- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.121
6 tane aşı mı ? Ne vuracaklar ki o kadar.. Şimdiden kolay gelsin kuzum.
Birkaç günde etki etti bana canım ama herkeste farklı olabilir ne kadar süredir kullanıyorsun?
3 tane yaptılar aynı gün 2.ayi dolunca ben ki ne cesaretli insanım aşırı soğuk kanlı biriyim ama bakamadım bile canı yanacak diye. Evlat bambaşka bir şeymiş. Ama anlık canı yandı sonra sustu hemen. İnşallah kolay atlatırsınız siz de canım
Biz de similac gold 1 var, icerigi temiz ve guzel diye biliyorum. Mama ögünü bebegin kilosuna göre degisir. Mesela Benim kizim tam 4 kg .Kızlar çok kötüyüm göğüsüm çok acıyor gene mastit oluyorum sanırım. Süreklide sağdım emzirdim zaten sütüm de çok azalmıştı. Şimdi sanırım mama ihtiyacı olacak. En temiz içerikli mama hangisi ve kaç ml veriyorsunuz bir öğünde
Ay o altılı aşı bizde de var. Dedim bizim tek aşı sizde ayrı ayrı mı yapılacak. Ona ek verem bir de rota olacak. 3 ve 4. Aylarda da tekrarı varIki hafta sonra Rota var, karnesinin üzerinde 6 ayri asi yazmislar, ben de paniklemistim. Bugun sordum, tüm alti asi birlikte yapilacakmis Allahtan (tetanoz, difteri, bogmaca, cocuk felci, zatürre, B tipi influenza ve Hepatit B) bir de doktor RSV Virusu asisi da öneriyor.
Teşekkür ederim.Biz de similac gold 1 var, icerigi temiz ve guzel diye biliyorum. Mama ögünü bebegin kilosuna göre degisir. Mesela Benim kizim tam 4 kg .
4000 Gram x 160 / 8 = 80 ml . 8 ögün hesabi, her ögünde yani 80 veriyorum, hala ac olursa ekleme yapiyoruz hanima
Sagdiktan sonra soguk kompres de yapiyor musun?Teşekkür ederim.
Kızlar tükendim artık çok kötüyüm ya
Benimde oluyor ama sut degil koku bezleri diye duydumKızlar memenin kahverengi kısmından süt gelen var mı. Meme ucu haricinde kahverengi kısımda tek bir noktadan süt geliyo nokta gibi
Ay o altılı aşı bizde de var. Dedim bizim tek aşı sizde ayrı ayrı mı yapılacak. Ona ek verem bir de rota olacak. 3 ve 4. Aylarda da tekrarı var
YapıyorumSagdiktan sonra soguk kompres de yapiyor musun?
Benim fazla suyla midem çok bulanıyor.hamileyken de doktor bol su iç demişti kusacaktım artık sudanCanım bana sakın kızma ama günlük 2 litre suyla sütünün geldiğine şükret. Ben 6 litre içiyorum tam. 1,5 litrelik şişelerini dolduruyorum inan ki bir gün 1 şişe eksik içeyim sütüm daha az oluyor. 6 litre içmeme rağmen dudaklarım susuzluk kaynaklı kuru ve ara ara kabızlık problemi çekiyorum. Günlük 2 litre su çok az. 4e mutlaka ama mutlaka tamamla. Şu içimin artmazsa hiçbir şey arttırmaz sütünğ.
Emzirirken su içmenin en güzel yanı sık sık tuvalete gitmemek benceBenim fazla suyla midem çok bulanıyor.hamileyken de doktor bol su iç demişti kusacaktım artık sudan
Gaz damlası verdiler mi bu arada. Genel olarak kızım kendi gazını çıkarıyor diye hiç önermediler şu ana kadar. Ama Türkiye’de hemen her bebeğe veriyorlar muhtemelen rahatlatmak için. Bugün sordum ama gerek yoksa çok istekli de değildim. Bir isim söyledi unuttum. Türkiye de sık kullanıldığını konuşulduğu için, reçete edilmeyen eczaneden alınabilenler kullanılır diye de bir genelleme yaptı. Ama Türkiye’de zaten bir çok ilaç reçetesiz alınıyor.Verem yok bizde:////
Aramıza hosgeldinOğlum elini emmeyi öğrendi şapur şupur ellerini emiyoralışkanlık yapar mı acaba bıraktırmak çok zor çünkü böyle seyleri
Bizimki sıkılıp 3 dakika olmadan ağlıyorKızlar tummy time yaparken süre tutuyor musunuz? Ben emzirme yastığına koyuyorum ablasını ders yaparken izlemeye bayılıyor ama süre tutmak gerekir mi ki
Canim gaz damlasi Ben aldim recetesiz, cunku kizim biraz gazli, annesi gibiGaz damlası verdiler mi bu arada. Genel olarak kızım kendi gazını çıkarıyor diye hiç önermediler şu ana kadar. Ama Türkiye’de hemen her bebeğe veriyorlar muhtemelen rahatlatmak için. Bugün sordum ama gerek yoksa çok istekli de değildim. Bir isim söyledi unuttum. Türkiye de sık kullanıldığını konuşulduğu için, reçete edilmeyen eczaneden alınabilenler kullanılır diye de bir genelleme yaptı. Ama Türkiye’de zaten bir çok ilaç reçetesiz alınıyor.
Bizimki bıraksam durur ama ben genelde 3 4 dakika sonra alıyorum beli ağrımasın diyeBizimki sıkılıp 3 dakika olmadan ağlıyorsüresini kendi belirliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?