• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar ya kalbim ağrıyo bişey batıyo sanki bir süre çok yüksek bi ağrı. Aynı anda sırtım kolum falan da ağrıyo sonrasında. memeden kaynaklı olabilir mi ben mi kalp sanıyorum acaba yaşayan var mı. Doğum emzirme falan kalbe etkisi olur mu ki.

Kızlar kaka konusu çok geçmiş benim kızım günde 4-6 kez kaka yapıyor, sadece anne sütü alıyor. Mesajları okuyunca çok fazla gibi geldi bana bu kadar çok kaka yapan var mı? 2.5 aylık şu an. Nerdeyse her bezinde kaka var tek çiş olan çok nadir
Benim oğlumun her altını aldığımda ya kakalı ya da o esnada yapıyor. Bizimde çok nadir tek çişli bez.

Bizde de köpüklü salya var.bugün doktora gittik gece bebeğim ateşlendi 37,5 civarı.birde burun tıkalıydı huzursuzdu.Boğaz kızarıkmış allahtan kulaklarda falan sıkıntı yok.calpol kullan ateş 38i geçerse dedi.huzursuzsa da kullan dedi.sütüne karıştırdım anlamadan içti.birden canlandı kuzum yeni uyutabildim 4 saattir.ama çok küçük ateş artarsa hırıltısı artarsa iştah azalırsa acile gidin dedi

Sabah 8.30dan beri uyumuyo surekli agliyo mizmizlaniyo delircem kizlar napicagimi sasirdim kolumda can kalmadi memede uyuyo yerine.koysam ciyakliyo☹️☹️☹️
Benimki de öyleydi bugün uyuyor yatırınca hemen uyanıyor yarım saat bir saat oyalıyorum yine memeye dönüyor. Aç sanıp mama verdim meğer gazı varmış 8 gibi uyudu şükür uyurken kaka yaptı rahatladı uyanmadı daha şimdi uyandırıcam mecbur

Kızlar bebeleri nasıl uyutuyirsunuz kucağımda pislisliyirum ayakta gezdiriyorum yok illa memede uyuycak ama yerine koyarken de uyanıyor sonra emme seremonisi baştan tekrR napicaz böyle. Sizin durumlar nasıl
Ayakta gezdiriyorum, kollarımda yukarı aşağı sallıyorum hafif hafif hep böyle uyuyor. Nadiren de memede uyuyakaliyor
Kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz?
Sleepy 3 numara kullanıyoruz biz biraz büyük geliyor ama yavaş yavaş daha iyi oluyor. Arkadaşlar 1 ile 2 arasında pek fark yok diyince direkt 3e geçtik.

40a kadar biter dediler hala devam ben de anlamadım bi yerden sonra sıktı cidden
Benim ilkinde de 52 gün sürmüştü. 39da kırmızı geldi baya dedim adet oldum 41de bitti. Bir iki gün gelmedi sonra tekrar başladı birkaç gün önce tekrar kırmızı geldi şimdi kahverengi akıntı şeklinde geliyor biraz daha geçmezse doktora gidicem artık

Ayakta gezdiriyorum, kollarımda yukarı aşağı sallıyorum hafif hafif hep böyle uyuyor. Nadiren de memede uyuyakaliyor

Sleepy 3 numara kullanıyoruz biz biraz büyük geliyor ama yavaş yavaş daha iyi oluyor. Arkadaşlar 1 ile 2 arasında pek fark yok diyince direkt 3e geçtik.

1 numarayı Prima kullandım sonra burada bi arkadaşın goon önerisini okuyunca netten baktım yorumlara gayet güzel olumlu yorumlar. Bi de primadan geçenler bir beden büyüğünü alsın demişler ben de 3 beden goon aldım bez gayet güzel ama sanırım büyük oldu sürekli belin yanlarından çiş sızdırıyor kıyafet değişmekten yıldım.

Benim ilkinde de 52 gün sürmüştü. 39da kırmızı geldi baya dedim adet oldum 41de bitti. Bir iki gün gelmedi sonra tekrar başladı birkaç gün önce tekrar kırmızı geldi şimdi kahverengi akıntı şeklinde geliyor biraz daha geçmezse doktora gidicem artık

Neredeyse birebir aynısını yaşadım benimki 52 günde tamamen bitti. 2 aya kadar normal diye biliyorum

Benim de kanamam kesildi ama arada 4-5 günde bir biraz geliyor.selpağa siliyorum arkası gelmiyor.sanırım kalanlar dökülüyor.bezde de sleepy yenidoğan almıştım o bitti kızım 4,5 kg.baktım 2 numara 1 den çok farklı değil.3 numara 4-9 kilo için.biz de 4 ü geçtiğimiz için 3 numara aldım bi 160 lı paket.bitmek üzere tekrar sipariş verdim.ben sleepyden memnunum pişik falan yapmadı hiç.aşırı çiş yapmadığı sürece ya da ben yamuk yumuk takmadığım sürece sızdırma da yapmıyor.başlarda takmasını becerememiştim bantlar yapışmıyordu meğer yanlış yapıyormuşum onu da çözdüm şimdi gayet memnunum bezden.ıslak mendilde de baby turco aldım saf su var içinde sadece.diğer ıslak mendiller pişik yapıyor bu ıslak pamuk gibi.ondan da çok memnunum

Kızlar 70 gün önce sezeryan oldum. Bebeğim 6 kiloyu biraz geçti sanırım onu taşımaktan dikiş yerlerimde batma hissediyorum ara ara sizde de oluyor mu?

Back