2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Giriyor tabiki canım ben hiç dert etmiyorum yapacak bisey yok ona. Hatta az önce banyo yaptirdim ellerine gelen suyu sapır supur çekmeye başladı büyük kızımda yutardi maşallah bir sorun olmadı hiç

Girmiyor bildiğin emiyor yapacak bir şey yok olur o kadar
Benim de emneye çalıştı ellerini normal o zamsn çok sağ olun kızlar Kulağına kaçmaması için bi şey yapıyo musunuz
Ay tamam canım sağol biraz sık emmişti sanırım ondan oldu uyumak istiyor uyuyamayinca meme istiyor ondan oldu herhalde
Cwnım o sekil kusmasını ben dr a sordum çok normal hiç korkmw dedi

Benim de emneye çalıştı ellerini normal o zamsn çok sağ olun kızlar Kulağına kaçmaması için bi şey yapıyo musunuz

Cwnım o sekil kusmasını ben dr a sordum çok normal hiç korkmw dedi
Tabi, başına su dökerken kulakları kapat kıvırarak mutlaka içine su kaçmasın

Nasıl yani aynı elle memeyi sıkarken nasıl aynı zamanda bebeğin dudağını kaldıracağız?
işte böyle anlatınca kafada canlandırması zor ama oluyo. Zaten o ara bebek memeye doğru arandığı için meme tutan elınız ve bebegın agzı bırbırıne çok yakın oluyor. Aslında görseniz daha kolay olur. Video var kı nette bş bakayım
inşallah yapabılırsın canım

Ben bebeğimi omzuma alıp duşun altında banyo yaptırıyorum kendisi o ara resmen omzumu kemiriyor yalana yalana bir şey olmaz korkma. Doğal bağışıklık denir böyle şeylere

Ay video varsa çok iyi olur cidden ben memeyi tutarken üst dudağını kaldırmayı beceremedim

3 ayvayı soy doğra 1 çay kaşığı tarçın koy. 4-5 karanfil, 1 çay kaşığı limon tuzu(ben koymadım) 2-2.5 lt su tatlandıracak kadar üzüm pekmezi. Hepsini kaynat günde 2 bardak iç baya iyi geliyor. Bir de aklıma gelen çemen otu tozu. Tadı çok kötü ama aşırı süt yapıyor o da aklında bulunsun canım. Ben dünden beri bu kullanıyorum ikisini bugün bebiş emdikten sonra sağdım 90 cc süt çıktı hep 40-50 çıkarken. 3 saatte taş gibi yapıyor göğüslerimi bu tarif bir dene istersen

Ay video varsa çok iyi olur cidden ben memeyi tutarken üst dudağını kaldırmayı beceremedim
Bulamadım valla video da
Çemen otu tozu şu sarımtırak, normal bildiğimiz çemen yapılırken eklenen toz my?

Bence yapacak bişey yok benimde dikkatimi çekti ama çok takılmadım

Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız umarım..

Çook çok geçmiş olsun umarım biter bir an önce

Bi arkadaşım bebeğini damacana suyu ile yıkıyor ben benimkini normal şebeke suyu ile yıkadığım için ağzına kaçması sorun olcak sandım aklım çıktı
Masallah kiz neler var ona su mu dayanir valla biz standart sebeke suyu devam o kadardan bisey olmaz off herseyide sakinmaya calisinca kafalari yeriz valla

O bakışı çok iyi biliyorum kibar feyzo flminde adile naşitin uykum yok karnım aç derkenki bakış

Ya benim kız da genelde sabaha karşı uyuyor ve öğleden sonraya kadar iki üç emzirmede güzel uyuyor sonra akşama kadar uyanık, akşam bir kez uyuyor ve bütün gece yine ayakta. Cidden saatlerce nasıl uyanık kalıyor anlamıyorum. Uyku eğitimi aldırmak istiyorum kesinlikle 4 aylık olduğu zaman ama kim bilir nasıl zorlayacak beni. Nasıl beceriyorlar onu da bilmiyorum yatağa bırakıyoruz ağlasa da kendisi mi alışıyor uyumaya vs bilgisi olan var mı kızlar

Akşam uyuyor demişsiniz ya benim oğlum da aynen öyleydi ve akşam uykusunu iptal ettik türlü oyunlarla. 3 gecedir uyuyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…