• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ay nasıl taşma olmuyor ya bizim çok sık oluyor bıktım çamaşır yıkamaktan 🤦🏻‍♀️

Beyaz sabunu deniyim canım sağol

Kolay çıkarıyor mu peki kaka lekesini

Ben sadece bir yudum içiyorum canım çekince 😂 nefsimi körlüyor

Nasıl ilk defa 😂 bizim maşallah taşmayan günümüz yok nasıl oluyor bu 😂

Öyle şey mi olur saçmalamış doktor. Dediğin gibi zaten doğumdan sonra da kullandık. Ben şuan mastit yüzünden 2.kere antibiyotik kullanıyorum doktor verdi. Eğer kistleşirse operasyon yapmaları gerekiyor. Ateşin varsa antibiyotik kullanmadan geçmez bence. İleri boyutta iltihabı drene ediyorlar o daha kötü
Alti uc citcitli bodylerle tasma az oluyormus diye okumustum ondan olabilir mi ?

Kızlar ya bu fışkırarak kusma nasıl oluyor, bizimki sürekli kusuyor dün surupla damlaya başladık bugün yine kustu daha etki etmedi sanırım ama fışkırarak kusma olayını bilmiyorum gözümde canlanmiyor bazen dik tutarken veya yatarken ileri doğru kustugu da oluyor ,çoğunlukla peynir kesiği şekilde gaz cikarirken, ama hem kendi üstü hem benimki illa batıyor ıslanıyor 😥 fışkırarak kusma dediği nasıl birşey nasıl ayırt edeceğim normal kusmadan
Bugün bizdede ilk kez fışkırarak kusma oldu yani ileri doğru attı kusmugunu

Kızlar bebeklerinizle uyanık olduğu zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz? Kartlar falan maximum 15 dk idare ediyor.
Bizde uyuyor uyanıyor altını temizliyorum emziriyorum uyuyor. Bu döngü dışında uyanıksa anca ağlıyor 😂 öyle etkinliğimiz falan yok maşallah size

Kızlar bu arada gün içerisinde evde sütyen takıyor musunuz? Benim uçlar çok acıdığı için takamıyorum. Mastit olunca doktor sütyen tak dedi ama çok rahatsız ediyor. Bide nasıl sütyen kullanıyorsunuz?

Kızlar bu arada gün içerisinde evde sütyen takıyor musunuz? Benim uçlar çok acıdığı için takamıyorum. Mastit olunca doktor sütyen tak dedi ama çok rahatsız ediyor. Bide nasıl sütyen kullanıyorsunuz?
Ben bunlari kullaniyorum ve gogus pedi koyuyorum hic rahatsiz etmiyor.
2AD70E7C-FBED-421B-8E50-D0E29DCCD272.png

Ay nasıl taşma olmuyor ya bizim çok sık oluyor bıktım çamaşır yıkamaktan 🤦🏻‍♀️

Beyaz sabunu deniyim canım sağol

Kolay çıkarıyor mu peki kaka lekesini

Ben sadece bir yudum içiyorum canım çekince 😂 nefsimi körlüyor

Nasıl ilk defa 😂 bizim maşallah taşmayan günümüz yok nasıl oluyor bu 😂

Öyle şey mi olur saçmalamış doktor. Dediğin gibi zaten doğumdan sonra da kullandık. Ben şuan mastit yüzünden 2.kere antibiyotik kullanıyorum doktor verdi. Eğer kistleşirse operasyon yapmaları gerekiyor. Ateşin varsa antibiyotik kullanmadan geçmez bence. İleri boyutta iltihabı drene ediyorlar o daha kötü
Canım bebiş kaç günlük bezin kaç numara? Benim zıbınlar da 2 çıtçıtlı hiç taşmadı. Gevşek mi bağloyorsun neresinden taşıyo bacak kısımlarından mı bezin markası ne
Bizde uyuyor uyanıyor altını temizliyorum emziriyorum uyuyor. Bu döngü dışında uyanıksa anca ağlıyor 😂 öyle etkinliğimiz falan yok maşallah size
Aynen bizimki de kartlar oyunlar vs şaşırdım valla
Akan sütlerden mecbur takıyorum istemesem de. En büyğk beden sporcu süytyenlerinden aldım sıkmamasj çok önemli. Uçlar benim de çok acıyor çaresini şöyle buldum, aldığım o kendime büyük gelen sıkmayan sporcu sütyenlerinin içine gögüs pedi takıyorum akma problemim var mecburen göğüs uçlarıma da gümüş kapak takıyorum ne sütüm akıyor ne kapaklar düşüyor böylece. Gümüş kspağın yoksa tavsiye ederim beni çok ama çok rahatlattı. Sporcu sütyenlerimi de pszardan tanesi 50 tl ye aldım 😂süper iş gördü

Benim de var ben takamıyorum sütyen nasıl takıyorsun ya çok acıyor. Birde meme uçlarım eziliyor sütyen takınca bebiş eme eme kocaman yaptı onları 🤦🏻‍♀️ aşırı çaresizim şu meme konusunda. Doğumda bu kadar çekmedim ya
Ben gümüş kapak takıyorum sütyen içine bir şey temas etmeyince rahat oluyo

Ağladığı an vermeye çalışıyorum ben , öyle olunca ağzı açık oluyor tamamını neredeyse tutuyor , diğer türlü bizim de yoğun bakım ve silikon başlık geçmişimiz var .resmen çiğniyor acısı öldürüyo beni
Aynı sekılde damagı ile eziyo.umarım gecicidir.aglarken açıyorsa iyi .zira cok agladıgında almıyor benimki 🙂sakınlesmek istiyor

Yok biberon hiç vermedim canım. Valla her emzirme başında aha ağzını açtı şimdi veriyim aha küçük açtı dur böyle kavga ede ede memeyi veriyorum 😅

Çok şükür yalnız değilmişim 😅 ben mi yapamadım bu işi demiştim ama süreç böyleymiş demek ki. Ama videodakini gerçekten deneyince az acıyormuş, az önce uğraştım uğraştım öyle yaptırdım tam kahverengi kısmı almasa da normalden daha az acıttı sanki
Bende buyuk acmasını bekledikce daha cok sınırlenıyor mecburen elimle meme basını sıkıstırarak verıyorum 🤷🏻‍♀️umarım düzelir yoksa hiç gecmeyecek bu hassasiyet

Canım bebiş kaç günlük bezin kaç numara? Benim zıbınlar da 2 çıtçıtlı hiç taşmadı. Gevşek mi bağloyorsun neresinden taşıyo bacak kısımlarından mı bezin markası ne

Aynen bizimki de kartlar oyunlar vs şaşırdım valla

Akan sütlerden mecbur takıyorum istemesem de. En büyğk beden sporcu süytyenlerinden aldım sıkmamasj çok önemli. Uçlar benim de çok acıyor çaresini şöyle buldum, aldığım o kendime büyük gelen sıkmayan sporcu sütyenlerinin içine gögüs pedi takıyorum akma problemim var mecburen göğüs uçlarıma da gümüş kapak takıyorum ne sütüm akıyor ne kapaklar düşüyor böylece. Gümüş kspağın yoksa tavsiye ederim beni çok ama çok rahatlattı. Sporcu sütyenlerimi de pszardan tanesi 50 tl ye aldım 😂süper iş gördü
Bebiş 40 günlük, 1numara sleepy kullanıyoruz. Valla bazen bacaktan bazen sırttan taşıyor. Bağlarken sürekli tepiniyor o yüzden sıkı mı gevşek mi anlamıyorum. Ben normal sanıyordum taşmayı burada taşmayanları görünce ben şok 😂🤦🏻‍♀️ boklu kıyafet çitilemekten helak oldum
Valla benim evin her yeri süt 😂 bırakıyorum akıyor. Ben de öyle yaptım birkaç kere ama benim gümüş kapakta uca yapışıyor o da acıtıyor 🤦🏻‍♀️ bide uçlar yara hava alsın kurusun diyorlar gümüş kapak ped ve sütyenle hava da almıyor çıkamadım ben bu işin içinden
Ben gümüş kapak takıyorum sütyen içine bir şey temas etmeyince rahat oluyo
Gümüş kapak uca yapışıyor o da acıtıyor 😔

İşte düzgün iletişim kuramadığımız için herşeyden hemen sıkılıyor ve çok yoruluyorum. Hemen mızmızlanmaya başlıyor, başka şeye geçiyorum
Ay gözünün içine baka baka benim saçma ya da mantıklı bir şeyler anlattığım anlar çok keyifli oluyor. O da Türkçe bilse cevap verecek gibi ağzını oynatıyor, sesler çıkarıyor.. o anlar çok keyifli geliyor bana. Ama dediğin gibi çok uzun sürmüyor.

Back