- 1 Eylül 2021
- 4.794
- 18.323
- 158
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.061
Alti uc citcitli bodylerle tasma az oluyormus diye okumustum ondan olabilir mi ?Ay nasıl taşma olmuyor ya bizim çok sık oluyor bıktım çamaşır yıkamaktan
Beyaz sabunu deniyim canım sağol
Kolay çıkarıyor mu peki kaka lekesini
Ben sadece bir yudum içiyorum canım çekincenefsimi körlüyor
Nasıl ilk defabizim maşallah taşmayan günümüz yok nasıl oluyor bu
Öyle şey mi olur saçmalamış doktor. Dediğin gibi zaten doğumdan sonra da kullandık. Ben şuan mastit yüzünden 2.kere antibiyotik kullanıyorum doktor verdi. Eğer kistleşirse operasyon yapmaları gerekiyor. Ateşin varsa antibiyotik kullanmadan geçmez bence. İleri boyutta iltihabı drene ediyorlar o daha kötü
Ayaklarının altına birazda göbüşüne sürüyorumElma yağını ayak altına mo sürüyorsun canım biz de sab simlex ve forbiome kullanıyoruz ama etkisi yok bence
Benimde aynı ya dikişin tam üstü şişKızlar sezeryan dikişimin üst tarafı şiş hala sizin de öyle mi
Bugün bizdede ilk kez fışkırarak kusma oldu yani ileri doğru attı kusmugunuKızlar ya bu fışkırarak kusma nasıl oluyor, bizimki sürekli kusuyor dün surupla damlaya başladık bugün yine kustu daha etki etmedi sanırım ama fışkırarak kusma olayını bilmiyorum gözümde canlanmiyor bazen dik tutarken veya yatarken ileri doğru kustugu da oluyor ,çoğunlukla peynir kesiği şekilde gaz cikarirken, ama hem kendi üstü hem benimki illa batıyor ıslanıyorfışkırarak kusma dediği nasıl birşey nasıl ayırt edeceğim normal kusmadan
Bizde uyuyor uyanıyor altını temizliyorum emziriyorum uyuyor. Bu döngü dışında uyanıksa anca ağlıyorKızlar bebeklerinizle uyanık olduğu zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz? Kartlar falan maximum 15 dk idare ediyor.
Aa hiç duymamıştım öyle bişey. olabilir belki bizim bodyler hep 2 çıtçıtlı. Acaba bezi mi gevşek bağlıyorum diye de düşündüm burada taşmayanları görünce hatayı kendimde aradım biAlti uc citcitli bodylerle tasma az oluyormus diye okumustum ondan olabilir mi ?
Biraz yukarıya doğru olan kısım sis hatta oraya iç çamaşırın lastiği gelirse iz yapıyor sanki ödem olmuş gibiBenimde aynı ya dikişin tam üstü şiş
Ben bunlari kullaniyorum ve gogus pedi koyuyorum hic rahatsiz etmiyor.Kızlar bu arada gün içerisinde evde sütyen takıyor musunuz? Benim uçlar çok acıdığı için takamıyorum. Mastit olunca doktor sütyen tak dedi ama çok rahatsız ediyor. Bide nasıl sütyen kullanıyorsunuz?
Göğüs ucu hassasiyetin var mı pekiBen bunlari kullaniyorum ve gogus pedi koyuyorum hic rahatsiz etmiyor.
Eki Görüntüle 3191425
Maalesef varGöğüs ucu hassasiyetin var mı peki
Benim de var ben takamıyorum sütyen nasıl takıyorsun ya çok acıyor. Birde meme uçlarım eziliyor sütyen takınca bebiş eme eme kocaman yaptı onlarıMaalesef var
Canım bebiş kaç günlük bezin kaç numara? Benim zıbınlar da 2 çıtçıtlı hiç taşmadı. Gevşek mi bağloyorsun neresinden taşıyo bacak kısımlarından mı bezin markası neAy nasıl taşma olmuyor ya bizim çok sık oluyor bıktım çamaşır yıkamaktan
Beyaz sabunu deniyim canım sağol
Kolay çıkarıyor mu peki kaka lekesini
Ben sadece bir yudum içiyorum canım çekincenefsimi körlüyor
Nasıl ilk defabizim maşallah taşmayan günümüz yok nasıl oluyor bu
Öyle şey mi olur saçmalamış doktor. Dediğin gibi zaten doğumdan sonra da kullandık. Ben şuan mastit yüzünden 2.kere antibiyotik kullanıyorum doktor verdi. Eğer kistleşirse operasyon yapmaları gerekiyor. Ateşin varsa antibiyotik kullanmadan geçmez bence. İleri boyutta iltihabı drene ediyorlar o daha kötü
Aynen bizimki de kartlar oyunlar vs şaşırdım vallaBizde uyuyor uyanıyor altını temizliyorum emziriyorum uyuyor. Bu döngü dışında uyanıksa anca ağlıyoröyle etkinliğimiz falan yok maşallah size
Akan sütlerden mecbur takıyorum istemesem de. En büyğk beden sporcu süytyenlerinden aldım sıkmamasj çok önemli. Uçlar benim de çok acıyor çaresini şöyle buldum, aldığım o kendime büyük gelen sıkmayan sporcu sütyenlerinin içine gögüs pedi takıyorum akma problemim var mecburen göğüs uçlarıma da gümüş kapak takıyorum ne sütüm akıyor ne kapaklar düşüyor böylece. Gümüş kspağın yoksa tavsiye ederim beni çok ama çok rahatlattı. Sporcu sütyenlerimi de pszardan tanesi 50 tl ye aldımKızlar bu arada gün içerisinde evde sütyen takıyor musunuz? Benim uçlar çok acıdığı için takamıyorum. Mastit olunca doktor sütyen tak dedi ama çok rahatsız ediyor. Bide nasıl sütyen kullanıyorsunuz?
Ben gümüş kapak takıyorum sütyen içine bir şey temas etmeyince rahat oluyoBenim de var ben takamıyorum sütyen nasıl takıyorsun ya çok acıyor. Birde meme uçlarım eziliyor sütyen takınca bebiş eme eme kocaman yaptı onlarıaşırı çaresizim şu meme konusunda. Doğumda bu kadar çekmedim ya
Aynı sekılde damagı ile eziyo.umarım gecicidir.aglarken açıyorsa iyi .zira cok agladıgında almıyor benimkiAğladığı an vermeye çalışıyorum ben , öyle olunca ağzı açık oluyor tamamını neredeyse tutuyor , diğer türlü bizim de yoğun bakım ve silikon başlık geçmişimiz var .resmen çiğniyor acısı öldürüyo beni
Bende buyuk acmasını bekledikce daha cok sınırlenıyor mecburen elimle meme basını sıkıstırarak verıyorumYok biberon hiç vermedim canım. Valla her emzirme başında aha ağzını açtı şimdi veriyim aha küçük açtı dur böyle kavga ede ede memeyi veriyorum
Çok şükür yalnız değilmişimben mi yapamadım bu işi demiştim ama süreç böyleymiş demek ki. Ama videodakini gerçekten deneyince az acıyormuş, az önce uğraştım uğraştım öyle yaptırdım tam kahverengi kısmı almasa da normalden daha az acıttı sanki
Bebiş 40 günlük, 1numara sleepy kullanıyoruz. Valla bazen bacaktan bazen sırttan taşıyor. Bağlarken sürekli tepiniyor o yüzden sıkı mı gevşek mi anlamıyorum. Ben normal sanıyordum taşmayı burada taşmayanları görünce ben şokCanım bebiş kaç günlük bezin kaç numara? Benim zıbınlar da 2 çıtçıtlı hiç taşmadı. Gevşek mi bağloyorsun neresinden taşıyo bacak kısımlarından mı bezin markası ne
Aynen bizimki de kartlar oyunlar vs şaşırdım valla
Akan sütlerden mecbur takıyorum istemesem de. En büyğk beden sporcu süytyenlerinden aldım sıkmamasj çok önemli. Uçlar benim de çok acıyor çaresini şöyle buldum, aldığım o kendime büyük gelen sıkmayan sporcu sütyenlerinin içine gögüs pedi takıyorum akma problemim var mecburen göğüs uçlarıma da gümüş kapak takıyorum ne sütüm akıyor ne kapaklar düşüyor böylece. Gümüş kspağın yoksa tavsiye ederim beni çok ama çok rahatlattı. Sporcu sütyenlerimi de pszardan tanesi 50 tl ye aldımsüper iş gördü
Gümüş kapak uca yapışıyor o da acıtıyorBen gümüş kapak takıyorum sütyen içine bir şey temas etmeyince rahat oluyo
Ay gözünün içine baka baka benim saçma ya da mantıklı bir şeyler anlattığım anlar çok keyifli oluyor. O da Türkçe bilse cevap verecek gibi ağzını oynatıyor, sesler çıkarıyor.. o anlar çok keyifli geliyor bana. Ama dediğin gibi çok uzun sürmüyor.İşte düzgün iletişim kuramadığımız için herşeyden hemen sıkılıyor ve çok yoruluyorum. Hemen mızmızlanmaya başlıyor, başka şeye geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?