2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Bizde bundan var canim yumusak çok seviyo oglumm.bide battaniye ortuyorum ayakalrina cikinca disari

Bende fisher priceın peluş tulumu var ama bu dış Kundak aldıktan sonra hiç kullanmadım. Hiç rahat edemiyor onda kalıp gibi kalıyor çocuk kalın olduğu için. Kollarını kıpırdatamayınca da huzursuz oluyor.

Bunu da gördüm ama boğaz kısmı omuzlar falan açıkta kalıyor gibi üşütmez mi böyle bilemedim

Selam kızlar bebeğinde doğum lekesi olan var mı kızarıklılar ya da hemanjiyom değil açık kahverengi gibi lekelerden

bebeğinde böyle sivilce gibi kızarıklık olup dr a götüren var mı yarına randevu aldım ama neyden kaynaklanıyor merak ettim birde artıyor acaba alerji falan mı diyorum

bebeğinde böyle sivilce gibi kızarıklık olup dr a götüren var mı yarına randevu aldım ama neyden kaynaklanıyor merak ettim birde artıyor acaba alerji falan mı diyorum Eki Görüntüle 3195516
Benimkinde var.doktor normal demişti ama ozamanki döküntüler böyle iltihaplı gibi değildi yanaklarda kırmızıydı.iltihaplı boynunda kafasında vardı ona da normal demişti

Böyle duruyor mu sizin bebeğiniz? Benzeri bizde var, ayaklarını çıkarması yarım dakika, kundak kısmı açıp kollarını çıkarması yarım dakika sürüyor
Pusete uyumlu bir uyku tulumu almıştım ben, puseti takıp bebek arabasıyla geziniyoruz. Baya kalın bir tulum, üşütümüyor bebeği.

Eklentiler

• IMG_20230122_141420.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 46
Bakma sen ona bosver her cocuk farkli sonucta kimi erken yapar kimi gec. Biz 10haftalik olacagiz ve son 2-3 haftadir seslere bakiyor sesli oyuncaklari takip ediyoruz. Ismine donup bakmiyor bile sadece birinin sesi oldugu icin donup bakiyor muhtemelen komsunun bebegide annesinin sesi diye bi donup bakiyordur. Benim komsumun oglu 10 aylik daha yeni yeni ismini biliyor yani

Pusete uyumlu bende de var. Ama puseti çok sevmiyor bebek arabasına yatırıyorum dış kundakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…