• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selam kizlar, benim kiz memeyi Iyi emmedigi icin artik sagip veriyorum.
Ama her saat basi sagmak zorundayim 3 saate 90-95ml sut biriktirmek icin.
Sutun cogalmasi icin neler yapabilirim?
Dere otu, ısırgan otu çayı acayip süt yaptı bende. Çemen otu tozu da etkili. Bir de bir tarif yazıcam şimdi sana onu yapınca 3 saate göğüslerim taş gibi oluyor benim.
3 ayvayı soy doğra 1 çay kaşığı tarçın koy. 4-5 karanfil, 1 çay kaşığı limon tuzu(ben koymadım) 2-2.5 lt su tatlandıracak kadar üzüm pekmezi. Hepsini kaynat iç. Ben emzirme sonrası içiyorum bir sonrakine kadar dolsun diye 3-4 bardak içiyorum günde. Bebiş emdikten sonra sağım yapıyorum sütüm artsın diye. 90 cc süt çıktı bu tarifi içmeye başladıktan sonra normalde 40-50 çıkıyordu hep

Ohh maşallah neden o kadar yüklendin kendind
Kaynanacigim eltimleri davet etti canım kendisini de götürsünler diye, bi de aç gelirler ona göre hazirlan dedi, bi de oturdu sabahtan akşama kadar oya yaptı 🤭 bende o sinirle dikiş mikis unuttum giristim mutfağa eve 😊

Ya ben şu ek zımbırtıların hepsini kullandım damla, malt içecek falan.sütüm aynı gram artmadı.size nekadar sürede etki etti.boşuna içip durmayım ona göre bırakıcam
Aynen bende seninle aynı durumdayım canım
Yapmadığım şey kalmadı gram artmadı
Su içimin nasıl
Ben bir tek onu tam anlamıyla güzel içemiyorum

Aynen bende seninle aynı durumdayım canım
Yapmadığım şey kalmadı gram artmadı
Su içimin nasıl
Ben bir tek onu tam anlamıyla güzel içemiyorum
Vücutta oksitosin salgılanmazsa süt üretimi artmaz 🙈 o yüzden biraz mutlu olacak şeyler yapın sizi etkileyen şeylerden uzaklaşın. Siz mutlu olup bebeğinizle güvenli bağlanınca sütünüz artar. ☺️

Ya ben şu ek zımbırtıların hepsini kullandım damla, malt içecek falan.sütüm aynı gram artmadı.size nekadar sürede etki etti.boşuna içip durmayım ona göre bırakıcam
Valla al benden de okadar. Malt icecegi, incir, hurma, dere otu ne varsa yiyorum ama en fazla 90-95 ml sut cikiyor. Sagip veriyorum ama cocuk 100-120 istiyor. Bir turlu yetinemedim.

Vücutta oksitosin salgılanmazsa süt üretimi artmaz 🙈 o yüzden biraz mutlu olacak şeyler yapın sizi etkileyen şeylerden uzaklaşın. Siz mutlu olup bebeğinizle güvenli bağlanınca sütünüz artar. ☺️
Vallahi gelesi yoksa gelmiyor bu süt denilen sey. Alakasi yok hicbirseyle

Ben dogumdan beri iciyorum canim bestlak damla humana stilltee simdi hipp marka stiltee iciyorum hergun tahin pekmez tüketiyorum kahvaltıda gun icinde de badem fındık felan cok sukur ise yariyor hepsi

Ben dogumdan beri iciyorum canim bestlak damla humana stilltee simdi hipp marka stiltee iciyorum hergun tahin pekmez tüketiyorum kahvaltıda gun icinde de badem fındık felan cok sukur ise yariyor hepsi
Canım bestlak damlayı k damla ve günde kaç kere alıyorsun. Bir de aynı saatlerde mi alıyorsun

Birkaç günde etki etti bana canım ama herkeste farklı olabilir ne kadar süredir kullanıyorsun?
Bizim 2. ayda 6 tane asimiz var, 3. ayda da tekrarlari. Simdiden endisesi aldi beni:KK43:
3 tane yaptılar aynı gün 2.ayi dolunca ben ki ne cesaretli insanım aşırı soğuk kanlı biriyim ama bakamadım bile canı yanacak diye. Evlat bambaşka bir şeymiş. Ama anlık canı yandı sonra sustu hemen. İnşallah kolay atlatırsınız siz de canım

Dere otu, ısırgan otu çayı acayip süt yaptı bende. Çemen otu tozu da etkili. Bir de bir tarif yazıcam şimdi sana onu yapınca 3 saate göğüslerim taş gibi oluyor benim.
3 ayvayı soy doğra 1 çay kaşığı tarçın koy. 4-5 karanfil, 1 çay kaşığı limon tuzu(ben koymadım) 2-2.5 lt su tatlandıracak kadar üzüm pekmezi. Hepsini kaynat iç. Ben emzirme sonrası içiyorum bir sonrakine kadar dolsun diye 3-4 bardak içiyorum günde. Bebiş emdikten sonra sağım yapıyorum sütüm artsın diye. 90 cc süt çıktı bu tarifi içmeye başladıktan sonra normalde 40-50 çıkıyordu hep
Ayvalari blandirliyormusun peki canm

Sağmak ciddi arttırıyor ve gerçekten inanmak lazım sütüm var çocuğuma yetiyor diye o zaman artıyor ama öyle düşünmek zor tabi. Ben sürekli çocuğun aç olduğunu düşünüyorum mesela 😅
Bende aynı şekilde canım
Mama verdikçe daha da çok üzülüyorum saçma biliyorum ama engel olamıyorum kendime

Back