2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebeğimin makatında sivilce gibi kızarıklat olmuş pişik bu mu oluyor? İlk defa dün fark ettim.

3üde koldanmı oldu canım bizimde haftaya pazartesi bende çok gerginim

Kızlar bebeğinin göbek deliği bu şekilde olan var mı aranızda? Göbek fıtığı mı acaba bu
Yarın doktora götürücem ama merak ettim sizlerde de olan var mı
Evet canım bu göbek fıtığı, bizim de böyle idi şu an biraz daha büyüdü hatta, iki farklı doktor gördü ikisi de zamanla karın içindeki boşluk kapanınca fıtık da düzelecek dediler, her bez degistirdigimde üzülüyorum özellikle ikindikca daha da büyüyor ama bebeklere bir rahatsızlık vermezmis, zamanla kapanmasını bekleyeceğiz, doktorlardan biri biraz daha yaşlı idi kendi kizinda da varmış , üstüne para koyup sarma metodu var internette de çıkıyor istersen sarabilirsin ama sarsan da sarmadan da o zamanla küçülüp yerine girecek dedi

Ben de öyle düşünüyorum,hatta bana göz muayenesini hiç demediler, oğlumda da 1 yaş için yaptır demişlerdi şimdi kızımda da biraz daha büyüyünce göz muayenesi yaptıracağım

Kızlar kusmalarin artık fışkırır tarzda olduğuna emin oldum böyle ileri doğru atıyor bazı kusmalarinda,bazılarında ağzının yanından akıyor bazen çok fazla kusuyor bazen az, sabah kontrole götürdüm tekrar bu defa yüzünde de sivilcemsi şeyler olunca süt alerjisinden şüphelendi doktor test verdik, reflü için de motilium şuruba devam edebilirsin dedi, prospektüste 7 günden fazla kullanmayın yazıyor ama Dr kullanabilirsin dedi ,uzun süreli kullanımda Allah korusun büyük yan etkileri olabilir yazıyor bu şurup hakkinda, reflü için sizler hangi şurupları kullanıyorsunuz? Test sonuçları çıkınca şurubu tekrar soracağım

Kızımın yüzü hep isilik gibi geçmiyorda böyle olup doktora soran var mı krem falan kullanmak gerekir mi acaba

Yaa inşallah kendiliğinden geçer canım

Kızlar 40 günlü k bebegim doymuyor surekli meme istiyor siz kaç saatte kaç cc mama veriyorsunuz ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar 40 günlü k bebegim doymuyor surekli meme istiyor siz kaç saatte kaç cc mama veriyorsunuz ne yapacağımı şaşırdım
Canım ben 2.5 3 saatte bir 100ml veriyorum ama artık doymadığını hissediyorum yedikten sonra aranıyor çünkü. Ama 120ninde hepsini yiyemiyor

Benim kızımda doğduğundan beri kusuyor, fizyolojik reflü dedi doktor, ilk ay kontrolünde kilo alımı boy uzaması iyi olduğu için bisey vermedi, ortalama 4.ayda geçer dedi. Prospektuste öyle yazıyorsa başka bir doktor önerisi daha mı alsan acaba?

Canım artık saat tutmuyorum ben huzursuzluk olunca veriyorum meme. Memeden kaç ml çekiyor bilmiyorum tabiki ama geceleri süt sağıp biberonla veriyorum 140 içiyor. Ama mesela dün gece 22:30 gibi besleyip uyumuştum. Gece normalde 1,5 gibi uyanırdı ağlardı ben de uyanırdım. Dün bir uyandım saat 3,5 hala uyuyor hemen uyandırdım besledim tabiki, üzüldüm sonra aç kaldı diye ama uyku da lazım arada

Kilo alımı iyi aslında boyu da uzuyor ben de çok arada kaldım eczacı bir arkadaşım da verebilirsin o yan etkiler Cook uzun süre kullanimda olacak şeyler dedi

2. Ay kontrolünde bize doktorumuz kilo alımı güzel eğer uyuyor olursa 6 saate kadar uyandırma dedi. 1 kilo almış ilk aya göre şu an 4300du kilosu. Eve geldik hastaneden gelince yorulmuş o da ben hiç o kadar uyuyacagimi düşünmemiştim 5saat uyudu ben de uyumuşum ilk defa o kadar güzel dinlendim. Artık şöyle yapıyorum uyaniksa ve 2 saat olduysa besliyorum, uyuyorsa kendisi ne zaman uyanirsa ama yine de çok uyursa diye 6 saate muhakkak alarm kuruyorum. 2 saatten erken de beslemiyorum

ManyakMisir duzgun temizlemediginde olabilir dedi getcekten de ben esim kadar cok crkemiyorum aspiratorle esim cektiginde hirilti falan kalmiyor çocukta. Tabi burundan mi cigerden mi geliyor onu bilmek lazım hirilti. Bence devam ediyorsa bir muayene ettirip dinletebilirsin ben bugün dinlettim şükür temiz çıktı

Bizde 43 günlüğüz ama 2saatte bir besleniyor zaten emmesi gaz cıkarması yatırması dalması yarım saati buluyor dinlenemıyorum bu süre ne zaman uzar acaba ilk kızım mama içer uyurdu 4 saat .anne sütü aldığı için cok sık acıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…