• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar eşimin de benim de covid testi pozitif çıktı bugün 3.günümüz. İlk günler çok ağır geçirdik bugün çok şükür iyiyiz boğaz ağrısı kaldı sadece. Oğlumu emzirirkem alıyorum sadece. Annem bizdeydi o da karantinada mahsur kaldı bizimle. Oğluma sarılmayı öpmeyi çok özledim çok şükür herhangi bi semptom fark etmedik inşallaj böyle atlatırız.

Bende bu hafta kartlara başladım 3 4 defa denedim çok şükür kartları takip ediyor henüz sesli birşey denemedim

Kızlarcım ya benim sütüm çok azaldı. Sıkıyorum 1 damla çıkıyor göğsümden ne yapsam da artsa bu hafta çok stresli geçti ondan mı acaba

Kizlar ya benim kizim hic kusmuyordu şimdi 2 seferdir gaz cikarirken fazlaca kustu fazlasinımı cikardı acaba sanki butun emdigini kustu aç yatirıyor gibi hissediyorum önce sadece agzinin kenarindan peynir kesiği gibi azıcık olurdu hic kaz çikarirken bukadar fazla kusmamisti korktum suan

Kizlar ya benim kizim hic kusmuyordu şimdi 2 seferdir gaz cikarirken fazlaca kustu fazlasinımı cikardı acaba sanki butun emdigini kustu aç yatirıyor gibi hissediyorum önce sadece agzinin kenarindan peynir kesiği gibi azıcık olurdu hic kaz çikarirken bukadar fazla kusmamisti korktum suan
Bazen benimki de ağız dolusu kusuyor üst baş bırakmıyor. canım. Midesi kalktığı zaman. Çok yediğinde de oluyor bazen d vit verdiğimde de midesi kalkıyor öyle kusuyor. Telaş etme

Bazen benimki de ağız dolusu kusuyor üst baş bırakmıyor. canım. Midesi kalktığı zaman. Çok yediğinde de oluyor bazen d vit verdiğimde de midesi kalkıyor öyle kusuyor. Telaş etme
Ay tamam canım sağol biraz sık emmişti sanırım ondan oldu uyumak istiyor uyuyamayinca meme istiyor ondan oldu herhalde

Evet sık emince de oluyor. Refleks olarak emmek istiyor ama aç değiller, emdikçe de midesi bulanıyor artık. Bir kere aynı o şekil emerken ağzını çekti bir kustu bir kustu 😂
Anladım canım uyuttum bende şimdi bakalim ne zaman uyanıcak. kızlar bide sizdede tam uykuya yenice daldığında hizlı hızlı nefes alip veriyor, kıkirdiyor gibi yapiyor ,gülüp geri uyanıyor mu?

Bebegm sürekli memede olmak istiyo kucağıma geldiği dakika aranma başlıyor. Aranmadigi vakit çok çok az gün içinde. Hele gece süt de çok olmuyo kısır döngüye giriyoruz. Bu durumu yaşayan var mi

Henüz hamileyken bi yerde okumuştum "bebekler rutin sever" diyordu. Uyku saati beslenme saati banyo saati masaj oyun saati vs. O kazındı aklıma. Ve dünden itibaren rutin oluşturmaya karar verdim. İlk adım 2 saatten önce ağlasa da emzirmemek oldu. Uykuyu da geceye çevirmek için gece 12ye kadar oyaladım 1de anca uyudu ama sabah 6ya kadar çok güzel uyudu bakalım bugün de aynı sisteme devam edicem umarım böyle böyle bi düzene gireriz. Bi yerden başlamak lazım 🙃
Bebegin kaç gunluk

Back