• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Birkaç günde etki etti bana canım ama herkeste farklı olabilir ne kadar süredir kullanıyorsun?

3 tane yaptılar aynı gün 2.ayi dolunca ben ki ne cesaretli insanım aşırı soğuk kanlı biriyim ama bakamadım bile canı yanacak diye. Evlat bambaşka bir şeymiş. Ama anlık canı yandı sonra sustu hemen. İnşallah kolay atlatırsınız siz de canım
3-4 gün kullandım artma olmadı

Dere otu, ısırgan otu çayı acayip süt yaptı bende. Çemen otu tozu da etkili. Bir de bir tarif yazıcam şimdi sana onu yapınca 3 saate göğüslerim taş gibi oluyor benim.
3 ayvayı soy doğra 1 çay kaşığı tarçın koy. 4-5 karanfil, 1 çay kaşığı limon tuzu(ben koymadım) 2-2.5 lt su tatlandıracak kadar üzüm pekmezi. Hepsini kaynat iç. Ben emzirme sonrası içiyorum bir sonrakine kadar dolsun diye 3-4 bardak içiyorum günde. Bebiş emdikten sonra sağım yapıyorum sütüm artsın diye. 90 cc süt çıktı bu tarifi içmeye başladıktan sonra normalde 40-50 çıkıyordu hep
Birde kac dk kaynatilacak,ayvalar yenecekmi tam tarif verrmisinz size zhmet

Sik sik emziriyorum ben bide hic emzik.biberon vermedim.meme reddi olmasın diye canli.buyuk bir emzigim ben.oglum icin😀😅
Ben 4. Ayda işe döneceğim için biberona mecbur alışacaktı.birde bugün oğlumu dişçiye götürdüm eve gelmem 3 saati buldu.biberon almasa nasıl duracaktı onu düşündüm.bence en ideal bebek hem biberon ve memeyi güzelce alan bebek 😂😂😂 ama ikisi bir arada çok olamıyor maalesef

Çok içiyorum aslında ama öyle 4 litre falan değil.2 litre civarıdır ortalama
Canım bana sakın kızma ama günlük 2 litre suyla sütünün geldiğine şükret. Ben 6 litre içiyorum tam. 1,5 litrelik şişelerini dolduruyorum inan ki bir gün 1 şişe eksik içeyim sütüm daha az oluyor. 6 litre içmeme rağmen dudaklarım susuzluk kaynaklı kuru ve ara ara kabızlık problemi çekiyorum. Günlük 2 litre su çok az. 4e mutlaka ama mutlaka tamamla. Şu içimin artmazsa hiçbir şey arttırmaz sütünğ.

Normal sağlıkli bir yetişkının günlük su ihtiyacı zaten 2,5 litre emziren anneye 2 litre su yeter mi hiç

Buraya kanguru candır demeye geldim, atarlanıp gidiyorum 🤣

Eklentiler

• IMG_20230123_154111.jpg
    IMG_20230123_154111.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 97
Back