- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.386
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #38.021
Biz de güneşi görünce ailecek yürüyüşe çıktık. 10/10 aktivite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsilik üzerini inceltip dus aldırınca bir sonraki güne bitiyorbebeğinde böyle sivilce gibi kızarıklık olup dr a götüren var mı yarına randevu aldım ama neyden kaynaklanıyor merak ettim birde artıyor acaba alerji falan mı diyorum Eki Görüntüle 3195516
aman ne bileyim ilk kızım almıştı ne büyük rahatlikmisBen tıktımda ne oldu. Keyif için emiyo ağlayınca asla almıyo ben susturucu olarak kullanacaktım memeyi
En azından denemiş olurlar, ben doktor ilk ay verme dedi diye vermedim sonrada bebe almadı. Acaba ilk hafta versem tutarmiydi diye içimde kalmadı değilValla istediği kadar çıksınlar, almayan çocuk almıyor
Oo maşallahBugün evi toparladım, çamaşır katladım, çatkapı gelen misafiri ağırladım, tekrar çamaşır serdim, oğlumun savaş bombası atılmış odasından alnımın akıyla çıktım, saçımı düzleştirdim. Bir de gün bitmeden banyo yapıp oje sğrersem güne puanım 100.
Ben yapıyorum canımBn süpürge yapsam bişey olur mu kızlar sizce yoksa erken mi
Bugun bizde cikalim dedik çiglik cigliya anca apartmanin önune inebildik nasil eve geri ciktigimi bilemedimBiz de güneşi görünce ailecek yürüyüşe çıktık. 10/10 aktivite
Eki Görüntüle 3195584
Ben eve geldigimiz gunden beri yapiyorum sorun olmuyor. Ses olmasi hatta daha iyi hem alisiyor hemde supurgr sesini severmis cocuklar.Bn süpürge yapsam bişey olur mu kızlar sizce yoksa erken mi
Benim de aklımda market faln gezmek vardı, dışarda iyi durdu yol tırtıklı arabayı salladı falan ama markete girince zemin düz olunca bastı yaygarayı, anca bir ekmek bir gofret alıp hemen dışarı kaçtım geri. Neyse avm gitmeyi düşünüyordum, hayalini kurmadan vazgeçtimBugun bizde cikalim dedik çiglik cigliya anca apartmanin önune inebildik nasil eve geri ciktigimi bilemedim
Nazar loading bebeyim, akşam sabahlamaya hazır ol dün bebek 18 saat uyuyor dedim bugün gözünü kırpmadı şerro al sana 18 saat der gibi ehehe az kaldı kendimi tokatlıcamYazilanlari okuyunca diyorum ki ben cok rahatmisim 12 gun hastanede kaldiktan sonra eve geldik. Hatta dogumdan 2gun sonra araba kullanip eve geldim tavsanimi sevmeye 13. Gunden itibaren evimide topluyorum, supuruyorum, yemek yapiyorum, camasir yikayip katliyorum cocuk o arada uyuyor tabii ki. Gezmelere, yemege gidiyoruz hic sesi cikmiyor. Makyaj yapip sacimida duzlestirebiliyorum. Ne kadar sansliymisim aslinda bunu anladim. Umarim herkesler en kisa surede bunlarin hepsini rahatca yapabilir
Bende öyle canım. Eve gelir gelmez bütün işlerimi yaptım. Bebeğime de kendim bakıyorum. Doğumumda rahattı. Doğumdan çıktım odaya geldim yatak en üst seviyedeymiş attım bacağımı çıktım. Hemşire geldi sen buraya nasıl çıktın dediYazilanlari okuyunca diyorum ki ben cok rahatmisim 12 gun hastanede kaldiktan sonra eve geldik. Hatta dogumdan 2gun sonra araba kullanip eve geldim tavsanimi sevmeye 13. Gunden itibaren evimide topluyorum, supuruyorum, yemek yapiyorum, camasir yikayip katliyorum cocuk o arada uyuyor tabii ki. Gezmelere, yemege gidiyoruz hic sesi cikmiyor. Makyaj yapip sacimida duzlestirebiliyorum. Ne kadar sansliymisim aslinda bunu anladim. Umarim herkesler en kisa surede bunlarin hepsini rahatca yapabilir
Hahaha hemen tahtaya vurayimNazar loading bebeyim, akşam sabahlamaya hazır ol dün bebek 18 saat uyuyor dedim bugün gözünü kırpmadı şerro al sana 18 saat der gibi ehehe az kaldı kendimi tokatlıcam
Ayni benBende öyle canım. Eve gelir gelmez bütün işlerimi yaptım. Bebeğime de kendim bakıyorum. Doğumumda rahattı. Doğumdan çıktım odaya geldim yatak en üst seviyedeymiş attım bacağımı çıktım. Hemşire geldi sen buraya nasıl çıktın dedi
Kız kıçımızı kaşıyalım en iyisiAyni ben
Ben cikarken hemsire durdurdu diyor ki sen yeni dogurmadin mi nereye gidiyorsun
Ben 10 gunlukken başlamıştım canım sezaryenliyim bir sıkıntı olmadı, kızımda sakinliyor süpürge sesine. Hatta 12 günlük misafir ağırladım bayağı hazırlıklıBn süpürge yapsam bişey olur mu kızlar sizce yoksa erken mi
Biz 2 kere çıktık birinde markete gittik meydanda gezdik, bir de bugün büyük kızımı parka götürdük hava çok güzeldi. Bende korkuyorum hasta olacak diye ama sürekli evde tutarsakta bence problem. En ufak bi dışarı çıkmadan hasta olur gibi geliyor.Kızlar bebişleri gezdirenleriniz var mı? Varsa kaç günlükken çıktınız? Ben hava soğuk diye korkuyorum ya hasta olursa diye diye hiç bir yere çıkamıyorum. Biz doktor kontrolü hariç bebişi çıkarmadık. Ben iki üç kere anneme bırakıp 1,5 saatliğine galan işimi halletmeye çıktım o kadar.
Bir de sizin de tüm zamanınız bebeğe gidiyor mu? Bende mi problem var merak ediyorum. Tüm gün ve tabiki gece aynı şekilde alt değiştir üst değiştir emzir uyut tekrar başa dön şeklinde geçiyor. Duş almaya bile zaman bulamıyorum gerçekten. Olan zamanımı da diğer oğlumu ya beraber yatıp uyutmaya ya da onunla oyun oynamaya vs harcıyorum o da daha 2,5 yaşında.
Hahah bugün benimkide uyuyor acaba bir sorun mu var diye buraya yazayım diyordum ama gece uyumazsa bu nazardan değil tamamen bugün uyumasindan sürekli elimde ates ölçerle geziyorum evdeNazar loading bebeyim, akşam sabahlamaya hazır ol dün bebek 18 saat uyuyor dedim bugün gözünü kırpmadı şerro al sana 18 saat der gibi ehehe az kaldı kendimi tokatlıcam