• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bakma sen ona bosver her cocuk farkli sonucta kimi erken yapar kimi gec. Biz 10haftalik olacagiz ve son 2-3 haftadir seslere bakiyor sesli oyuncaklari takip ediyoruz. Ismine donup bakmiyor bile sadece birinin sesi oldugu icin donup bakiyor muhtemelen komsunun bebegide annesinin sesi diye bi donup bakiyordur. Benim komsumun oglu 10 aylik daha yeni yeni ismini biliyor yani 🤷🏻‍♀️
Canım senin bebe kaç cm doğdu ve en son kaç cm idi?

kar_bella kar_bella senin de kaçtı kaç oldu

30 ocak ne aşısı var
Zature yada bogmaca asisi (cevirici oyle diyor😂)
Ilk asimiz olacak bakalim nasil gececek 🤷🏻‍♀️
Benim de 47 doğdu, 53 şuan ama kısa mı acaba diye kafaya taktım birazcık 😅
Doktorumuz bisey demedi bence iyi boyu ama genetikte onemli tabi. Ben 173 babasi 170 yani cok uzun olmaz bence tabii dayisina (190) cekmezse 😬.
Uygulamada bende takip ediyorum iyi gorunuyor boyu. Kilosu biraz fazla dedi ama ben cok umursamiyorum zaten hareketlenince verir 😬

3D28F528-9C74-430B-AA19-C23404E10C82.png

Günaydın 😵‍💫 şuan daha doğum yapmamış topiklerin hepsine doğar doğmaz emzigi tıkın ağzına yazıp kaçasım var 🤭 tamam elleri çok tatlı ama sabaha kadar şapır şupur edecek kadar tatlı olmamalı yahu 🤦🏻‍♀️
Ben tıktımda ne oldu. Keyif için emiyo ağlayınca asla almıyo ben susturucu olarak kullanacaktım memeyi

Selam kızlar bebeğinde doğum lekesi olan var mı kızarıklılar ya da hemanjiyom değil açık kahverengi gibi lekelerden
Benimkinin popişinde var. Yatırların türbelerin yanından geçerken bi yerine dokunma leke olur dediler inanmadım denemek için popoma dokundum orada doğum lekesi çıktı🤣 hala inanamıyorum ama denedim oldu🤣

bebeğinde böyle sivilce gibi kızarıklık olup dr a götüren var mı yarına randevu aldım ama neyden kaynaklanıyor merak ettim birde artıyor acaba alerji falan mı diyorum Eki Görüntüle 3195516
Yenidoğan sivilcesiymiş normal dedi doktor. Ben de alerji veya babanın sakalındna oldu sandım alakası yokmuş dahada fazla olabilirmiş

Bugün Merkür retrosu falan mı 😃 hepsi aynı şekilde delirmişti boşver düzelir yarına . Elleri açılsa kapat ama bence canım . Biz uyanma sorununu o şekilde çözdük
Kundaklıyorum zaten üstü sıkı, altı serbest olacak şekilde. Bazen çok huzurlanıyor bazen de deliriyor eli hareket etmedıgı icin
Günaydın 😵‍💫 şuan daha doğum yapmamış topiklerin hepsine doğar doğmaz emzigi tıkın ağzına yazıp kaçasım var 🤭 tamam elleri çok tatlı ama sabaha kadar şapır şupur edecek kadar tatlı olmamalı yahu 🤦🏻‍♀️
Valla istediği kadar çıksınlar, almayan çocuk almıyor 🤣
Selam kızlar bebeğinde doğum lekesi olan var mı kızarıklılar ya da hemanjiyom değil açık kahverengi gibi lekelerden
Oğlumda var canım sırtında ve kolunda. 4,5 yasında gecmedı hala. Muhtemelen Tabilş var :)
bebeğinde böyle sivilce gibi kızarıklık olup dr a götüren var mı yarına randevu aldım ama neyden kaynaklanıyor merak ettim birde artıyor acaba alerji falan mı diyorum Eki Görüntüle 3195516
Tabiki var, ayrıca o yanağı yerim 😍

Bugün evi toparladım, çamaşır katladım, çatkapı gelen misafiri ağırladım, tekrar çamaşır serdim, oğlumun savaş bombası atılmış odasından alnımın akıyla çıktım, saçımı düzleştirdim. Bir de gün bitmeden banyo yapıp oje sğrersem güne puanım 100.
Ojesiz olmaz tabi 😃😃 hayatım kayarken ben resmen

Bugün evi toparladım, çamaşır katladım, çatkapı gelen misafiri ağırladım, tekrar çamaşır serdim, oğlumun savaş bombası atılmış odasından alnımın akıyla çıktım, saçımı düzleştirdim. Bir de gün bitmeden banyo yapıp oje sğrersem güne puanım 100.
Bebiş naptı bu arada 😄 bende annem var evi anca temizledim hala pijama ile duruyorum annemle bebek nöbeti değiştirdik şimdş ben bakıyorum annem yemek yapıyor 🤣

Sana kocaman bi maşallah

Bende 40 gun sonra ilk kez rimel surdum gözüme suan evde kendimi miss turkeyde ki kizlar gibi hissediyorum o bicim bi havaya sahibim😀🤣

Kızlar reflü yatağında ayakları böyle yatması doğru mu

Eklentiler

• IMG_20230122_161438.jpg
    IMG_20230122_161438.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 98
Back