2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Elle denedim de çok beceremedim ya biraz geliyor süt sonrası gelmiyor

Ağlıyorsa yorucu olur ama ağlamıyorsa bırak takılsın bence. Bu bebelerin ayağına çıngırak almak lazım o sesle takılırlar
Öyle çoraplar var ben oğluma almıştım ayağını hareket ettirdikçe ses çıkıyordu hoşuna gitmişti baya oyalanıyordu öyle ama o zaman büyüktü biraz daha. Bebekleri ne kadar oyalar bilemedim

Kızlar ben bir şey farkettim. Bizde normal süt çok gaz yapıyor. Laktozsuz aldım şimdi onu deniyorum. Bir de ben sürekli süt içen bir insandım. Bakalım laktozsuz işe yarayacak mı

Kizlarrr sizin kuzular nekadar sut iciyor yaa, benimki tontis olma yolundada acaba cokmu veriyorumm diye dusunuyorum, ama istiyoo iciyor bilemedim, bazen cekiyorum yeter diye agliyor devam etmek istiyor

Sagip veriyorum ben hep ortalama 900/1000 ml iciyor gunde. Bide gaz damlasini degistirdim dunden beri bio gaia’ya gecis yaptik insaAllah bunun daha cok faydasi olur yavrum kivranip duruyor kac gundur agridan kullanan varmi o damlayi? Sab simplex kullaniyorduk ama cok etki etmiyor gibime geldi onu biraktim

Kızlar ben bir şey farkettim. Bizde normal süt çok gaz yapıyor. Laktozsuz aldım şimdi onu deniyorum. Bir de ben sürekli süt içen bir insandım. Bakalım laktozsuz işe yarayacak mı
Ben hep laktozsuz içiyorum ama zerre bi değişim yok bebiş için , maalesef bitmiyor sancı ama senin için tabiki sindirimi daha kolay olur

Kızlar Bebek şampuanı sebamed almıştım öğrendimki içeriği kötüymüş hrmen yeni almam lazım ne önerirsiniz.içeriği temiz. Bir de pişik için ne kullanıyorsunuz

Elle denedim de çok beceremedim ya biraz geliyor süt sonrası gelmiyor
Videoları var aslında zamanla alışıyor insan ve çoğalıyor süt. Manuel pompa iyi bir alternatif sürekli kullanmayacaksan. Sürekli kullanacaksan kesinlikle elektrikli bakmaya çalış canım
İlk kızımda biogaia kullandık tam 15.gun etki etti canım, hergun düzenli aynı saatte vermen gerek. Bu kızımda da kullanıyorum ama genellikle kusuyor ondan etkisi olmuyor sanırım. İnşallah sizde fayda eder

Beklenen doğum tarihine göre hesaplanıyormuş. Her atak dönemine üç hafta geriden başlayacağımız için ataksız takılıyoruz biz şimdilik
Benimki 36 haftalık doğdu ama atak haftaları normal gidiyor gibi ya, 6-8 haftalarda değişmişti tam. Bakalım diğer atak dönemleri de tutacak mı belki onlar farklı olur
Ben emzirdigim için çok sağmıyorum ama dün sağdım ne kadar içebiliyo diye 100 içince doydu max 110 içebildi. 2 ay 3 günlük. Total 800 falan iciyordur sanırım en fazla göğüsten biraz daha çok bile çekse. Senin bebişin kilosu nasıl?

Canım bizimki gibi göbek fıtığı olabilir mi doğuştan, böyle dışarı doğru mu göbegi eğer öyle ise normalde çukurda kalan kisim siyah gibidir ya göbek deliğinin, bizimki mesela dışarı durduğu için rengi normal ten rengi gibi değil , kendiliğinden geçecek büyüdükçe diyor doktor

Kızlar Bebek şampuanı sebamed almıştım öğrendimki içeriği kötüymüş hrmen yeni almam lazım ne önerirsiniz.içeriği temiz. Bir de pişik için ne kullanıyorsunuz
Ben pişik için hametan merhem kullanıyorum sarı olanı, mavi olan da olur dedi doktoruma sordum ,normal pişik kremlerine göre daha etkili ,kızarıklık gördüğümde sürüyorum

İlk kızımda biogaia kullandık tam 15.gun etki etti canım, hergun düzenli aynı saatte vermen gerek. Bu kızımda da kullanıyorum ama genellikle kusuyor ondan etkisi olmuyor sanırım. İnşallah sizde fayda eder
Yaa hadi insaAllahhh icim gidiyor o kivrandikca sizinde kusmalariniz biterse faydasini gorursun insaAllahh

Iyii senindee bencee, benimkide iste genelde 110/120 iciyor doyuyorr ama bazen 130/140 icmek istiyorr aksam ustu filan. Bizim bugun 40miz ciktii en son bir aylikken gittiydik kontrole 4850 gram olmustuu, tam bir kilo almisti dogum kilosunun ustune, seninki kac kiloo

Elektrikli var canım bozuldu sandım o yüzden manuel alayım demiştim ama bozulmamış. Yine de manuel alıcam bir tane işe falan başlarsam kolaylık olur diye düşündüm

Canım biberon verdiğimde 140 ml içiyor ama memede o kadsr içmiyor bence çünkü uyuyakalıyor.

Teşekkürm ederim mutlaka deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…