- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.021
En doğrusu elle tartmakmış emzirmeden önce ve sonra diye. Bir de ben sıkıyorum eğer fışkırıyorsa genelde boşalmamış oluyor çünkü sağdığımda 30 cc falan süt çıkıyor halaKızlar iyi akşamlar, memenin boşaldığını nasıl anlıyosunuz. Emzirmeden önce ve sonra elle tartım yaparak mı, ben memeyi sıkıyorum süt geç geliyosa ya da sıktığım gibi geliyosa gibi durumlarla ölçüyorum
Adamlarin gozu sutyen mi goruyor senceNene südyenimle mi sevişcem
Yaptığına şükretsin benceNene südyenimle mi sevişcem
Ufacık memelerim vardı büyüdü diye seviniyordum. Akan sütleri hiç düşünemedim.Adamlarin gozu sutyen mi goruyor sence
Baksana hepsi duz duvara tirmanacak hale gelmis
Bende hic sut akacagini dusunmemistimUfacık memelerim vardı büyüdü diye seviniyordum. Akan sütleri hiç düşünemedim.Vahşi cazibeli bir hatun olacağımı sanan bana moltofon ineği olmam şoku
Benimki boşaltıyor. Emzirmeden önce memem sertse, sonrasında yumuşak oluyor. Benim de göğüslerim çok hassas. Yaralar düzeldi gibi ama hassaslık geçmiyor. Emzirdikten sonra da aynen sızlama vs devam ediyor.Aynı sorun bizde de var kahve kısmı az alıyor ağzına ama o bile yeterliymiş büyüdükçe öğreniyorlarmış doğru emmeyi. Benim kız gün geçtikçe daha iyi alıyor ama hala memeyi boşaltamıyor mesela. Göğüslerimde yara yok ama aşırı hassaalık var emzirdikten sonra falan hiçbir şey değsin istemiyorum o da zamanla geçecek umarım. Ya biraz daha büyüyüp güçlenmelerini beklicez
Ufacık memelerim vardı büyüdü diye seviniyordum. Akan sütleri hiç düşünemedim.Vahşi cazibeli bir hatun olacağımı sanan bana moltofon ineği olmam şoku
Meme reddi mi yapıyor mama vermekZor da kalırsam bende mama verecek givi duruyorum. Oğlumda da mamaya gitmiştik sut içmek istemedi sonra
Benimkisi de emer ama ben 20-25 dk sonra ayırıyorum diğer memeye geçiyorum hala emmek isterse emzik veriyorum artıkKızlar bebeğim 56 günlük. Bıraksam 1 1 buçuk Saat falan emmeye devam eder
Bebekleriniz kaç dk emiyor acaba?
Unıbaby yeşil kapaklısını kullanıyorum lekeleri cıkarıyorKızlar sizin de bezden taşma oluyor mu sık sık? Bir de neyle çıkarıyorsunuz kıyafetlerden bu sarı kaka çıkmıyor yıldım artık çitilemekten
Meme reddi mi yapıyor mama vermek
Benimkisi de emer ama ben 20-25 dk sonra ayırıyorum diğer memeye geçiyorum hala emmek isterse emzik veriyorum artık
Benimki de acmıyor bu kadar meme ucunu alt dudagından cenesine doğru sür biraz daha buyuk acabılır .ayrıca biberon ve meme birlikte kullanıyorsan meme bası saskınlıgı yasarmıs bebek bizimki daha buyuk acardı ama yoğun bakımda biberona alısmıs kucucuk acıyor .acı cekıyorumCanım izliyorum bunları ama uygulayamıyorum ki. Bebek o sırada katıla katıla ağlıyor kafasını diğer yöne çeviriyor vs onunla uğraşıp memeye tutturana kadar buradakiler gibi sakin sakin bekleyemiyor ki o yüzden yapamıyorum bir türlü bu kadar büyük de ağzını açmıyor. Yani kahve kısmını da ağzına alıyo sadece ucunu değil ama bu kadar büyük almıyor. Ne yapacağım bilmiyorum valla. Sizinkiler bu kadar büyük ağzını açıyor ve verebiliyor musunuz gerçekten? Bende mi sorun var
Benimki dogumdan hemen sonra buyuk buyuk aliyordu, sonra Sut gelmedi mamaya basladik ve biberona alisinca sadece ucunu almaya basladi. Daha bu sabah Cok sukur buyuk buyuk acti ama tabii ki bu viedoaki kadar degil. Benimki de hayatla kavgali elini falan sokuyor basini diger tarafa atiyor ama bi sekilde aliyor yine. Biliyorum kolay degil ama iki aya kadar emmeyi guzelce ogreniyorlarmis zaten, onemli olan pes etmemek . Az daha SabirCanım izliyorum bunları ama uygulayamıyorum ki. Bebek o sırada katıla katıla ağlıyor kafasını diğer yöne çeviriyor vs onunla uğraşıp memeye tutturana kadar buradakiler gibi sakin sakin bekleyemiyor ki o yüzden yapamıyorum bir türlü bu kadar büyük de ağzını açmıyor. Yani kahve kısmını da ağzına alıyo sadece ucunu değil ama bu kadar büyük almıyor. Ne yapacağım bilmiyorum valla. Sizinkiler bu kadar büyük ağzını açıyor ve verebiliyor musunuz gerçekten? Bende mi sorun var
en azindan sutun var da akiyor kuzum, Bende o da yok.Ufacık memelerim vardı büyüdü diye seviniyordum. Akan sütleri hiç düşünemedim.Vahşi cazibeli bir hatun olacağımı sanan bana moltofon ineği olmam şoku
Kizzz sen beni cok güldürüyorsuunnn ahahahahsKudurmayacaağmıyız niloyaaaa
Seks yapmaz pijamasida esine al tam olsunNene südyenimle mi sevişcem
Kız olsa bir dert olmasa bir dert inan. Uyuyamıyorsun gün içinde memelerin acıyor sıkışıyor akıyor südyeni ıslıyor cidden zor anne olmaken azindan sutun var da akiyor kuzum, Bende o da yok.kavun gibi ama fos
Ağladığı an vermeye çalışıyorum ben , öyle olunca ağzı açık oluyor tamamını neredeyse tutuyor , diğer türlü bizim de yoğun bakım ve silikon başlık geçmişimiz var .resmen çiğniyor acısı öldürüyo beniBenimki de acmıyor bu kadar meme ucunu alt dudagından cenesine doğru sür biraz daha buyuk acabılır .ayrıca biberon ve meme birlikte kullanıyorsan meme bası saskınlıgı yasarmıs bebek bizimki daha buyuk acardı ama yoğun bakımda biberona alısmıs kucucuk acıyor .acı cekıyorum
Bence işe başlayınca iş yerinde sağmak gerekir öyle öyle birikirKızlar ben şimdi 27 şubatta ise baslayacagim vr çocuğa kayinvalidem bakacak. Yarım gün çalışacağım ama o süreçte bebeğe sut lazım... İlk günler 90 ccden 5 paket sagabilmistim. Bebek az emdiği için 4 saatte falan o kadar sut birikmiştir ama şu an zaten sürekli meme de olmak istiyor olması zaman da sandığımdan en fazla 100 geliyor onu da uyanınca içiyor. Ben bu kıza nasıl sut depolayacagom bilmiyorum
Ya sen nesin arkadaşım mesajların çok güldürdü beni allahta seni güldürsünUfacık memelerim vardı büyüdü diye seviniyordum. Akan sütleri hiç düşünemedim.Vahşi cazibeli bir hatun olacağımı sanan bana moltofon ineği olmam şoku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?