün işlerini yapıyor ama bebekle çok ilgilenmiyor ben yemek yerken falan veya akşamları kısa süreliğine bakıyor biraz uyumuyorsa vs. Bence daha fazla ilgilenmesi lazım ama yoruluyorum diyor. Zaten evin işi çok olmuyor yorucu değil, sanıyor ki dünyanın işini yapiyo ben işe başlayınca her şey eşit olacak o zaman göreceğim onu ben

Kızlar eşleriniz bebekli hayata ne kadar dahil , mesela neler yapıyor eve gelince
Benim eşim evde olduğu zaman neredeyse tüm zamanını bebekle ilgilenerek geçiriyor. O uyuyorsa kendine zaman ayırıyor. En son gece 12-1 gibi yedirip altını değiştirip uyuyor o saatlerde ben genelde uyuyorum sonra gece ben kalkıyorum. Zaten bir kere sabaha karşı kalkıyorum sonra sabah oluyor hepimiz uyanıyoruz. Hafta içi çok detaylı yapmasam da ev işleri ve yemek bende. Hafta sonu ortak yapıyoruz. İki hafta sonra işe dönüyorum bakalım yeni düzenimiz nasıl olacak.

Bende şuan pek bir şey demiyorum işe başladığımda eşit olacak her şey. Benim kızım gece uykusu GüZel uyuduğu için sıkıntı olmuyo haftanın üç günü de en az annem yada kayınvalidem de yiyoruz. Bana bi ev işi kalıyorb

Annesi bu ac diyerek babaligin hakkini sonuna kadar veriyo canim kocam ben

Ben 5 dakika yalnız bıraksam harp çıkıyor, uyuyosa uyanmış buluyorum ayaktaysa ağlarken, eşim baş edemiyor resmen demek ki tek bizimki beceriksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…