- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #38.561
Aynen , devam etti mi peki 1 kere gelip durdu mu yoksa ?Benim kesilmişti. İlişkiye girdikten sonra tekrar kanamam geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen , devam etti mi peki 1 kere gelip durdu mu yoksa ?Benim kesilmişti. İlişkiye girdikten sonra tekrar kanamam geldi
Benim oğlumun her altını aldığımda ya kakalı ya da o esnada yapıyor. Bizimde çok nadir tek çişli bez.Kızlar kaka konusu çok geçmiş benim kızım günde 4-6 kez kaka yapıyor, sadece anne sütü alıyor. Mesajları okuyunca çok fazla gibi geldi bana bu kadar çok kaka yapan var mı? 2.5 aylık şu an. Nerdeyse her bezinde kaka var tek çiş olan çok nadir
Az az devam ediyorAynen , devam etti mi peki 1 kere gelip durdu mu yoksa ?
Salya bizde de çoğaldı böyle köpürcük şeklinde Tükürük gibi yakamız hep ıslak sanki diş çıkarıyor
Ben varım yeşil değil ama kahverengi geliyor sanırım bitmek üzere artık inşallah fenalık geldi banaKızlar akıntısı hala devam eden var mı ? Benden ara ara yeşil akıntı geliyor enfeksiyon mu kaptım acaba
Benimki de öyleydi bugün uyuyor yatırınca hemen uyanıyor yarım saat bir saat oyalıyorum yine memeye dönüyor. Aç sanıp mama verdim meğer gazı varmış 8 gibi uyudu şükür uyurken kaka yaptı rahatladı uyanmadı daha şimdi uyandırıcam mecburSabah 8.30dan beri uyumuyo surekli agliyo mizmizlaniyo delircem kizlar napicagimi sasirdim kolumda can kalmadi memede uyuyo yerine.koysam ciyakliyo
Ayakta gezdiriyorum, kollarımda yukarı aşağı sallıyorum hafif hafif hep böyle uyuyor. Nadiren de memede uyuyakaliyorKızlar bebeleri nasıl uyutuyirsunuz kucağımda pislisliyirum ayakta gezdiriyorum yok illa memede uyuycak ama yerine koyarken de uyanıyor sonra emme seremonisi baştan tekrR napicaz böyle. Sizin durumlar nasıl
Sleepy 3 numara kullanıyoruz biz biraz büyük geliyor ama yavaş yavaş daha iyi oluyor. Arkadaşlar 1 ile 2 arasında pek fark yok diyince direkt 3e geçtik.Kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz?
Bizimki halen uyumadiBenimki de öyleydi bugün uyuyor yatırınca hemen uyanıyor yarım saat bir saat oyalıyorum yine memeye dönüyor. Aç sanıp mama verdim meğer gazı varmış 8 gibi uyudu şükür uyurken kaka yaptı rahatladı uyanmadı daha şimdi uyandırıcam mecbur
40a kadar biter dediler hala devam ben de anlamadım bi yerden sonra sıktı ciddenBen varım yeşil değil ama kahverengi geliyor sanırım bitmek üzere artık inşallah fenalık geldi bana
Benim ilkinde de 52 gün sürmüştü. 39da kırmızı geldi baya dedim adet oldum 41de bitti. Bir iki gün gelmedi sonra tekrar başladı birkaç gün önce tekrar kırmızı geldi şimdi kahverengi akıntı şeklinde geliyor biraz daha geçmezse doktora gidicem artık40a kadar biter dediler hala devam ben de anlamadım bi yerden sonra sıktı cidden
Ayakta gezdiriyorum, kollarımda yukarı aşağı sallıyorum hafif hafif hep böyle uyuyor. Nadiren de memede uyuyakaliyor
Sleepy 3 numara kullanıyoruz biz biraz büyük geliyor ama yavaş yavaş daha iyi oluyor. Arkadaşlar 1 ile 2 arasında pek fark yok diyince direkt 3e geçtik.
Benim ilkinde de 52 gün sürmüştü. 39da kırmızı geldi baya dedim adet oldum 41de bitti. Bir iki gün gelmedi sonra tekrar başladı birkaç gün önce tekrar kırmızı geldi şimdi kahverengi akıntı şeklinde geliyor biraz daha geçmezse doktora gidicem artık
Adet olmuş oluyor muyuz ben onu anlamadım. Bugün 54. Gün benim inşallah biter ya valla ped takmaktan fenalık geldi artık içimeNeredeyse birebir aynısını yaşadım benimki 52 günde tamamen bitti. 2 aya kadar normal diye biliyorum
Naptiniz canim geceyi nasil gecirdinizBizimki halen uyumadi