- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.861
Giriyor tabiki canım ben hiç dert etmiyorum yapacak bisey yok ona. Hatta az önce banyo yaptirdim ellerine gelen suyu sapır supur çekmeye başladıbüyük kızımda yutardi maşallah bir sorun olmadı hiç
Benim de emneye çalıştı ellerini normal o zamsn çok sağ olun kızlarGirmiyor bildiğin emiyoryapacak bir şey yok olur o kadar
Cwnım o sekil kusmasını ben dr a sordum çok normal hiç korkmw dediAy tamam canım sağol biraz sık emmişti sanırım ondan oldu uyumak istiyor uyuyamayinca meme istiyor ondan oldu herhalde
Evet bazen oluyor dr a sordum olur normal dedi banaKızlar bebeğinizin burnundan süt geliyor mu? Benimki bazen emerken bazen de hapşırınca burnundan süt geliyor.
Tabi, başına su dökerken kulakları kapat kıvırarak mutlaka içine su kaçmasınBenim de emneye çalıştı ellerini normal o zamsn çok sağ olun kızlarKulağına kaçmaması için bi şey yapıyo musunuz
Cwnım o sekil kusmasını ben dr a sordum çok normal hiç korkmw dedi
Bi arkadaşım bebeğini damacana suyu ile yıkıyorTabi, başına su dökerken kulakları kapat kıvırarak mutlaka içine su kaçmasın
Nasıl yani aynı elle memeyi sıkarken nasıl aynı zamanda bebeğin dudağını kaldıracağız?
Aa anladım bize hep baş parmakla memeyi üstten hafif yukarı kaldırın falan diyorlardı benim kahve kısımda büyük olduğu için öyle yapınca bebiş alamıyor. Bunu da deneyeyim dediğin gibi zor görünüyor aynı anda bir sürü şey yapıcam gibiama denicem teşekkür ederim böylece bebiş de memeyi daha iyi boşaltıp daha iyi doyar
Ben bebeğimi omzuma alıp duşun altında banyo yaptırıyorum kendisi o ara resmen omzumu kemiriyor yalana yalanakızlar acil cevaplar mısıjız banyo olurken az da olsa bebeğinizin ağzına su giriyo mu? Biz yıkarken azar azar da olsa ağzına su kaçıyo çok takıntı yaptım bu durumu bi şey olur mu nasıl önlerim bu durumu siz neler yapıyosunuz
Ay video varsa çok iyi olur cidden ben memeyi tutarken üst dudağını kaldırmayı beceremedimişte böyle anlatınca kafada canlandırması zor ama oluyo. Zaten o ara bebek memeye doğru arandığı için meme tutan elınız ve bebegın agzı bırbırıne çok yakın oluyor. Aslında görseniz daha kolay olur. Video var kı nette bş bakayım
inşallah yapabılırsın canım
3 ayvayı soy doğra 1 çay kaşığı tarçın koy. 4-5 karanfil, 1 çay kaşığı limon tuzu(ben koymadım) 2-2.5 lt su tatlandıracak kadar üzüm pekmezi. Hepsini kaynat günde 2 bardak iç baya iyi geliyor. Bir de aklıma gelen çemen otu tozu. Tadı çok kötü ama aşırı süt yapıyor o da aklında bulunsun canım. Ben dünden beri bu kullanıyorum ikisini bugün bebiş emdikten sonra sağdım 90 cc süt çıktı hep 40-50 çıkarken. 3 saatte taş gibi yapıyor göğüslerimi bu tarif bir dene istersenBende bu hafta kartlara başladım 3 4 defa denedim çok şükür kartları takip ediyor henüz sesli birşey denemedim
Kızlarcım ya benim sütüm çok azaldı. Sıkıyorum 1 damla çıkıyor göğsümden ne yapsam da artsa bu hafta çok stresli geçti ondan mı acaba
Bulamadım valla video daAy video varsa çok iyi olur cidden ben memeyi tutarken üst dudağını kaldırmayı beceremedim
Çemen otu tozu şu sarımtırak, normal bildiğimiz çemen yapılırken eklenen toz my?3 ayvayı soy doğra 1 çay kaşığı tarçın koy. 4-5 karanfil, 1 çay kaşığı limon tuzu(ben koymadım) 2-2.5 lt su tatlandıracak kadar üzüm pekmezi. Hepsini kaynat günde 2 bardak iç baya iyi geliyor. Bir de aklıma gelen çemen otu tozu. Tadı çok kötü ama aşırı süt yapıyor o da aklında bulunsun canım. Ben dünden beri bu kullanıyorum ikisini bugün bebiş emdikten sonra sağdım 90 cc süt çıktı hep 40-50 çıkarken. 3 saatte taş gibi yapıyor göğüslerimi bu tarif bir dene istersen
Bunu aldımMerhaba. Hangi reflü yatağını aldınız?
Bence yapacak bişey yok benimde dikkatimi çekti ama çok takılmadımkızlar acil cevaplar mısıjız banyo olurken az da olsa bebeğinizin ağzına su giriyo mu? Biz yıkarken azar azar da olsa ağzına su kaçıyo çok takıntı yaptım bu durumu bi şey olur mu nasıl önlerim bu durumu siz neler yapıyosunuz
Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız umarım..Kızlar eşimin de benim de covid testi pozitif çıktı bugün 3.günümüz. İlk günler çok ağır geçirdik bugün çok şükür iyiyiz boğaz ağrısı kaldı sadece. Oğlumu emzirirkem alıyorum sadece. Annem bizdeydi o da karantinada mahsur kaldı bizimle. Oğluma sarılmayı öpmeyi çok özledim çok şükür herhangi bi semptom fark etmedik inşallaj böyle atlatırız.
Kızlar eşimin de benim de covid testi pozitif çıktı bugün 3.günümüz. İlk günler çok ağır geçirdik bugün çok şükür iyiyiz boğaz ağrısı kaldı sadece. Oğlumu emzirirkem alıyorum sadece. Annem bizdeydi o da karantinada mahsur kaldı bizimle. Oğluma sarılmayı öpmeyi çok özledim çok şükür herhangi bi semptom fark etmedik inşallaj böyle atlatırız
Evet o canımBulamadım valla video da
Çemen otu tozu şu sarımtırak, normal bildiğimiz çemen yapılırken eklenen toz my?
Bugün 49 günlükBebegin kaç gunluk
Masallah kiz neler var ona su mu dayanir valla biz standart sebeke suyu devam o kadardan bisey olmaz off herseyide sakinmaya calisinca kafalari yeriz vallaBi arkadaşım bebeğini damacana suyu ile yıkıyorben benimkini normal şebeke suyu ile yıkadığım için ağzına kaçması sorun olcak sandım aklım çıktı
O bakışı çok iyi biliyorumGece 12den beri bebeyi uyutmaya çalışıyorum beni uyutmak icin boyle ugrasilsa emeklerine saygidan uyurdum en azindan ama bizim oglanda tik yok sabah oldu bir gramda uyku belirtisi yok cin cin bakınıyor hicmi yorulmazsin be oglum diyorum bakiyo yuzume
Ya benim kız da genelde sabaha karşı uyuyor ve öğleden sonraya kadar iki üç emzirmede güzel uyuyor sonra akşama kadar uyanık, akşam bir kez uyuyor ve bütün gece yine ayakta. Cidden saatlerce nasıl uyanık kalıyor anlamıyorum. Uyku eğitimi aldırmak istiyorum kesinlikle 4 aylık olduğu zaman ama kim bilir nasıl zorlayacak beni. Nasıl beceriyorlar onu da bilmiyorum yatağa bırakıyoruz ağlasa da kendisi mi alışıyor uyumaya vs bilgisi olan var mı kızlarGece 12den beri bebeyi uyutmaya çalışıyorum beni uyutmak icin boyle ugrasilsa emeklerine saygidan uyurdum en azindan ama bizim oglanda tik yok sabah oldu bir gramda uyku belirtisi yok cin cin bakınıyor hicmi yorulmazsin be oglum diyorum bakiyo yuzume
Akşam uyuyor demişsiniz ya benim oğlum da aynen öyleydi ve akşam uykusunu iptal ettik türlü oyunlarla. 3 gecedir uyuyor çok şükürYa benim kız da genelde sabaha karşı uyuyor ve öğleden sonraya kadar iki üç emzirmede güzel uyuyor sonra akşama kadar uyanık, akşam bir kez uyuyor ve bütün gece yine ayakta. Cidden saatlerce nasıl uyanık kalıyor anlamıyorum. Uyku eğitimi aldırmak istiyorum kesinlikle 4 aylık olduğu zaman ama kim bilir nasıl zorlayacak beni. Nasıl beceriyorlar onu da bilmiyorum yatağa bırakıyoruz ağlasa da kendisi mi alışıyor uyumaya vs bilgisi olan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?