2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
3-4 gün kullandım artma olmadı

Birde kac dk kaynatilacak,ayvalar yenecekmi tam tarif verrmisinz size zhmet

Sik sik emziriyorum ben bide hic emzik.biberon vermedim.meme reddi olmasın diye canli.buyuk bir emzigim ben.oglum icin
Ben 4. Ayda işe döneceğim için biberona mecbur alışacaktı.birde bugün oğlumu dişçiye götürdüm eve gelmem 3 saati buldu.biberon almasa nasıl duracaktı onu düşündüm.bence en ideal bebek hem biberon ve memeyi güzelce alan bebek ama ikisi bir arada çok olamıyor maalesef

Çok içiyorum aslında ama öyle 4 litre falan değil.2 litre civarıdır ortalama
Canım bana sakın kızma ama günlük 2 litre suyla sütünün geldiğine şükret. Ben 6 litre içiyorum tam. 1,5 litrelik şişelerini dolduruyorum inan ki bir gün 1 şişe eksik içeyim sütüm daha az oluyor. 6 litre içmeme rağmen dudaklarım susuzluk kaynaklı kuru ve ara ara kabızlık problemi çekiyorum. Günlük 2 litre su çok az. 4e mutlaka ama mutlaka tamamla. Şu içimin artmazsa hiçbir şey arttırmaz sütünğ.

Normal sağlıkli bir yetişkının günlük su ihtiyacı zaten 2,5 litre emziren anneye 2 litre su yeter mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…