2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Geçmiş olsun ins büyüdükçe geçer gider reflü de

Kızlar benim bebe gece tam 7 saat uyumadı 6.30a kadar... Sonra ikimiz de bayılmışız 6 saat uyumuşuz. Ben gözümü açtım Allah Allah uykumu almış hissediyorum diye şok içinde saate bı baktım 12yi geçiyor benim kız hala uyuyor açlık falan gözü görmemiş garibimin yorgunluktan ilk defa ben uyandirdim kaç gündür

Her bebeğin böyle krizli dönemleri oluyor canım iyi ki sonra dinlenmeye fırsat tanımış sana

Kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bugün hastaneye gittim geldim eve geldikten 1 saat sonra uçuk çıktı dudaklarımda bebeğe bi zararı olur mu yada doğum sonrası lohusalıkta falan bi riski var mı uçuğun hayatımda 2. Kez çıkıyo

Sakın bebegi öpme canım virüs kaynaklı cünkü

Bugün işitme testimiz vardı. Ne kadar basit bir şeymiş öyle. Hızlıca bitti ve çıktık..

Bu arada sabah babamın telaşlı telefonu ile şok oldum. Dün konuştuğumuzda kızım açtı ama hıçkırdığı için mama vermiyordum. O da ağlıyordu. Babam da çocuk aç kaldı diye takılmış bu duruma sabahı zor etmiş. aradığında da neşeli neşeli takılıyordu kızım. Dedim hadi bize güvenmiyorsun bari çocuğa güven bunda aç kalacak göz var mı

Bende de sıkıntıdan cıkmıştı. Emzirirken unutur öperim diye maske takıyordum. Öpmemelisin virüs bulasır ona da

Kızlar bebikin kafasında kan oturmuş gibi kizariklar var normal mi sizce çocuk doktorunu arayım mi 4 adet var suanda

Eklentiler

• 16740578950745068761320335282179.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…