- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.916
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.561
Bana doktor 2.ayda 6 saate kadar uyandırma dedi canım hiç sıkıntı olmaz dinlenmiş işte ne güzel uykuya da çok ihtiyaçları varAnalık mesaisinde olan tüm arkadaşlarıma selam verip beni çok endişelendiren bi şey danışmak istiyorum. Dünden beri eşim de ben de sıtmalanıyoruz eklem ağrısı boğaz ağrısı vs her şey var. Gece bebişe 110ml mama verdim ve üçümğz de çok derin uyumuşuz. Tam 6saat uyanmamış oğlum 3.30da ben uyandrdım emzirmeye. Aşırı üzgünüm ya aşırı. 3saati asla geçirmiyıdum mama aldı diye mi uyudu bu kadar anlamadım
Bnmkide hırıltılı doktor dinledi bişey yok dediUyurken hiçbir şey yok rahat uyuyor uyanınca hırıldıyor
Bende geçen gün 4 saat uyanmamism.Cok vicdan ettim.. Kızlar sizce uyuyan bebek uyandirulmali mi emzirmek icinAnalık mesaisinde olan tüm arkadaşlarıma selam verip beni çok endişelendiren bi şey danışmak istiyorum. Dünden beri eşim de ben de sıtmalanıyoruz eklem ağrısı boğaz ağrısı vs her şey var. Gece bebişe 110ml mama verdim ve üçümğz de çok derin uyumuşuz. Tam 6saat uyanmamış oğlum 3.30da ben uyandrdım emzirmeye. Aşırı üzgünüm ya aşırı. 3saati asla geçirmiyıdum mama aldı diye mi uyudu bu kadar anlamadım
Benim doktorun dediğine göre 1 aylık bebek 4 saat, 2 aylık bebek 6 saat idare edebiliyor eğer kilo alımı iyiyse. Onlara da yazık günah gazları oluyor zor dalıyorlar uykuya, mümkün olduğunca uyumalarina izin vermek lazım zaten uyumuyo çoğu zaman da keşke dert uyandırmak olsaBende geçen gün 4 saat uyanmamism.Cok vicdan ettim.. Kızlar sizce uyuyan bebek uyandirulmali mi emzirmek icin
Ay çok sevindimmmmGüüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn
İşte o gün bugün. 100 gün sonra evimizeeee gidiyoruuuuzzzzzz
Harika bir haberGüüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn
Hadi gozunuz aydin olsuunnGüüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn
Dün valla full aklımdaydın canım ,gözün aydınGüüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn
Güüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn
Tesekkurederim virus kaynakliymis gripli birinden gecmis olabilir dedi doktor ama kimseylede görusmedik hastane kontrollerinde oldu sanirimÇok geçmiş olsun canım neden oldu acaba
Sonunda beklenen gün geldi deseneGüüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn
Geçmiş olsun.. acıksa uyanırdı zaten. Güzelce uyumuşsunuz umarım hepinize iyi gelmiştirAnalık mesaisinde olan tüm arkadaşlarıma selam verip beni çok endişelendiren bi şey danışmak istiyorum. Dünden beri eşim de ben de sıtmalanıyoruz eklem ağrısı boğaz ağrısı vs her şey var. Gece bebişe 110ml mama verdim ve üçümğz de çok derin uyumuşuz. Tam 6saat uyanmamış oğlum 3.30da ben uyandrdım emzirmeye. Aşırı üzgünüm ya aşırı. 3saati asla geçirmiyıdum mama aldı diye mi uyudu bu kadar anlamadım
Geçmiş olsun bir an önce toparlarsınız umarım..Uzulme canim o aciksa uyanir zaten artikk cok kucuk degiller endise edecek bi durum yok, bende geceleri kldirmiyorum artik kendi nezaman kalkmak isterse bazen 4 bazen 5 saat uyuyorr. Bende 3 gundur hastaydim ogluma gecti bendende huzursuz kac gundur
Yenidoğan olsa sarılık nedeniyle uyandırıp yedirmek gerekiyor belki ama o aşamayı geçtik artık. Uyandırmaya gerek yok. Zaten acıkıyorlar ve kendileri kalıyorlar..Bende geçen gün 4 saat uyanmamism.Cok vicdan ettim.. Kızlar sizce uyuyan bebek uyandirulmali mi emzirmek icin
Çok sevindim çook. Rabbim göstermesin bş daha çok mutlu bir hayatınız olsunGüüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn
Aaa benimkinin de ağzında tükürük birikip akıyo refl için bi şey verdi mi ben e bebekten aldımBenimkinin akşam huysuzlukşarı gaz sancısıymış damla verdi doktor. Bir de reflüsü varmış. Ağzında tükürük birikiyomu akıyo mu dedi grupta bebeğinin tükürüklendiğini söyleyenler vardı fikir olsun.
Birde reflü yatağı öneriniz var mı
Cok sevindimGüüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn
Geçen gün ben de 4 saat uyuyunca çok üzülmüştüm ama artık hiç takmıyorum dün yine uyuya kalmışım alarm da kuramadım kendisi uyandırdı beni acıkınca hiç sıkma canını o yüzden onlar acıkınca öyle bir uyanıyor uyandırıyorlar kiAnalık mesaisinde olan tüm arkadaşlarıma selam verip beni çok endişelendiren bi şey danışmak istiyorum. Dünden beri eşim de ben de sıtmalanıyoruz eklem ağrısı boğaz ağrısı vs her şey var. Gece bebişe 110ml mama verdim ve üçümğz de çok derin uyumuşuz. Tam 6saat uyanmamış oğlum 3.30da ben uyandrdım emzirmeye. Aşırı üzgünüm ya aşırı. 3saati asla geçirmiyıdum mama aldı diye mi uyudu bu kadar anlamadım
Ne güzel bir haber canım bundan sonra hiç ayrılmayın hep yan yana olun inşallahGüüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn
Ağzından dışarı akması mi reflü belirtisi ağzında birikmesi miBenimkinin akşam huysuzlukşarı gaz sancısıymış damla verdi doktor. Bir de reflüsü varmış. Ağzında tükürük birikiyomu akıyo mu dedi grupta bebeğinin tükürüklendiğini söyleyenler vardı fikir olsun.
Birde reflü yatağı öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?