- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #38.681
5 paket goon bezi 400 liraya sattım uygulama kesintisi vs ile 350 lira cebime kalacak. Bira ucuza gitti ama elimde patlamasından iyidir dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişey olsaydi ararlardi merak etme sonuclar temiz olursa aramıyorlarKızlar topuk kanında tsh yüksekliği çıkması durumunda doğum yaptığımız hastane bilgilendiriyor mu? Arkadaşımın çocuğunda çıkmış da benim de aklıma takıldı bir sıkıntı olsa ararlar mıydı?
Topuk kanında genetik hastalıklar bakılıyor diye biliyorum.bende tsh hastalığı var çocuğum için doktor özellikle baktır dedi.biz normal kan olarak verip baktırdıkKızlar topuk kanında tsh yüksekliği çıkması durumunda doğum yaptığımız hastane bilgilendiriyor mu? Arkadaşımın çocuğunda çıkmış da benim de aklıma takıldı bir sıkıntı olsa ararlar mıydı?
Tahin helvasi yiyormusun bence en iyi sut yapan besin o tavsiye ederim bakSilikon uç kullanan kızlar benim sütümde ciddi bir azalma var artık bomboş göğüslerim çok üzülüyorum acaba silikon uçtan mı bebiş memeyle temas etmiyor ya ondan mı azalıyor. Doktor silikon uç sütünü azaltır demişti bebis 10 günlükken Bi de ciddi anlamda sütüm arttı şunu kullan dediğiniz bir şey var mı?
Yiyorum canim temel besin kaynağım oldu resmenTahin helvasi yiyormusun bence en iyi sut yapan besin o tavsiye ederim bak
Hic sevmezdim ama bu donem her emzirmeden sonra kendimi dolapta buluyorumYiyorum canim temel besin kaynağım oldu resmen
Ben de tsha bakıldığını bilmiyordum arkadaş söyledi.topuk kaninda çıkmış diye.bende de tiroid rahatsızlığı var korktum o yüzden.Topuk kanında genetik hastalıklar bakılıyor diye biliyorum.bende tsh hastalığı var çocuğum için doktor özellikle baktır dedi.biz normal kan olarak verip baktırdık
Dün aynısını ben yaptım , üç günlük yaptı batırdı ortalığı benimki deKızlar bebe dünden beri kaka yapmadı, kv bende, altını açtı, çocuğu tuttu iki bacağından tuvalet pozisyonunda salladı. Ben de ne yapıyor bu diye tera ters bakarken bebe zooort diye sıçtı
Geceleri gogusum sakız gibi oluyordu dedim aha sütüm azalıyor ama öğle değilmiş canım merak etme kilo alimi iyiyse sıkıntı yok o zaman 1 aylik kontrolumuz vardi doktor masallah dedi simdi 2 aylik kontrolu geliyor . Benim kızım 22.00 ile 00.00 arası huzursuz zor dalıyor uykuya . Bebislerin bir saati var benceKızlar ya şimdiye kadar sütümle alakalı bi sorunum yoktu çok şükür bebeğimin kilo alımı da maşallah iyi. 1 haftadır falan akşamları inanılmaz huzursuz uykuya dalamıyordu biz de huzursuzluğunu uykudan diye düşündük hep eşimle. Bu akşam deneme amaçlı dolaba sağıp koyduğum sütten verdik 125 ccydi hepsini içti aç olmasa hepsini içer miydi ? Baya kustu içtikten sonra demekki aç değildi diyorum normalde emzirdikten sonra kusma huyu yoktu çünkü ama yine de analık duygusu ya çocuğum açsa diyor. Ama bu huzursuzluk sadece akşam 7-8den 11e kadar falan var gündüz bişeyi yok sütümle alakalı olsa gündüz de huzursuz olurdu değil mi ? Bide çiş kaka sayılarımız da iyi yani. Acaba akşama mı sütüm yetmiyor öyle bişey olabilir mi ? Elimle sıkınca geliyor da süt. Ay çok karışığım nolur biri beni aydınlatsın
Ay ben de başlamak istiyorum ama 4 aydan önce tavsiye edilmiyor dediler kafam karıştı bir de yöntem vs nasıl oluyor pek bilmiyorum ama düzene sokmam lazım gece uykusu sıfır nerdeyse bizde. 3.5tan 10a kadar uyumadı hiçkizlar biz uyku egitimine basladik bugun nekadar erken alistirirsam okadar iyi diye dusunuyorumm, uygulamaya basladim bakalim 2. Uykusunu uyuyor suan
Philips aventin biberonu kullaniyordum ben sütümü sağıp verirken red yapmamıştı. Lansinoh da vardı bende ondan içmemişti.Lansinoh canım biberon
Evet ama çok geç topuk kanı onun için Allah korusun. Hem fetal DNA hem de hamilelik öncesi sma bir testi gerekli bence. Sonra çocuklar harap oluyor çok yazık. Sma kesinlikle bakılması lazım öncedenTopuk kanından Allah korusun sma vb genetik hastalıklara bakılıyor
Benim kv da aynısıni hep yapiyor gaz icin de mukemmel oluyorKızlar bebe dünden beri kaka yapmadı, kv bende, altını açtı, çocuğu tuttu iki bacağından tuvalet pozisyonunda salladı. Ben de ne yapıyor bu diye tera ters bakarken bebe zooort diye sıçtı
Bende istiyorum yaaakizlar biz uyku egitimine basladik bugun nekadar erken alistirirsam okadar iyi diye dusunuyorumm, uygulamaya basladim bakalim 2. Uykusunu uyuyor suan
Yaa inşallah öyledirGeceleri gogusum sakız gibi oluyordu dedim aha sütüm azalıyor ama öğle değilmiş canım merak etme kilo alimi iyiyse sıkıntı yok o zaman 1 aylik kontrolumuz vardi doktor masallah dedi simdi 2 aylik kontrolu geliyor . Benim kızım 22.00 ile 00.00 arası huzursuz zor dalıyor uykuya . Bebislerin bir saati var bence
O hareket nasıl tam olarakBenim kv da aynısıni hep yapiyor gaz icin de mukemmel oluyor
Bakılsaydı bana niye baktır desinler.hem taburcu olmadan önceki bebeği kontrol eden doktor hem de taburcu olduktan sonra sarılık için gittiğimiz çocuk doktoru bende troid hastalığı olduğunu duyunca bebeğe tsh baktırmamı söyledi.6 sene önce oğlum doğduğu zaman da istemişlerdi.ozaman da topuk kanı alınıyordu şimdi de alınıyorBen de tsha bakıldığını bilmiyordum arkadaş söyledi.topuk kaninda çıkmış diye.bende de tiroid rahatsızlığı var korktum o yüzden.
Lansinoh yavaş akış uçlu kullanıyorum 1 aylıktan beri kullanıyorBiberon kullananlar kaç numara kullanıyorsunuz acaba ve bebeğiniz ne kadarlık oldu ?
Nuk un yenidoğan kullanıyorum orta akışlı damaklıBiberon kullananlar kaç numara kullanıyorsunuz acaba ve bebeğiniz ne kadarlık oldu ?