• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Uyku eğitimini iyi düşün derim. Ömür boyu vicdan azabı çekebilirsin. Çocuğu ağlamaya bırakıp, sakınlestırıp sakınlestırıp tekrar o döngüye sokmak aslında uyku eğitimi değil bana göre çocuğu çaresizliğe alıştırmak. Çocuk çaresizce susmayı ve uyumayı öğreniyor.

Hiç belli olmaz :) geçen kış 2018 mayıs anneleri grubundan çorludaki arkadaş ile buluştuk. Ben kayseri o çorlu nerden nereye :)

Nerden aldın astronot tulumu

Ay iyi hatırlattın oğlumdan kalan uylu tulumu vardı çıkarayım meydana kangruyla çıkınca iyi olur
LCW kupon verdi ordan

Benim de sağ memede sertlik tıkanma yok ama iç kısmı sanki tıkalı gibi ağrıyor yarım gündür.ne bu çözemedim

Ya komşu da doğum yaptı o 40 haftada doğurdu ben 36 haftada. Onun kızı hep çipil çipil bakıyormuş. İnsanlar konuşurken takip ediyormuş. Adına dönüp bakıyormuş. Benim ki hep uyuyormuş. Zaten stresliyim iyice kafayı yedircekler insana gerçekten
Benim kızım da 36 haftalık, 36 hafta ile 40 haftada doğan arasında fark olur tabiki 2-3 hafta geriden gelebilir bizim bebeler ilk birkaç ay normal karşılamak lazım. Belki de çocuk bir iki kere tesadüfen baktı kadın da adına tepki veriyo diye anlatiyo hiç takma kafaya. Küçücük bebe adına tepki veremez

Ya ben 2 kere mastit geçirdim antibiyotik kullandım. Şuan dışarıdan sertlik ya da ağrı falan yok ama sütüm çok azaldı. Bugün sıcak kompres yapıp sağayım masaj yapayım dedim de içeride koca koca kitle var. Acaba meme dokusu mu diye düşündüm de ondan size sorayım dedim. Kistleştiyse bu bittim ben 😔
Meme ucunda beyaz kabarcık var mı

Ya komşu da doğum yaptı o 40 haftada doğurdu ben 36 haftada. Onun kızı hep çipil çipil bakıyormuş. İnsanlar konuşurken takip ediyormuş. Adına dönüp bakıyormuş. Benim ki hep uyuyormuş. Zaten stresliyim iyice kafayı yedircekler insana gerçekten
40 günlükken ata binip içki de içmiş mi 😂 hangi destandı o 🤣

İyi sallamış yani.benim eltinin kızı 8 aylık adı söylenince yeni yeni bakıyor.40 günlükken tam olarak görmez bile dedi doktorumuz

Günaydın 😵‍💫 şuan daha doğum yapmamış topiklerin hepsine doğar doğmaz emzigi tıkın ağzına yazıp kaçasım var 🤭 tamam elleri çok tatlı ama sabaha kadar şapır şupur edecek kadar tatlı olmamalı yahu 🤦🏻‍♀️
Valla katılıyorum elini emmiyor ama beni emzik olarak kullanıyor tüm gün kucağımda yoruldum 🙄

Bu arada LCW den astronot tulum almıştım kızıma 1-3 aylık.küçük mü gelir derken bebeğim içinde kayboldu nasıl 1-3 ay o anlamadım.e bebekte peluş tulumlar var birde ondan deneyeceğim.bebeği dışarı çıkartırken mont olarak ne giydiriyorsunuz?ben battaniyeye sarıyordum hastaneye falan giderken ama kolu bacağı bi yerden fıytıyor gezdirmek için hiç uygun değil

Valla katılıyorum elini emmiyor ama beni emzik olarak kullanıyor tüm gün kucağımda yoruldum 🙄
O duruma alıştım ben artık emiyor kusuyor altına yapıyor, sonra tekrar emiyor kusuyor... böyle garip bir dongudeyiz. Bu ara ellerini emmeye başladı umarım alışkanlık haline getirmez en korktuğum şey parmak emmesi kolay kolay biraktirilamiyor çünkü 🤭

Bu arada LCW den astronot tulum almıştım kızıma 1-3 aylık.küçük mü gelir derken bebeğim içinde kayboldu nasıl 1-3 ay o anlamadım.e bebekte peluş tulumlar var birde ondan deneyeceğim.bebeği dışarı çıkartırken mont olarak ne giydiriyorsunuz?ben battaniyeye sarıyordum hastaneye falan giderken ama kolu bacağı bi yerden fıytıyor gezdirmek için hiç uygun değil
Ben dış Kundak kullanıyorum aşırı memnunum.

Havalar güzel gittiği için ben altına külotlu çorap patikli pijama altı giydirip, üstüne kalın bir hırkası var onu giydiriyorum. Kış bebeği olacak çıkamayız diye bebek arabasını yikamamistik o yüzden kucakta gezdiriyoruz dışarıda

Back