2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben tıktımda ne oldu. Keyif için emiyo ağlayınca asla almıyo ben susturucu olarak kullanacaktım memeyi
aman ne bileyim ilk kızım almıştı ne büyük rahatlikmis
Valla istediği kadar çıksınlar, almayan çocuk almıyor
En azından denemiş olurlar, ben doktor ilk ay verme dedi diye vermedim sonrada bebe almadı. Acaba ilk hafta versem tutarmiydi diye içimde kalmadı değil

Yazilanlari okuyunca diyorum ki ben cok rahatmisim 12 gun hastanede kaldiktan sonra eve geldik. Hatta dogumdan 2gun sonra araba kullanip eve geldim tavsanimi sevmeye 13. Gunden itibaren evimide topluyorum, supuruyorum, yemek yapiyorum, camasir yikayip katliyorum cocuk o arada uyuyor tabii ki. Gezmelere, yemege gidiyoruz hic sesi cikmiyor. Makyaj yapip sacimida duzlestirebiliyorum. Ne kadar sansliymisim aslinda bunu anladim. Umarim herkesler en kisa surede bunlarin hepsini rahatca yapabilir

Arkadaslar oglum emerken mide ve bagirsaklarindan surekli gurultu sesi geliyor kakasi patlarcasina ve mukuslu ve emince hemenn kusuyor o yuzden doktor laktoz intoleransi olabilir diye beni diyete soktu süt ve icinde sut olan hersey yasak acaba yumurtada yasak mi ve damla verdi relaktaz diye ama sanki onu verince daha da cok kusmaya başladi sanki kullanan var mi başka

Bugun bizde cikalim dedik çiglik cigliya anca apartmanin önune inebildik nasil eve geri ciktigimi bilemedim
Benim de aklımda market faln gezmek vardı, dışarda iyi durdu yol tırtıklı arabayı salladı falan ama markete girince zemin düz olunca bastı yaygarayı, anca bir ekmek bir gofret alıp hemen dışarı kaçtım geri. Neyse avm gitmeyi düşünüyordum, hayalini kurmadan vazgeçtim

Kızlar bebişleri gezdirenleriniz var mı? Varsa kaç günlükken çıktınız? Ben hava soğuk diye korkuyorum ya hasta olursa diye diye hiç bir yere çıkamıyorum. Biz doktor kontrolü hariç bebişi çıkarmadık. Ben iki üç kere anneme bırakıp 1,5 saatliğine galan işimi halletmeye çıktım o kadar.

Bir de sizin de tüm zamanınız bebeğe gidiyor mu? Bende mi problem var merak ediyorum. Tüm gün ve tabiki gece aynı şekilde alt değiştir üst değiştir emzir uyut tekrar başa dön şeklinde geçiyor. Duş almaya bile zaman bulamıyorum gerçekten. Olan zamanımı da diğer oğlumu ya beraber yatıp uyutmaya ya da onunla oyun oynamaya vs harcıyorum o da daha 2,5 yaşında.

Nazar loading bebeyim, akşam sabahlamaya hazır ol dün bebek 18 saat uyuyor dedim bugün gözünü kırpmadı şerro al sana 18 saat der gibi ehehe az kaldı kendimi tokatlıcam

Bende öyle canım. Eve gelir gelmez bütün işlerimi yaptım. Bebeğime de kendim bakıyorum. Doğumumda rahattı. Doğumdan çıktım odaya geldim yatak en üst seviyedeymiş attım bacağımı çıktım. Hemşire geldi sen buraya nasıl çıktın dedi

Ayni ben
Ben cikarken hemsire durdurdu diyor ki sen yeni dogurmadin mi nereye gidiyorsun

Bn süpürge yapsam bişey olur mu kızlar sizce yoksa erken mi
Ben 10 gunlukken başlamıştım canım sezaryenliyim bir sıkıntı olmadı, kızımda sakinliyor süpürge sesine. Hatta 12 günlük misafir ağırladım bayağı hazırlıklı
Biz 2 kere çıktık birinde markete gittik meydanda gezdik, bir de bugün büyük kızımı parka götürdük hava çok güzeldi. Bende korkuyorum hasta olacak diye ama sürekli evde tutarsakta bence problem. En ufak bi dışarı çıkmadan hasta olur gibi geliyor.
Evet tüm zamanım bebege gidiyor benimde, ondan arta kalan zamanlarda büyük kızımla ilgileniyorum 5.5 yaşında. Benim en büyük avantajim büyük kızım kreşe gidiyor haftaici En azından gündüzleri bebeğim uyuduğunda bi çay kahve molası verebiliyorum. Onun haricinde banyo yemek vs eşim gelince ancak yapabiliyorum. Evi de haftasonu bebeğim uyuyunca eşimle temizliyoruz

Nazar loading bebeyim, akşam sabahlamaya hazır ol dün bebek 18 saat uyuyor dedim bugün gözünü kırpmadı şerro al sana 18 saat der gibi ehehe az kaldı kendimi tokatlıcam
Hahah bugün benimkide uyuyor acaba bir sorun mu var diye buraya yazayım diyordum ama gece uyumazsa bu nazardan değil tamamen bugün uyumasindan sürekli elimde ates ölçerle geziyorum evde

Benimki arabaya bindimiydi direk uyuyor bayılıyorum.hastanede falan da kontrollerde hep uyudu.ama hastane dışında çıkarmadım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…