• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar manuel pompa kullanan var mı memnun musunuz ne kadar sürede sağlıyor sütü ve kolay mı ay çok soru sordum 🙈 kullanan varsa fikrini yazabilir mi
hastane de elektrikli kullandım çok rahatmış. Evimde manüel vardı performans olarak elektirikli %100 ise manüel %40 işe yarıyor
Bencede bir görün Allah yardımcınız olsun. Bende gecen ay grip oldum daha yavrum 20 günlüktü ister istemez onada geçti öksürük burun tıkanıklığı hapsuruk hepsi vardı oğlumda bir doktor yatış dedi baska doktor ayakta atlatır enfeksıyon daha boğazda dedi surup ve serum fizyolojik sıkıp devamlı burnunu cektim 5-6 günde iyileşti şükürler olsun insallah sizinde öyle olur
Ne şurubu verdi? Ateş düsürücü mu
Uzulme canim o aciksa uyanir zaten artikk cok kucuk degiller endise edecek bi durum yok, bende geceleri kldirmiyorum artik kendi nezaman kalkmak isterse bazen 4 bazen 5 saat uyuyorr. Bende 3 gundur hastaydim ogluma gecti bendende huzursuz kac gundur🥺
Huzursuzluğun hastalıktan olduğunu nasıl anladın?
Ah inşallah bulaşmaz yane geçirir bi fikrin var mı
Bir krem var çok hızlı geçiriyor. Benim de bugün üzüntü ve stresten cıktı sabah .. unuttum öptüm bebeği. Öptüğüm yeri hemen sildim su ile :(

Eklentiler

• 16740622345535214171579593342473.jpg
    16740622345535214171579593342473.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar bugün tekrar kanama geldi 1 haftadır belki daha fazla yoktu 40 gün oldu dogum yapalı niye olduki ne guzel rahattim 🤔

Kızlar bugün tekrar kanama geldi 1 haftadır belki daha fazla yoktu 40 gün oldu dogum yapalı niye olduki ne guzel rahattim 🤔
Bendede kesildiydii gecen yine hafiff gelmeye basladi, dedim acaba adetmi oluyorum 😅 ama degill sanirim dogumdan halaa geliyor cok az. Normal yanii

Selam arkadaşlar bebişim 3 gecedir sabahlıyor akşama kadar da uyuyor 😊 bugün kararlıyım gece 12ye kadar uyutmuycam. Beni çok yormuyor normalde de gece kuşuyumdur ama onun bi rutini olsun istiyorum uyku düzeni kurmak için uygun zaman ne zaman acaba

Back