- 12 Temmuz 2022
- 562
- 380
- 23
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.141
Sizin kac saatte 90 ml çıkıyor, benim de emzirdikten sonra 30 ml max çıkıyor,Valla al benden de okadar. Malt icecegi, incir, hurma, dere otu ne varsa yiyorum ama en fazla 90-95 ml sut cikiyor. Sagip veriyorum ama cocuk 100-120 istiyor. Bir turlu yetinemedim.
Ayni huy bizdede basladi yaa elini yumruk yapiyo.sapir supur yicek nerdeyse baktim.normalmis ellerini sakinlesmek icn emer uykuya dalmak icin emer yaziyodu netteOğlum elini emmeyi öğrendi şapur şupur ellerini emiyoralışkanlık yapar mı acaba bıraktırmak çok zor çünkü böyle seyleri
1 haftadır öyleyizEmzirme süresi kısalanlar var mı arkadaşlar? Niye bu çocuk cok cok emdiği memeyi şimdi 5,8 dk arası emip bırakıyor acaba ?
Emzirdikten sonra sağdığımda benim ikisinden maksimum 50 falan çıkıyor normal bence bebek de memenin çoğunu boşaltmış oluyor sonuçtaSizin kac saatte 90 ml çıkıyor, benim de emzirdikten sonra 30 ml max çıkıyor,
Yapmadığım kalmadı yok artmıyor
Biz en başından beri öyleyiz bu hafta 10 dakikaya çıktık , sütün yetiyorsa çişli bez sayısından memnunsan önemi yok bence süreninEmzirme süresi kısalanlar var mı arkadaşlar? Niye bu çocuk cok cok emdiği memeyi şimdi 5,8 dk arası emip bırakıyor acaba ?
Bimden almıştımKızlar hangi banyo filesini kullanıyosunuz memnun olan foto atabilir mi değişmek istiyorum
Yani reçete yazsa dahi devlet karşılamıyor o yüzden reçetesizGaz damlası verdiler mi bu arada. Genel olarak kızım kendi gazını çıkarıyor diye hiç önermediler şu ana kadar. Ama Türkiye’de hemen her bebeğe veriyorlar muhtemelen rahatlatmak için. Bugün sordum ama gerek yoksa çok istekli de değildim. Bir isim söyledi unuttum. Türkiye de sık kullanıldığını konuşulduğu için, reçete edilmeyen eczaneden alınabilenler kullanılır diye de bir genelleme yaptı. Ama Türkiye’de zaten bir çok ilaç reçetesiz alınıyor.
Sıkılana kadarKızlar tummy time yaparken süre tutuyor musunuz? Ben emzirme yastığına koyuyorum ablasını ders yaparken izlemeye bayılıyor ama süre tutmak gerekir mi ki
Bende de bu kangurudan var ama sanki alt kilo sınırı 7 idi diye biliyorum, ondan daha benim kız yakalayamadiBuraya kanguru candır demeye geldim, atarlanıp gidiyorum
Sevi baby köpüklü banyo filesi benimki ,çok memnunum içi dolgulu olduğu için bebek çok rahat duruyor ustundeKızlar hangi banyo filesini kullanıyosunuz memnun olan foto atabilir mi değişmek istiyorum
Ben şimdiye kadar evolvia ve sma comfort denedim, benim kızım gazlı bir kız illa gaz oluyor ama comforta geçince kakasını daha rahat yapmıştı ,evolviada biraz zorlandı, comfortun içeriğinde bağırsak düzenleyicilerden varmış biogaia gibiArkadaslar oglum gunduzleri emmiyor nemeyi aldi mi aglamaya basliyor kabizlik ve gaz yapmayan kullanip memnun kaldiginiz mama var mi
Kızlar hangi banyo filesini kullanıyosunuz memnun olan foto atabilir mi değişmek istiyorum
Normal canımKızlar memenin kahverengi kısmından süt gelen var mı. Meme ucu haricinde kahverengi kısımda tek bir noktadan süt geliyo nokta gibi
Evet şimdilik gerekmiyor bence. Gazını çıkarıyor.. yediği giderek artıyor diye gerekebilir mi diye düşünüyorum ilerisi için.. antibiyotik hariç hemen her şey alınıyor olmalı.. ben gittiğimde bir çanta ilaçla geliyorumCanim gaz damlasi Ben aldim recetesiz, cunku kizim biraz gazli, annesi gibilazim degilse kullanma tabii ki. Ne gerek var :) ayrica TR de artik her ilaci oyle recetesiz alamiyorsun diye biliyorum eskisi gibi
Son 3 seferdir 4 günde yapıyor bir bez dolusu yapıyor bazen ikinci beze de yapıyor. Bugün 3. Gün yapmadı,kontrolümüz vardı, doktor karnı yumuşak dedi.. ama yarın biraz daha sertleşir ve yapar diye düşünüyorum. Hep öyle oluyor..Hanımlar kaka durumunuz nasıl bebişlerde
Genelde azcık azcık yapıyor hemen hemen her alt değiştirmede kaka var ama çok değil şimdiye kadar kilo alımı iyi gitti doktora sormayı unuttum sorun olur mu ki
Çok geçmiş olsun.. bebeğinle gönlünce ilgilenebilsen senin için çok iyi olurdu ama sanırım senden başka kaynanana yardım edecek kimse de yok.. her şeyin başı sağlık.. bebeğin sağlıklı sonuçta. Tabiki anne sütünün faydası tartışılmaz ama yetmediği yerde mama takviyesi ile çözersin.. çok fazla üzülüp kendini çok yıpratmamakta çalışmalısın.maalesef tam bir kısır döngü.. ama hepsi geride kalacakKizlar moralim çok bozuk. Kızım yarın tam 40 günlük olacak bugüne kadar yeten sütüm üç gündür yetmiyor ve mecbur mama verdim. Kayinvalidem omurgasını kırınca mecbur ona bakıyorum, bakmak derken yemek temizlik vs onun evinde. Bebeği doğru düzgün emziremwdim bile mesela bugün iki kere sut sağdim ben mutfaktayken onu vermişler. Oğlumda da böyle olmuştu ve bir anda sütüm bitmişti, mamayla büyüdü. Bunda da aynısı olsun istemiyorum sinirimden ağlayacağım neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?