- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.386
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.041
Amiiiin hepimizi inşallahYa sen nesin arkadaşım mesajların çok güldürdü beni allahta seni güldürsün
Kız senin bebis kaç aylik oldu benimkiler 35 günlük kart değil bana bile çok tepki vermiyor. Biraz anlasalar yine şebeklik filan yaparız da henüz pek yok yaaniKızlar bebeklerinizle uyanık olduğu zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz? Kartlar falan maximum 15 dk idare ediyor.
O kadar olmuyor canım bendeki hassaalık ama zamanla geçecek onlar da. Benim kız memeyi 35-40 dakikada boşaltıyormuş bu akşam tek meme verdim öyle fark ettim.Benimki boşaltıyor. Emzirmeden önce memem sertse, sonrasında yumuşak oluyor. Benim de göğüslerim çok hassas. Yaralar düzeldi gibi ama hassaslık geçmiyor. Emzirdikten sonra da aynen sızlama vs devam ediyor.
Emerken böyle artık ucu değil, etrafındaki kahverengi kısım iğne batar gibi oluyor, sende de oluyor mu?
Benimki de bana değil memelere tepki veriyor. Kucağıma yatırınca direk değişik değişik sesler çıkartıyor suratıma bakarak gülüyor falan meme alacağını anlayınca ama bence bana değil tepkisiKız
Kız senin bebis kaç aylik oldu benimkiler 35 günlük kart değil bana bile çok tepki vermiyor. Biraz anlasalar yine şebeklik filan yaparız da henüz pek yok yaani
Ben benGunaydin kizlar, esiyle hasret gideren var mi ? Hersey eskisi gibi mi?
Benim 40 anca doluyor, 14 Subata randevu verdim
Ben şarkı açıp söylüyoruz kucağımıza alıp dans ediyorum. Bide çıngıraklı top falan almıştım onları da takip ediyor hoşuna gidiyor sesi. Karşıma alıp konuşuyorum. Olduğu kadar artıkKızlar bebeklerinizle uyanık olduğu zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz? Kartlar falan maximum 15 dk idare ediyor.
Blzde öyle günlük 50 gram alıyor bez sayımız iyi ama ağlamamız yok sadece emmek istiyor gazdan olduğunu söylüyorlar doymadığını sanmıyorum canımBen de öyle yapıyorum ama ağlıyor sonrasında bez sayısı kilo alımı iyi ama vicdan yapıyorum acaba doymuyor mu diye
Biz daha kartlara bugün başlayacağız alıyorum kucağıma konuşuyoruz genelde gaz filan çıkarıyoruz masaj yapıyorumKızlar bebeklerinizle uyanık olduğu zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz? Kartlar falan maximum 15 dk idare ediyor.
Sorma canım ya sürekli söyleniyoruz çok dertlilerKızlar bu bebekler uyurken ne soyleniyor ya sanki dünyanın tüm yükü ondqymis gibi ıh tıs öh poh inanılmaz
Sallanan sandalyede kucagima alip kitap ya da hikaye okuyorumKızlar bebeklerinizle uyanık olduğu zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz? Kartlar falan maximum 15 dk idare ediyor.
Yok biberon hiç vermedim canım. Valla her emzirme başında aha ağzını açtı şimdi veriyim aha küçük açtı dur böyle kavga ede ede memeyi veriyorumBenimki de acmıyor bu kadar meme ucunu alt dudagından cenesine doğru sür biraz daha buyuk acabılır .ayrıca biberon ve meme birlikte kullanıyorsan meme bası saskınlıgı yasarmıs bebek bizimki daha buyuk acardı ama yoğun bakımda biberona alısmıs kucucuk acıyor .acı cekıyorum
Çok şükür yalnız değilmişimBenimki dogumdan hemen sonra buyuk buyuk aliyordu, sonra Sut gelmedi mamaya basladik ve biberona alisinca sadece ucunu almaya basladi. Daha bu sabah Cok sukur buyuk buyuk acti ama tabii ki bu viedoaki kadar degil. Benimki de hayatla kavgali elini falan sokuyor basini diger tarafa atiyor ama bi sekilde aliyor yine. Biliyorum kolay degil ama iki aya kadar emmeyi guzelce ogreniyorlarmis zaten, onemli olan pes etmemek . Az daha Sabir
Babası tek kelime ile mıncıklıyor. Ben de sık sık hayatımıza dair bir şeyler anlatıyorum. Şarkıyı uyurken söylediğimiz için o hakkımı ben kullanmıyorum. Babası ile genelde müzik dinliyor. Çıngırakla takip edecek mi diye bazen oyalıyorum. Sese tepki veriyor o tarafa bakıyor ama henüz gözü ile takip edemiyor.Kızlar bebeklerinizle uyanık olduğu zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz? Kartlar falan maximum 15 dk idare ediyor.
İşte düzgün iletişim kuramadığımız için herşeyden hemen sıkılıyor ve çok yoruluyorum. Hemen mızmızlanmaya başlıyor, başka şeye geçiyorumBabası tek kelime ile mıncıklıyor. Ben de sık sık hayatımıza dair bir şeyler anlatıyorum. Şarkıyı uyurken söylediğimiz için o hakkımı ben kullanmıyorum. Babası ile genelde müzik dinliyor. Çıngırakla takip edecek mi diye bazen oyalıyorum. Sese tepki veriyor o tarafa bakıyor ama henüz gözü ile takip edemiyor.
Dinliyor mu yahu? Sizin bebeler kitap okurken dinliyorsa benimki bebe değil cinSallanan sandalyede kucagima alip kitap ya da hikaye okuyorum
Kiz ne dinlemesi, kulak aliskanligi olsun diye.Dinliyor mu yahu? Sizin bebeler kitap okurken dinliyorsa benimki bebe değil cin
Elma yağını ayak altına mo sürüyorsun canım biz de sab simlex ve forbiome kullanıyoruz ama etkisi yok benceArkadaşlar gaz sancısı için ne yapıyorsunuz elma yağı sürüyorum etki etmiyor. Sab simplex ve bio gaia damla kullanıyoruz onlarda etki etmiyor. Bunlar dışında önerebileceğiniz bir şey var mı? Çok ağlıyor nefesi kesiliyor ağlamaktan için gidiyor.
Ay nasıl taşma olmuyor ya bizim çok sık oluyor bıktım çamaşır yıkamaktanCanım benim bezden taşma hiç olmadı önceden domestosla citiliyodum iz kalmıyo ama ellerim yara oldu sonra elite leke cıkarıcı aldım onda ıslıyorum leke falan kalmıyo daha kolayıma geldi
Beyaz sabunu deniyim canım sağolCanım olaya hemen kurumadan müdahale edip lavaboda beyaz sabunla soğuk suyla hafif çitileyip daha kurumasına izin vermeden gerekirse bir gece ıslak bekletip yıkıyorum. Hiç leke kalmıyor
Kolay çıkarıyor mu peki kaka lekesiniBulunduğunuz şehirde rossman varsa onun minik leke çıkarıcıları var.
Dr. Beckmann, Kan süt ve yumurta
makinaya atmadan önce bunu kullanıyorum.
Ben sadece bir yudum içiyorum canım çekinceCanım kola çekiyor ya hiç mi içmiyoruz
Nasıl ilk defaBu bilgiyi okumak için çok geç kaldım. Sabahtan beri kirlide sarı lekeli kıyafet.İlk defa kaka taştı, çıkmıyor mu cidden
Öyle şey mi olur saçmalamış doktor. Dediğin gibi zaten doğumdan sonra da kullandık. Ben şuan mastit yüzünden 2.kere antibiyotik kullanıyorum doktor verdi. Eğer kistleşirse operasyon yapmaları gerekiyor. Ateşin varsa antibiyotik kullanmadan geçmez bence. İleri boyutta iltihabı drene ediyorlar o daha kötüArkadaslar genel cerrahiye gittim apseye dönuyor evet ama abtibiyotik veremem emziremezsin ozaman atesin 40 olursa ve duramaz hale gelirsen antibiyotik baslayalim dedi ama dogidman sonrada antibiyotik kullanmistim ama emzirmistim anlamadim
İlkinde agumentin kullandım ikincide cefaks verdi. Hatta agumentini çocuk doktoruna da sordum sorun olmaz dediDoktor antibiyotik veremem verirsem emziremezsin dedi size hangi antibiyotigi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?