- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.916
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #37.601
33 cm doğdu, 1.ayda 35 2.ayda 37 cm ölçüldü canımKızlar bebeklerinizin baş çevresi kaç cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
33 cm doğdu, 1.ayda 35 2.ayda 37 cm ölçüldü canımKızlar bebeklerinizin baş çevresi kaç cm
Biogaia ve sab simplex birlikte kullanıyoruz canım.Hanımlar gaz sancısı için takviye konuşuldu mu ? Kullanıp memnun olduğunuz var mı?
hastane de elektrikli kullandım çok rahatmış. Evimde manüel vardı performans olarak elektirikli %100 ise manüel %40 işe yarıyorKızlar manuel pompa kullanan var mı memnun musunuz ne kadar sürede sağlıyor sütü ve kolay mı ay çok soru sordum kullanan varsa fikrini yazabilir mi
Ne şurubu verdi? Ateş düsürücü muBencede bir görün Allah yardımcınız olsun. Bende gecen ay grip oldum daha yavrum 20 günlüktü ister istemez onada geçti öksürük burun tıkanıklığı hapsuruk hepsi vardı oğlumda bir doktor yatış dedi baska doktor ayakta atlatır enfeksıyon daha boğazda dedi surup ve serum fizyolojik sıkıp devamlı burnunu cektim 5-6 günde iyileşti şükürler olsun insallah sizinde öyle olur
Huzursuzluğun hastalıktan olduğunu nasıl anladın?Uzulme canim o aciksa uyanir zaten artikk cok kucuk degiller endise edecek bi durum yok, bende geceleri kldirmiyorum artik kendi nezaman kalkmak isterse bazen 4 bazen 5 saat uyuyorr. Bende 3 gundur hastaydim ogluma gecti bendende huzursuz kac gundur
Bir krem var çok hızlı geçiriyor. Benim de bugün üzüntü ve stresten cıktı sabah .. unuttum öptüm bebeği. Öptüğüm yeri hemen sildim su ileAh inşallah bulaşmaz yane geçirir bi fikrin var mı
33 cm doğdu, 1.ayda 35 2.ayda 37 cm ölçüldü canım
Ne kadardı ki doğduğunda bence normaldirBizim bugün 39 çıktı da büyük mü ya
Bizimki 37 doğdu 1.ay kontrolünde 39du şimdi artmıştır yine büyük değil benceBizim bugün 39 çıktı da büyük mü ya
Doktor da bişey demedi ama bana büyük gibi gelmiştiBizimki 37 doğdu 1.ay kontrolünde 39du şimdi artmıştır yine büyük değil bence
Babybjörn kullanıyorum ben 20günlükten beri, bel desteği var çok memnunun bazen evin içinde bile onunla geziyoruzKızlar kanguru öneriniz var mı? Bebeğim 2 aylık
Bulasmaz dusuk ihtimal temas ettırmezsen bende sık sık cıkar.teramısın krem deri için iyi geliyorAh inşallah bulaşmaz yane geçirir bi fikrin var mı
Asiye hanıma mi gittiniz?Doktor da bişey demedi ama bana büyük gibi gelmişti
Burnu tikaliydi nefes alamadigi icin uyku esnasinda sinirleniyordu sureklii aglayipp, bugun biraz daha iyi cok sukur uyuyabiliyorrHuzursuzluğun hastalıktan olduğunu nasıl anladın?
Momfort baby, mamadus, solomom baby, ergo baby bunlar iyi canımKızlar kanguru öneriniz var mı? Bebeğim 2 aylık
Canım boyuna kilosuna göre bakıyorlar genelde persentil eğrisi de değerlendiriyorlar doktor bir şey demediyse normaldirDoktor da bişey demedi ama bana büyük gibi gelmişti
Bendede kesildiydii gecen yine hafiff gelmeye basladi, dedim acaba adetmi oluyorum ama degill sanirim dogumdan halaa geliyor cok az. Normal yaniiKızlar bugün tekrar kanama geldi 1 haftadır belki daha fazla yoktu 40 gün oldu dogum yapalı niye olduki ne guzel rahattim
Iyi normalse belli zaten adet kanina benzemiyor çok sürmese bari hayellerim vardıBendede kesildiydii gecen yine hafiff gelmeye basladi, dedim acaba adetmi oluyorum ama degill sanirim dogumdan halaa geliyor cok az. Normal yanii