- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.041
Senin kundaktan sipariş verdim bakalım gelsin artık bende fıldır fıldır gezmeyi hayal ediyorumNazar loading bebeyim, akşam sabahlamaya hazır oldün bebek 18 saat uyuyor dedim bugün gözünü kırpmadı şerro al sana 18 saat der gibi ehehe az kaldı kendimi tokatlıcam
Hadi bakalım inşallah bebiş uyumlu olurSenin kundaktan sipariş verdim bakalım gelsin artık bende fıldır fıldır gezmeyi hayal ediyorum
Birinci haftadan beri yapiyorumBn süpürge yapsam bişey olur mu kızlar sizce yoksa erken mi
Yalnız değilsin canım ben kendimi yalnız zannediyordum ben sadece bebekle ilgileniyorum Hiçbir iş yapamıyorum Benim bebeğim birazcık huzursuz bir bebek Yani tek başına durmuyor sürekli ağlıyor kucak istiyor tüm gün oturuyorum diyebilirim uyurken de bir iş yapamıyorum çünkü her an uyanacak ve kusacak korkusu var ancak Hafta sonu annem gelirse evimi falan temizleyip Düzgünce bir yemek yiyebiliyorum eşim gece 2.00'den önce gelemiyor eve sürekli yalnızımKızlar bebişleri gezdirenleriniz var mı? Varsa kaç günlükken çıktınız? Ben hava soğuk diye korkuyorum ya hasta olursa diye diye hiç bir yere çıkamıyorum. Biz doktor kontrolü hariç bebişi çıkarmadık. Ben iki üç kere anneme bırakıp 1,5 saatliğine galan işimi halletmeye çıktım o kadar.
Bir de sizin de tüm zamanınız bebeğe gidiyor mu? Bende mi problem var merak ediyorum. Tüm gün ve tabiki gece aynı şekilde alt değiştir üst değiştir emzir uyut tekrar başa dön şeklinde geçiyor. Duş almaya bile zaman bulamıyorum gerçekten. Olan zamanımı da diğer oğlumu ya beraber yatıp uyutmaya ya da onunla oyun oynamaya vs harcıyorum o da daha 2,5 yaşında.
Toksoplazma igg 3.53 igm 0.95 benimki3.36 çıkmış,şimdi baktım.degerinden ziyade pozitif olması üzerinde durmuştur biz.Sizin de mi pozitif
İgmToksoplazma igg 3.53 igm 0.95 benimki
sizin igm mi 3.36 idi?
Pendik vallahi beklerim burda çok güzel bir tepemiz var manzara harika çıkarırız bebikleri
Bu arada pendikte olan arkadaşlar vardı hamile iken bulunacaktır nasip olmadı. Pendikten katılanlar el kaldırsın
Manikür ve oje benim kırmızı çizgimdirOjesiz olmaz tabihayatım kayarken ben resmen
Kah yattı kah boş boş bakındı etrafa. Bi ara eşime baktırdım arada bi oğluşum oyaladıBebiş naptı bu aradabende annem var evi anca temizledim hala pijama ile duruyorum annemle bebek nöbeti değiştirdik şimdş ben bakıyorum annem yemek yapıyor
Sana kocaman bi maşallah
Bende 40 gun sonra ilk kez rimel surdum gözüme suan evde kendimi miss turkeyde ki kizlar gibi hissediyorum o bicim bi havaya sahibim
Doğru mu bilmem ama ben arasıra ayagının altına battanıye koyuyorum böyle rahat uyuyoKızlar reflü yatağında ayakları böyle yatması doğru mu
İlk oğluna ilk dogdugumdan 6 aylık olana kadar denedim asla tutmadıaman ne bileyim ilk kızım almıştı ne büyük rahatlikmis
En azından denemiş olurlar, ben doktor ilk ay verme dedi diye vermedim sonrada bebe almadı. Acaba ilk hafta versem tutarmiydi diye içimde kalmadı değil
15 günlük oldugundam beri oğlumu okuldan almaya gidiyorızKızlar bebişleri gezdirenleriniz var mı? Varsa kaç günlükken çıktınız? Ben hava soğuk diye korkuyorum ya hasta olursa diye diye hiç bir yere çıkamıyorum. Biz doktor kontrolü hariç bebişi çıkarmadık. Ben iki üç kere anneme bırakıp 1,5 saatliğine galan işimi halletmeye çıktım o kadar.
Bir de sizin de tüm zamanınız bebeğe gidiyor mu? Bende mi problem var merak ediyorum. Tüm gün ve tabiki gece aynı şekilde alt değiştir üst değiştir emzir uyut tekrar başa dön şeklinde geçiyor. Duş almaya bile zaman bulamıyorum gerçekten. Olan zamanımı da diğer oğlumu ya beraber yatıp uyutmaya ya da onunla oyun oynamaya vs harcıyorum o da daha 2,5 yaşında.
Sadece azalır canım kesilmezKızlar bugün 40 ımız çıktı ve ben adet oldum. Bu iyi bişey mi kötü mü bilmiyorum. Adet olunca salgılanan hormonlar sütü keser mi ? Sütü kesilmeyen emzirmeye devam eden var mı? Çok korkuyorum ve şuan göğüslerim boş
Selam kızlar bebeğinde doğum lekesi olan var mı kızarıklılar ya da hemanjiyom değil açık kahverengi gibi lekelerden
Benim oglumda cok huysuz bir bebek gazi cok reflusu var surekli kusuyor mide bagirsak gurultusu var surekli hic durmuyor hep agliyor kucakta bile sakinlesmiyor saatlerce ayakta sallanmak istiyor gunduzleri uyumuyor annem ve kayinvalidem dönusumlu kaliyor onlar varken bile hic birsey yapmaya vakit bulamiyorum onlar olmasa bayilirim herhalde tek basina bakabilen annelere cok imreniyorum gercektenYalnız değilsin canım ben kendimi yalnız zannediyordum ben sadece bebekle ilgileniyorum Hiçbir iş yapamıyorum Benim bebeğim birazcık huzursuz bir bebek Yani tek başına durmuyor sürekli ağlıyor kucak istiyor tüm gün oturuyorum diyebilirim uyurken de bir iş yapamıyorum çünkü her an uyanacak ve kusacak korkusu var ancak Hafta sonu annem gelirse evimi falan temizleyip Düzgünce bir yemek yiyebiliyorum eşim gece 2.00'den önce gelemiyor eve sürekli yalnızım
Hic durmayinca bugun ilk defa bizde salladik insan careeis kalinca alisacak mi diye düsunmiyor artikKızlar selam benim bebek ağlıyor elde sallayınca yani çarşafta susuyor alışacak gibi benim gibi olan varmı
Sakın alıştırma öyleKızlar selam benim bebek ağlıyor elde sallayınca yani çarşafta susuyor alışacak gibi benim gibi olan varmı
Normalde sütün nasıldı?Kızlar bugün 40 ımız çıktı ve ben adet oldum. Bu iyi bişey mi kötü mü bilmiyorum. Adet olunca salgılanan hormonlar sütü keser mi ? Sütü kesilmeyen emzirmeye devam eden var mı? Çok korkuyorum ve şuan göğüslerim boş
Benim de mis gibi uyuyan kızım bugün 10-15 dakika uyuyor kalkıyor. Zor dalıyor, hiç derin uyumuyor. Göğsümde yatıyor şu an. Yine uyanıyor ama kucakta daha hızlı uyuduğu için yatağa bırakmıyorum.Nazar loading bebeyim, akşam sabahlamaya hazır oldün bebek 18 saat uyuyor dedim bugün gözünü kırpmadı şerro al sana 18 saat der gibi ehehe az kaldı kendimi tokatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?