- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #38.061
Ay keşke buluşabilsek. benimki dursa dışarıdaPendik'te değilim ama yakınım Ben de kartal'dayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay keşke buluşabilsek. benimki dursa dışarıdaPendik'te değilim ama yakınım Ben de kartal'dayım
Ben de aynı umutları paylaşıyorum kuzu, aynı durumdayız tam olarak. Sanki yatakta çivi var totosuna batıyorBenim de mis gibi uyuyan kızım bugün 10-15 dakika uyuyor kalkıyor. Zor dalıyor, hiç derin uyumuyor. Göğsümde yatıyor şu an. Yine uyanıyor ama kucakta daha hızlı uyuduğu için yatağa bırakmıyorum.
Dün gelen giden oldu uykusu aksadı gece çok iyi ve uzun uyuduğu için yaptığını sanıyorum. Hatta şiddetle umuyorum. Banyo yaptıracağım belki gece daha rahat uyur..
Ben götürdüm cnm 50 günlüktü bebiş sevdi ve çıkınca saatlerce uyuduKızlar bebek spaya götürücem Aliyi, 2 aylık olunca, çok heyecanlıyım başka var mı düşünen?
Yarın çok daha güzel bir gün olacak ben inanıyorum. Mışıl mışıl uyuyacaklar..Ben de aynı umutları paylaşıyorum kuzu, aynı durumdayız tam olarak. Sanki yatakta çivi var totosuna batıyor
Gel sarılayımYarın çok daha güzel bir gün olacak ben inanıyorum. Mışıl mışıl uyuyacaklar..
Ay inşallah benimki de sever. Yıkanmayı seviyor bence onu da severBen götürdüm cnm 50 günlüktü bebiş sevdi ve çıkınca saatlerce uyudu
Kuzum benim bebiştede vardı aşırı kuruluk dedi doktor bizimkine mustela stelstopıa krem kullan dedi belki sabun çamaşır deterjanı değiştirdiysen ondanda olmuş olabilir tabi doktorun bakması lazım hepsi bir değil belki alerjiktirbebeğinde böyle sivilce gibi kızarıklık olup dr a götüren var mı yarına randevu aldım ama neyden kaynaklanıyor merak ettim birde artıyor acaba alerji falan mı diyorum Eki Görüntüle 3195516
Gel sarılayım
İlk 20 gün hastane ve sağlık ocağı dışında dışarı çıkmadım sarılığı var diye emzirmekle uğraşıyordum ne zaman doktor sarılık bitmiş dedi biz gezmeye başladık çok uzak yollara gidiyoruz hatta bizim oğlanda seviyor gezmeyi araba filan olmasın kucağına al yürü senden iyisi yok güneşi gördüğümüz gibi sokağa atıyoruz kendimizi izmirdeyiz biz gerçi aşırı soğuk olmadı hiç belki onun da etkisi vardırKızlar bebişleri gezdirenleriniz var mı? Varsa kaç günlükken çıktınız? Ben hava soğuk diye korkuyorum ya hasta olursa diye diye hiç bir yere çıkamıyorum. Biz doktor kontrolü hariç bebişi çıkarmadık. Ben iki üç kere anneme bırakıp 1,5 saatliğine galan işimi halletmeye çıktım o kadar.
Bir de sizin de tüm zamanınız bebeğe gidiyor mu? Bende mi problem var merak ediyorum. Tüm gün ve tabiki gece aynı şekilde alt değiştir üst değiştir emzir uyut tekrar başa dön şeklinde geçiyor. Duş almaya bile zaman bulamıyorum gerçekten. Olan zamanımı da diğer oğlumu ya beraber yatıp uyutmaya ya da onunla oyun oynamaya vs harcıyorum o da daha 2,5 yaşında.
Ay keşke buluşabilsek. benimki dursa dışarıda
Normalde çok olurdu sütüm özellikle sağ meme sert gezerdim hepNormalde sütün nasıldı?
Anladım canım bnde sorcam unuttum doktora … Bnmkinin yanağında var hani sağlıklı olsun tabi ki öncelik ama büyümez inşallahBenim bebikte var şu anda biraz daha hafifledi. Doktor tamamen silinmez ama hani hafifler demişti bana
Valla bnde inanmazdım bir şeye dokundum mu hatırlamıyorumBenimkinin popişinde var. Yatırların türbelerin yanından geçerken bi yerine dokunma leke olur dediler inanmadım denemek için popoma dokundum orada doğum lekesi çıktı hala inanamıyorum ama denedim oldu
Selam kizlar, benim kiz memeyi Iyi emmedigi icin artik sagip veriyorum.
Ama her saat basi sagmak zorundayim 3 saate 90-95ml sut biriktirmek icin.
Sutun cogalmasi icin neler yapabilirim?
Ohh maşallah neden o kadar yüklendin kendindBen 10 gunlukken başlamıştım canım sezaryenliyim bir sıkıntı olmadı, kızımda sakinliyor süpürge sesine. Hatta 12 günlük misafir ağırladım bayağı hazırlıklı
Biz 2 kere çıktık birinde markete gittik meydanda gezdik, bir de bugün büyük kızımı parka götürdük hava çok güzeldi. Bende korkuyorum hasta olacak diye ama sürekli evde tutarsakta bence problem. En ufak bi dışarı çıkmadan hasta olur gibi geliyor.
Evet tüm zamanım bebege gidiyor benimde, ondan arta kalan zamanlarda büyük kızımla ilgileniyorum 5.5 yaşında. Benim en büyük avantajim büyük kızım kreşe gidiyor haftaici En azından gündüzleri bebeğim uyuduğunda bi çay kahve molası verebiliyorum. Onun haricinde banyo yemek vs eşim gelince ancak yapabiliyorum. Evi de haftasonu bebeğim uyuyunca eşimle temizliyoruz
Bugun bizde cikalim dedik çiglik cigliya anca apartmanin önune inebildik nasil eve geri ciktigimi bilemedim
Benim de aklımda market faln gezmek vardı, dışarda iyi durdu yol tırtıklı arabayı salladı falan ama markete girince zemin düz olunca bastı yaygarayı, anca bir ekmek bir gofret alıp hemen dışarı kaçtım geri. Neyse avm gitmeyi düşünüyordum, hayalini kurmadan vazgeçtim
Biz iki kere çıktık. Bugün kahvaltı yaptık, e bebek gezildi, biraz alışveriş yaptık babamiza ve kahve içtik. 7 saat kadar dışardaydik toplam bütün süre zarfinda ya uyudu ya bakındı. Nerdeyse tamamen uyudu. Bebek arabasi duruyorken bir iki kez ağladı hemen hareket ettirdim, hatta kahvemin son yudumlarini mekanda tur atarak içtim ama olsun baya rahat geçti diyebilirim. Evet benim de tüm zamanım bebeğe gidiyor zaten geceleri uyumuyor gende pek o yüzden o ne zaman uyusa yatıyorum eşim yokken kahvaltı bile edemediğim oluyor akşama kadar. Tamamen bebekle alakalı bu bence çok fazla kişiymişiz tüm zamanı bebeğe giden. Bu günlerin geçmesini sabırla bekliyorumKızlar bebişleri gezdirenleriniz var mı? Varsa kaç günlükken çıktınız? Ben hava soğuk diye korkuyorum ya hasta olursa diye diye hiç bir yere çıkamıyorum. Biz doktor kontrolü hariç bebişi çıkarmadık. Ben iki üç kere anneme bırakıp 1,5 saatliğine galan işimi halletmeye çıktım o kadar.
Bir de sizin de tüm zamanınız bebeğe gidiyor mu? Bende mi problem var merak ediyorum. Tüm gün ve tabiki gece aynı şekilde alt değiştir üst değiştir emzir uyut tekrar başa dön şeklinde geçiyor. Duş almaya bile zaman bulamıyorum gerçekten. Olan zamanımı da diğer oğlumu ya beraber yatıp uyutmaya ya da onunla oyun oynamaya vs harcıyorum o da daha 2,5 yaşında.
Bestlak damla aldım ben arkadaşların tavsiyesi ile hemen göğsümden yine süt akmaya basladi bence çok faydalı bir şeymiş. İşe dökeceğim için depolamaya başlayacağım bende ama hem emzirip hem depolamak zor olacak benimki boşaltıyor memeyi nasıl olcak bilmiyorum.Selam kizlar, benim kiz memeyi Iyi emmedigi icin artik sagip veriyorum.
Evet çok haklısın. Yok kucağa alma yok sallama bilmem ne olmuyor işte bir süre sonra yeter ki düşsün diyorsun bende isterdim kucağa alışmasın ama alıştı işte.Hic durmayinca bugun ilk defa bizde salladik insan careeis kalinca alisacak mi diye düsunmiyor artik
Biz de düşünüyoruz canım ama 3-4 aylıkken biraz daha kendine gelsin dedik.Kızlar bebek spaya götürücem Aliyi, 2 aylık olunca, çok heyecanlıyım başka var mı düşünen?
Dut hoşafı bide hurma bide bol bol su iyi geliyorSelam kizlar, benim kiz memeyi Iyi emmedigi icin artik sagip veriyorum.