2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım senin bebe kaç cm doğdu ve en son kaç cm idi?

kar_bella senin de kaçtı kaç oldu

30 ocak ne aşısı var
Zature yada bogmaca asisi (cevirici oyle diyor)
Ilk asimiz olacak bakalim nasil gececek
Benim de 47 doğdu, 53 şuan ama kısa mı acaba diye kafaya taktım birazcık
Doktorumuz bisey demedi bence iyi boyu ama genetikte onemli tabi. Ben 173 babasi 170 yani cok uzun olmaz bence tabii dayisina (190) cekmezse .
Uygulamada bende takip ediyorum iyi gorunuyor boyu. Kilosu biraz fazla dedi ama ben cok umursamiyorum zaten hareketlenince verir

Ben tıktımda ne oldu. Keyif için emiyo ağlayınca asla almıyo ben susturucu olarak kullanacaktım memeyi

Selam kızlar bebeğinde doğum lekesi olan var mı kızarıklılar ya da hemanjiyom değil açık kahverengi gibi lekelerden
Benimkinin popişinde var. Yatırların türbelerin yanından geçerken bi yerine dokunma leke olur dediler inanmadım denemek için popoma dokundum orada doğum lekesi çıktı hala inanamıyorum ama denedim oldu

bebeğinde böyle sivilce gibi kızarıklık olup dr a götüren var mı yarına randevu aldım ama neyden kaynaklanıyor merak ettim birde artıyor acaba alerji falan mı diyorum Eki Görüntüle 3195516
Yenidoğan sivilcesiymiş normal dedi doktor. Ben de alerji veya babanın sakalındna oldu sandım alakası yokmuş dahada fazla olabilirmiş

Bugün Merkür retrosu falan mı hepsi aynı şekilde delirmişti boşver düzelir yarına . Elleri açılsa kapat ama bence canım . Biz uyanma sorununu o şekilde çözdük
Kundaklıyorum zaten üstü sıkı, altı serbest olacak şekilde. Bazen çok huzurlanıyor bazen de deliriyor eli hareket etmedıgı icin
Valla istediği kadar çıksınlar, almayan çocuk almıyor
Selam kızlar bebeğinde doğum lekesi olan var mı kızarıklılar ya da hemanjiyom değil açık kahverengi gibi lekelerden
Oğlumda var canım sırtında ve kolunda. 4,5 yasında gecmedı hala. Muhtemelen Tabilş var :)
bebeğinde böyle sivilce gibi kızarıklık olup dr a götüren var mı yarına randevu aldım ama neyden kaynaklanıyor merak ettim birde artıyor acaba alerji falan mı diyorum Eki Görüntüle 3195516
Tabiki var, ayrıca o yanağı yerim

Ojesiz olmaz tabi hayatım kayarken ben resmen

Bebiş naptı bu arada bende annem var evi anca temizledim hala pijama ile duruyorum annemle bebek nöbeti değiştirdik şimdş ben bakıyorum annem yemek yapıyor

Sana kocaman bi maşallah

Bende 40 gun sonra ilk kez rimel surdum gözüme suan evde kendimi miss turkeyde ki kizlar gibi hissediyorum o bicim bi havaya sahibim

Kızlar reflü yatağında ayakları böyle yatması doğru mu

Eklentiler

• IMG_20230122_161438.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…