• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar süt normalde oda sıcaklığı 3 saat ya, ben yatmadan sağıp petek üstüne koyuyorum soğumasın diye ama bazen bebek uzun uyuyor uyanınca veriyorum bişi olur mu ki

Selam arkadaşlar bebişim 3 gecedir sabahlıyor akşama kadar da uyuyor 😊 bugün kararlıyım gece 12ye kadar uyutmuycam. Beni çok yormuyor normalde de gece kuşuyumdur ama onun bi rutini olsun istiyorum uyku düzeni kurmak için uygun zaman ne zaman acaba
Ben bayadır araştırıyorum. Üç ay diyende var sekiz aylıkken diyende var. Ben üç aylikken deniycem ise başlamadan düzen otursun istiyorum

Selam arkadaşlar bebişim 3 gecedir sabahlıyor akşama kadar da uyuyor 😊 bugün kararlıyım gece 12ye kadar uyutmuycam. Beni çok yormuyor normalde de gece kuşuyumdur ama onun bi rutini olsun istiyorum uyku düzeni kurmak için uygun zaman ne zaman acaba
Ben bayadır araştırıyorum. Üç ay diyende var sekiz aylıkken diyende var. Ben üç aylikken deniycem ise başlamadan düzen otursun istiyorum
Ben 4 aydan sonra diye biliyorum. Uyku eğitimini de öyle alabiliyorlar benim bildiğim ama farklı görüşler olabilir tabi keşke hemen otursa. Benim kızın da uykuları çok düzensiz gece uyumuyor gündüz uyuyor tam iş saatlerinde. İşe geri döndüğümde canıma okuyacak, düzelmesi lazım bir şekilde ama şu an ne kadar uyursa uyusun modundayim. Alışkanlığını nasıl değiştirebilirim bilmiyorum

hastane de elektrikli kullandım çok rahatmış. Evimde manüel vardı performans olarak elektirikli %100 ise manüel %40 işe yarıyor

Ne şurubu verdi? Ateş düsürücü mu

Huzursuzluğun hastalıktan olduğunu nasıl anladın?

Bir krem var çok hızlı geçiriyor. Benim de bugün üzüntü ve stresten cıktı sabah .. unuttum öptüm bebeği. Öptüğüm yeri hemen sildim su ile :KK43:
Hayır canım bizim ateşimiz çıkmadı öksürük için şurup vermıstı adı sekrol

Asiye hanıma mi gittiniz?
Evet canım ona devam ediyorum
Canım boyuna kilosuna göre bakıyorlar genelde persentil eğrisi de değerlendiriyorlar doktor bir şey demediyse normaldir 😊
Yaa öyle mi tamam canım sağ ol 🥰
Şuan kafayı yerken yazıyorum. Yanlışlıkla bile uyumuyor 😂😂😂😂😂 ve gündüz o kadar yol gittik hastaneye gittik geldik mama yemek için zor uyandırdım 😂😂😂😂
Solomon baby var bende ama henüz kullanmadım.

Normal canım
Sağ ol canım
🥰🥰

Kızlar süt normalde oda sıcaklığı 3 saat ya, ben yatmadan sağıp petek üstüne koyuyorum soğumasın diye ama bazen bebek uzun uyuyor uyanınca veriyorum bişi olur mu ki
Canım normalde tam tersi serin yerde saklaman lazım. Termal çantan varsa buz kalıbı koy içine onda sakla

Sabah 2.ay aşımızı olacağız 3 tane aşı olduğu için çok gerginim ya çok ağlayacak. Bir de sonrasında ateşi çıkar mı korkusu var. Hiç kıyamıyorum anne olmak böyle bir şey demek ki😔😔

Sabah 2.ay aşımızı olacağız 3 tane aşı olduğu için çok gerginim ya çok ağlayacak. Bir de sonrasında ateşi çıkar mı korkusu var. Hiç kıyamıyorum anne olmak böyle bir şey demek ki😔😔
Ah onu ben de düşünüyorum şimdiden. Hatta verem mi kaldı yaptırmasam mı diye aklımdan geçmiyor değil 😅

Bir şey olur mu bilmiyorum ama sanki petek üstü oda sıcaklığından çok daha fazlası canım. Ama tabii anne sütünü nasıl etkiler bilemedim.

Yaa bu kız acıkınca neden uyanmıyor yaaa alarmı da duymamışım 😔😔😔😔 6 saat uyumak nedir

Back