- 6 Nisan 2022
- 2.767
- 3.644
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.981
Bu arada LCW den astronot tulum almıştım kızıma 1-3 aylık.küçük mü gelir derken bebeğim içinde kayboldu nasıl 1-3 ay o anlamadım.e bebekte peluş tulumlar var birde ondan deneyeceğim.bebeği dışarı çıkartırken mont olarak ne giydiriyorsunuz?ben battaniyeye sarıyordum hastaneye falan giderken ama kolu bacağı bi yerden fıytıyor gezdirmek için hiç uygun değil
Aynısına şimdi baktım ama bedeni kestiremedim.kimi bacaklar çok dar demiş kimi büyük alın demiş kimi bedenini alın demiş.sen nekadarlık aldın?Bebessi Fırat Bebe Uyku Tulumu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebessi Fırat Bebe Uyku Tulumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bizde bundan var canim yumusak çok seviyo oglumm.bide battaniye ortuyorum ayakalrina cikinca disari
Bunu da gördüm ama boğaz kısmı omuzlar falan açıkta kalıyor gibi üşütmez mi böyle bilemedimBende fisher priceın peluş tulumu var ama bu dış Kundak aldıktan sonra hiç kullanmadım. Hiç rahat edemiyor onda kalıp gibi kalıyor çocuk kalın olduğu için. Kollarını kıpırdatamayınca da huzursuz oluyor.
İçine zaten çok ince bir şey giydirmiyorum. Bebek arabasının üstüne de örtü koyuyorum, hep sıcacık oluyor boynu falan üşümediBunu da gördüm ama boğaz kısmı omuzlar falan açıkta kalıyor gibi üşütmez mi böyle bilemedim
Biz 3 6 aylik aldik canim ilk baslarda buyuktu simdi 40 gunluk oldu biraz daha oturmaya basladiAynısına şimdi baktım ama bedeni kestiremedim.kimi bacaklar çok dar demiş kimi büyük alın demiş kimi bedenini alın demiş.sen nekadarlık aldın?
Bizde 2 tane varbebeğinde böyle sivilce gibi kızarıklık olup dr a götüren var mı yarına randevu aldım ama neyden kaynaklanıyor merak ettim birde artıyor acaba alerji falan mı diyorum Eki Görüntüle 3195516
bizimde öyle bir iki taneydi bi kaç gündür böyle arttı yediklerimden falan mı oluyor acabaBizde 2 tane var
Hayır canım yenidoğan aknesi diye geçiyor. Normal müdehale etmeyince geçiyor. Çok elleme ve bir şey sürme. Bizde de vardı baya azaldı tek tük kaldı.bizimde öyle bir iki taneydi bi kaç gündür böyle arttı yediklerimden falan mı oluyor acaba
Ben gaz problemini günde 2 fincan kimyon çayı içerek ve bebeğin ayaklarına ve karnına acı elma yagi sürerek çözdümGazı nasil azaldi acaba benin oglumda cok uzun saatler uyanik kaliyor 12 saat uyursa cok iyi diyorum sürekli sallaanrak uyumak istiyo
Canım bununla ilgili osman gönülal ın youtube videosu var izlemeni tavsiye ederim. Bizde de hemenjiyom var beni bilgilendiren bir video olduSelam kızlar bebeğinde doğum lekesi olan var mı kızarıklılar ya da hemanjiyom değil açık kahverengi gibi lekelerden
Nerdeyse tüm bebeklerde oluyor ama ortam sıcaksa daha da artıyorbebeğinde böyle sivilce gibi kızarıklık olup dr a götüren var mı yarına randevu aldım ama neyden kaynaklanıyor merak ettim birde artıyor acaba alerji falan mı diyorum Eki Görüntüle 3195516
Kaç kg sizin bebekBiz 3 6 aylik aldik canim ilk baslarda buyuktu simdi 40 gunluk oldu biraz daha oturmaya basladi
Benimkinde var.doktor normal demişti ama ozamanki döküntüler böyle iltihaplı gibi değildi yanaklarda kırmızıydı.iltihaplı boynunda kafasında vardı ona da normal demiştibebeğinde böyle sivilce gibi kızarıklık olup dr a götüren var mı yarına randevu aldım ama neyden kaynaklanıyor merak ettim birde artıyor acaba alerji falan mı diyorum Eki Görüntüle 3195516
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Indigo Fiyatı, Yorumları - Trendyol
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Indigo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
7 7thstreet
Eki Görüntüle 3195459
Bakma sen ona bosver her cocuk farkli sonucta kimi erken yapar kimi gec. Biz 10haftalik olacagiz ve son 2-3 haftadir seslere bakiyor sesli oyuncaklari takip ediyoruz. Ismine donup bakmiyor bile sadece birinin sesi oldugu icin donup bakiyor muhtemelen komsunun bebegide annesinin sesi diye bi donup bakiyordur. Benim komsumun oglu 10 aylik daha yeni yeni ismini biliyor yaniYa komşu da doğum yaptı o 40 haftada doğurdu ben 36 haftada. Onun kızı hep çipil çipil bakıyormuş. İnsanlar konuşurken takip ediyormuş. Adına dönüp bakıyormuş. Benim ki hep uyuyormuş. Zaten stresliyim iyice kafayı yedircekler insana gerçekten
Pusete uyumlu bende de var. Ama puseti çok sevmiyor bebek arabasına yatırıyorum dış kundaklaBöyle duruyor mu sizin bebeğiniz? Benzeri bizde var, ayaklarını çıkarması yarım dakika, kundak kısmı açıp kollarını çıkarması yarım dakika sürüyor
Pusete uyumlu bir uyku tulumu almıştım ben, puseti takıp bebek arabasıyla geziniyoruz. Baya kalın bir tulum, üşütümüyor bebeği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?