2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Nazar loading bebeyim, akşam sabahlamaya hazır ol dün bebek 18 saat uyuyor dedim bugün gözünü kırpmadı şerro al sana 18 saat der gibi ehehe az kaldı kendimi tokatlıcam
Senin kundaktan sipariş verdim bakalım gelsin artık bende fıldır fıldır gezmeyi hayal ediyorum

Kizlar benim kizimin yanaklari kuru kuru oldu her emzirmeden sonra yanaklarına sut akmıs oluyor siliyorum ama ondan mı olmuştur kirmizi ve kuru yoksa alerjik bisey mi

Yalnız değilsin canım ben kendimi yalnız zannediyordum ben sadece bebekle ilgileniyorum Hiçbir iş yapamıyorum Benim bebeğim birazcık huzursuz bir bebek Yani tek başına durmuyor sürekli ağlıyor kucak istiyor tüm gün oturuyorum diyebilirim uyurken de bir iş yapamıyorum çünkü her an uyanacak ve kusacak korkusu var ancak Hafta sonu annem gelirse evimi falan temizleyip Düzgünce bir yemek yiyebiliyorum eşim gece 2.00'den önce gelemiyor eve sürekli yalnızım

Selam kizlar, benim kiz memeyi Iyi emmedigi icin artik sagip veriyorum.
Ama her saat basi sagmak zorundayim 3 saate 90-95ml sut biriktirmek icin.
Sutun cogalmasi icin neler yapabilirim?

Kızlar selam benim bebek ağlıyor elde sallayınca yani çarşafta susuyor alışacak gibi benim gibi olan varmı

Kızlar bugün 40 ımız çıktı ve ben adet oldum. Bu iyi bişey mi kötü mü bilmiyorum. Adet olunca salgılanan hormonlar sütü keser mi ? Sütü kesilmeyen emzirmeye devam eden var mı? Çok korkuyorum ve şuan göğüslerim boş

Pendik vallahi beklerim burda çok güzel bir tepemiz var manzara harika çıkarırız bebikleri

Bu arada pendikte olan arkadaşlar vardı hamile iken bulunacaktır nasip olmadı. Pendikten katılanlar el kaldırsın

Pendik'te değilim ama yakınım Ben de kartal'dayım

Ojesiz olmaz tabi hayatım kayarken ben resmen
Manikür ve oje benim kırmızı çizgimdir bu arada manikürümü yaptım. 7 tırnağıma ojeyi sürdüm kaldı 3 tırnak. Yatmadan önce tamamlayacam inşallah
Bebiş naptı bu arada bende annem var evi anca temizledim hala pijama ile duruyorum annemle bebek nöbeti değiştirdik şimdş ben bakıyorum annem yemek yapıyor

Sana kocaman bi maşallah
Kah yattı kah boş boş bakındı etrafa. Bi ara eşime baktırdım arada bi oğluşum oyaladı öyle oldu
Bende 40 gun sonra ilk kez rimel surdum gözüme suan evde kendimi miss turkeyde ki kizlar gibi hissediyorum o bicim bi havaya sahibim
onu sılmesi var be arkadaşım geçen gün ben de süre çektim, aman dedim şimdi sılmeyle kım uğraşacak normal cılt makyajı olsa onla uyurum ama rimel çok rahatsız edıyor beni
Kızlar reflü yatağında ayakları böyle yatması doğru mu
Doğru mu bilmem ama ben arasıra ayagının altına battanıye koyuyorum böyle rahat uyuyo
aman ne bileyim ilk kızım almıştı ne büyük rahatlikmis

En azından denemiş olurlar, ben doktor ilk ay verme dedi diye vermedim sonrada bebe almadı. Acaba ilk hafta versem tutarmiydi diye içimde kalmadı değil
İlk oğluna ilk dogdugumdan 6 aylık olana kadar denedim asla tutmadı
15 günlük oldugundam beri oğlumu okuldan almaya gidiyorız
Sadece azalır canım kesilmez

Benim oglumda cok huysuz bir bebek gazi cok reflusu var surekli kusuyor mide bagirsak gurultusu var surekli hic durmuyor hep agliyor kucakta bile sakinlesmiyor saatlerce ayakta sallanmak istiyor gunduzleri uyumuyor annem ve kayinvalidem dönusumlu kaliyor onlar varken bile hic birsey yapmaya vakit bulamiyorum onlar olmasa bayilirim herhalde tek basina bakabilen annelere cok imreniyorum gercekten

O kadar oje manikür pedikür dediniz de saçını boyayan var mı bu süreçte ya da boyatmayı düşünen açımı boyamayı düşünüyorum çünkü iyice böyle çok kötü oldu saçlarım diğer yandan da süte geçer mi korkusu var

Nazar loading bebeyim, akşam sabahlamaya hazır ol dün bebek 18 saat uyuyor dedim bugün gözünü kırpmadı şerro al sana 18 saat der gibi ehehe az kaldı kendimi tokatlıcam
Benim de mis gibi uyuyan kızım bugün 10-15 dakika uyuyor kalkıyor. Zor dalıyor, hiç derin uyumuyor. Göğsümde yatıyor şu an. Yine uyanıyor ama kucakta daha hızlı uyuduğu için yatağa bırakmıyorum.
Dün gelen giden oldu uykusu aksadı gece çok iyi ve uzun uyuduğu için yaptığını sanıyorum. Hatta şiddetle umuyorum. Banyo yaptıracağım belki gece daha rahat uyur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…