• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar ben şimdi 27 şubatta ise baslayacagim vr çocuğa kayinvalidem bakacak. Yarım gün çalışacağım ama o süreçte bebeğe sut lazım... İlk günler 90 ccden 5 paket sagabilmistim. Bebek az emdiği için 4 saatte falan o kadar sut birikmiştir ama şu an zaten sürekli meme de olmak istiyor olması zaman da sandığımdan en fazla 100 geliyor onu da uyanınca içiyor. Ben bu kıza nasıl sut depolayacagom bilmiyorum

Besinci dk sonrası çok faydalı canım

Canım izliyorum bunları ama uygulayamıyorum ki. Bebek o sırada katıla katıla ağlıyor kafasını diğer yöne çeviriyor vs onunla uğraşıp memeye tutturana kadar buradakiler gibi sakin sakin bekleyemiyor ki o yüzden yapamıyorum bir türlü bu kadar büyük de ağzını açmıyor. Yani kahve kısmını da ağzına alıyo sadece ucunu değil ama bu kadar büyük almıyor. Ne yapacağım bilmiyorum valla. Sizinkiler bu kadar büyük ağzını açıyor ve verebiliyor musunuz gerçekten? Bende mi sorun var 🤷🏻‍♀️

Evet benimde üst tarafı şiş ama çok değil. Doktor 5. Gün gittiğimde ödem olması normal demişti ama bir daha gitmek lazım mi emin olamadım
Senin günün daha erken gerçi. Ben de hiç gitmedim dikişler alındıktan sonra bir gidip soracağım
Kızlar ya bebeğimi lanet olası gaz kuşatmış durumda allah aşkına kesinlikle yemememiz gereken ne var baklıyat dısında gerçekten tüm gece çok zordu çok üzüldüm yavruma
Gaz damlası veriyor musun canım
Dün durduramadigim bir üsume ve titremeyele acile gittim arkadaskar sol gögsüm cok aciyordu icinde sislik hala var ama kizariklik bjraz gecti yinede bugun genel cerraha göruncem acil doktoru mastit buyuk ihtimal dedi
Evet mastit olmuşsun geçmiş olsun çok zor ben de şuan geçiriyorum antibiyotik kullanman lazım
Gunaydin kizlar, esiyle hasret gideren var mi ? Hersey eskisi gibi mi?

Benim 40 anca doluyor, 14 Subata randevu verdim 😊
Ahahaha 😂 ben öyle bişey neydi unuttum eşim de unutmuş olabilir yemek yemeye zor fırsat buluyoruz

Bu arada ilişkiden konu açılmışken, benim memeler boş olunca süt damlıyor. Yani nasl olacak kara düşünüyorum sevişelim derken adamı süt banyosu mu yaptırcam ahshdhj
Ahahahah ben de aynı şeyi düşünüyorum bi sey takılı değilse damlıyor şıp şıp anca sütyen takıp içine göğüs pedi giyerek olur 😂😂😂
Hmm ben sıcak suyla citiliyirum hemen. Ondan mı acaba sonra makinede bile gitmiyor sarı lekesi
Canım lekeler soğuk suyla ilk arıtılır diye biliyorum ben kan kaka falan bunları ilk soğuk suyla akıtıp çitilemelisin

Kızlar ben şimdi 27 şubatta ise baslayacagim vr çocuğa kayinvalidem bakacak. Yarım gün çalışacağım ama o süreçte bebeğe sut lazım... İlk günler 90 ccden 5 paket sagabilmistim. Bebek az emdiği için 4 saatte falan o kadar sut birikmiştir ama şu an zaten sürekli meme de olmak istiyor olması zaman da sandığımdan en fazla 100 geliyor onu da uyanınca içiyor. Ben bu kıza nasıl sut depolayacagom bilmiyorum
Bende işe başlarsam sağacak birikecek sütüm yok ancak bebeği emziriyorum fazlası yok mama 3 saatte bir emse dedim gitmeden 7 de ben emziririm 10da mama versek 13te evde oluyorum yine emziririm diye düşündüm çünkü depolanacak sütüm kesinlikle yok

Hamileyken beslenmek çok daha kolaymış şimdi hiçbi şey yiyemiyoruz daha çok kısıtlama var psikolojim bozuldu artık ne yesem diye düsünmekten

Canım siz ankaradaydınız aşı nasıl buldunuz biz bulamıyoruz da hangi semt acaba

Offfff daha çok var

Canım benim bezden taşma hiç olmadı önceden domestosla citiliyodum iz kalmıyo ama ellerim yara oldu sonra elite leke cıkarıcı aldım onda ıslıyorum leke falan kalmıyo daha kolayıma geldi
Ayrancı canım

Evvel günü iki üç kaşık fasulye pilav karıştırıp yedim.cok sıkıntı olmadı.yanloz fasulye çok iyi pişmiş olsn
En sevdiğim. Pişiririm iyice.
Canım içine kimyon ekleyerek ye eğer yiyeceksen ama ben cesaret edemiyorum bebeğe gaz yapar diye , zaten bende gazman gibiyim düşünemiyorum yersem yani🤪
Normalde de kimyonlu yaparım zaten. Sanırım deneyecegım.
Kızlar ne tüketiyorsunuz ben gaz yapacak diye aynı şeyleri yemekten bıktım.bakliyata cesaret edemiyorum zaten.çorba tarhana yayla şehriye, sebze olarak ıspanak giyebiliyorum sadece, ette sıkıntı yok.siz sebze olarak ne tüketiyorsunuz gaz yapmaması için?
Çorba, pilav, makarna, çorba, yine çorba 🤪ama bugün sushi yicem taktım kafaya.
Ben kuru fasulye yedim o gecd ağrıdan bende kızım da mahvolduk bir süre yemeyi düşünmüyorum
A a sen neden ağrı çektin
Kızlar ilk zeka kartlarını nasıl kullanıyorsunuz ?
İlk bebegımde fazla yüklenmiştir bu kartlara bılmemnelere. Fazla zekalı oldu yetişemiyoruz 🤪 bunda Özel bir şey yapmayacam ciddiyim
Bi de gaz sancısı sadece yediğimiz içtiğimizle alakalı değil. Dikkat ettim de ayaklarımın üşüdüğünü hissettiğim zamanlarda daha çok gaz sıkıntısı yaşıyoruz. Annem hep kızar bana çorap giymiyosun terlik giymiyosun diye demek ki var bildikleri. Ayakları üşütünce ne rezenenin faydası oluyor ne de gaz damlalarının kendinize sıcak bakın arkadaşlar
Evet kesınlıkle ben de dıkkat ettım ona. Çorap giymekten de nefret ederim mecbur giyiniyorum.
Kızlar sezeryan dikişimin üst tarafı şiş hala sizin de öyle mi
Azaldı ama hala var
Kızlar ya bebeğimi lanet olası gaz kuşatmış durumda allah aşkına kesinlikle yemememiz gereken ne var baklıyat dısında gerçekten tüm gece çok zordu çok üzüldüm yavruma
Uyanık ve ağlamadığı her dk gaz masajı diyorum
Gunaydin kizlar, esiyle hasret gideren var mi ? Hersey eskisi gibi mi?

Benim 40 anca doluyor, 14 Subata randevu verdim 😊
Hasret çekseydim giderirdik 🤪benden uzakta dursun elleşmesin, çok gıcığım bu ara

Arkadaslar genel cerrahiye gittim apseye dönuyor evet ama abtibiyotik veremem emziremezsin ozaman atesin 40 olursa ve duramaz hale gelirsen antibiyotik baslayalim dedi ama dogidman sonrada antibiyotik kullanmistim ama emzirmistim anlamadim
Bende kullandım antibiyotik emzirdim aynı zamanda

Kızlar iyi akşamlar, memenin boşaldığını nasıl anlıyosunuz. Emzirmeden önce ve sonra elle tartım yaparak mı, ben memeyi sıkıyorum süt geç geliyosa ya da sıktığım gibi geliyosa gibi durumlarla ölçüyorum

Senin günün daha erken gerçi. Ben de hiç gitmedim dikişler alındıktan sonra bir gidip soracağım

Gaz damlası veriyor musun canım

Evet mastit olmuşsun geçmiş olsun çok zor ben de şuan geçiriyorum antibiyotik kullanman lazım

Ahahaha 😂 ben öyle bişey neydi unuttum eşim de unutmuş olabilir yemek yemeye zor fırsat buluyoruz
Doktor antibiyotik veremem verirsem emziremezsin dedi size hangi antibiyotigi verdi

Bende işe başlarsam sağacak birikecek sütüm yok ancak bebeği emziriyorum fazlası yok mama 3 saatte bir emse dedim gitmeden 7 de ben emziririm 10da mama versek 13te evde oluyorum yine emziririm diye düşündüm çünkü depolanacak sütüm kesinlikle yok
Zor da kalırsam bende mama verecek givi duruyorum. Oğlumda da mamaya gitmiştik sut içmek istemedi sonra

Canım izliyorum bunları ama uygulayamıyorum ki. Bebek o sırada katıla katıla ağlıyor kafasını diğer yöne çeviriyor vs onunla uğraşıp memeye tutturana kadar buradakiler gibi sakin sakin bekleyemiyor ki o yüzden yapamıyorum bir türlü bu kadar büyük de ağzını açmıyor. Yani kahve kısmını da ağzına alıyo sadece ucunu değil ama bu kadar büyük almıyor. Ne yapacağım bilmiyorum valla. Sizinkiler bu kadar büyük ağzını açıyor ve verebiliyor musunuz gerçekten? Bende mi sorun var 🤷🏻‍♀️
Aynı sorun bizde de var kahve kısmı az alıyor ağzına ama o bile yeterliymiş büyüdükçe öğreniyorlarmış doğru emmeyi. Benim kız gün geçtikçe daha iyi alıyor ama hala memeyi boşaltamıyor mesela. Göğüslerimde yara yok ama aşırı hassaalık var emzirdikten sonra falan hiçbir şey değsin istemiyorum o da zamanla geçecek umarım. Ya biraz daha büyüyüp güçlenmelerini beklicez

Arkadaslar mastitken sagdiniz sütleri bebege veriyor muydunuz sanki suan o memeden emmek istemiyor kavga ediyor

Back