• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bugün 1.ay kontrolümüz vardi teyzoslar oğlumun büyümesi herseyi yolunda kalca usg cekildi o da temiz cikti hepatit asisi hastanede de yok doktor gelince asi sizi aricaklar merak etmeyein dedi. 2.ay asilarini yaptrinca ayni gun 2.ay kontrolune gidicez ozel de rota virüs asimiz yapilcak 😊

Dün brokoli yedim yemez olaydım kendime kızıyorum bebem mahvoldu

Limon mandalina portAkala şok oldum sürekli yiyordum hiç duymamıştım. Çok sağ ol canım

Hahaha valla aynı ben duşa girerim tertemiz olurum 10 dk sonra sütler akmaya başlar bebiş oldupundab beri temiz gezemiyorum resmen kendimden bile tiksinmiş durumdayım maalesef eşim de hiç ilgili değil zaten

Of ya o haftalardan somra düzeliyo mu 🥺 evet de nolur 🤣

Canim limon portakal icinde asit var ya o da gazi tetiklermis ben agzima süremiyorum bu gidisle kuru ekmek yicez anca🙄

Gunaydin kizlar, esiyle hasret gideren var mi ? Hersey eskisi gibi mi?

Benim 40 anca doluyor, 14 Subata randevu verdim 😊
6. Hafta dolunca hemen hasret giderdik biz 😂😂
Eskisi gibi degil daha 8. Haftamizdayiz ve sadece iki kez hasret giderebildik 😜
Canım kola çekiyor ya hiç mi içmiyoruz 😭
Ben iciyorum cola zero, red bull, kahve 🤤

Kızlar sizin de bezden taşma oluyor mu sık sık? Bir de neyle çıkarıyorsunuz kıyafetlerden bu sarı kaka çıkmıyor yıldım artık çitilemekten 🤦🏻‍♀️
Bunda henüz tasma olmadı ama büyük kızımda e bebek in leke çıkarıcısını kullaniyordum leke kalmıyordu. Bazen çok çok aşırı tasma oluyordu o zaman soğuk sudan geçiriyordum hemen sonra leke çıkarıcı sıkıp yıkıyordum

Canım kola çekiyor ya hiç mi içmiyoruz 😭
Ben içiyorum ya arada, hatta bu hafta çok da sağlıksız beslendim 2-3 kez hamburger yedim kocam sağolsun yemek de yapamadığım için bozuyo beni sürekli 😄
Kızlar bu arada gaz için dikkatinize hayran kaldım fasulye baharat vs ben de yemiyorum ama ne bileyim mandalina vs şok etti beni yiyiyorum çünkü arada onu bilmiyordum
Çay kahve de içiyorum ben gün içinde. 2 ayı doldurduk dün ve iki gündür sanki daha az gazı var, 3 ayda bitiyor bazen aniden bazen yavaş yavaş demişlerdi belki de azaliyordur artık çok şükür cidden zamanla geçecek demek ki.

Kızlar ya benim kızım gazını çıkarırken tuvaletini yaparken çok ağlıyor feryat ediyor resmen dayanamıyorum Ben de onunla beraber ağlıyorum Siz de durumlar nasıl

Kızlar bebekleriniz memeyle oynuyor mu? Benimki sağa sola çekiştiriyor şimdiden. Meme ağzındayken geriniyor bir şeyler yapıyor. Zaten acı çekerek emziriyorum sağolsun çok yardımcı oluyor 😅
Oynamaz mı hamur gibi yoğuruyor 😂
Çay kahve içiyo musunuz? Çay sevmem ama kahvesiz yapamam ve içmeye korkuyorum. Rezene kimyon cayını günde kaç defa içebilirşz
Ben çok sevmem zaten arada 1 bardak kahve içiyorum çay olarak sadece rezene içiyorum süt yapsın diye
Gunaydin kizlar, esiyle hasret gideren var mi ? Hersey eskisi gibi mi?

Benim 40 anca doluyor, 14 Subata randevu verdim 😊
Henüz değil canım sabırsızlıkla bekliyorum salı gününe sözleştik 😂
Daha 40 çıkmadı kuzum ciksada bu sarkik memeler sut kokan pijamalar darma duman saclarla adamla hasret ruzgarlari daha cok eser bizde🤣bide bizim 16 marttan beri yasak.iliski tup bebek felan olunca🤣 adam diyo spider man oldum duvarlara tirmaniyorum
Biz de hamileliği öğrendiğim 12 nisandan beri yapmıyoruz riskli gebelikti eşim fena durumda hiç süt kokusuna bakacağını sanmıyorum 😂

Arkadaslar genel cerrahiye gittim apseye dönuyor evet ama abtibiyotik veremem emziremezsin ozaman atesin 40 olursa ve duramaz hale gelirsen antibiyotik baslayalim dedi ama dogidman sonrada antibiyotik kullanmistim ama emzirmistim anlamadim

Merhaba kızlar oğlum bugün 1 ay 23 günlük oldu. Aşırı gaz problemimiz var uykusundan bile ağlayarak çığlıkla uyandırıyor doktorumuz gaz damlası verdi ama bi ise yaramadı acıkcası. Fitil verdi oda en zor durumlar ıcın. Baska onerisi olan var mı

Canım olaya hemen kurumadan müdahale edip lavaboda beyaz sabunla soğuk suyla hafif çitileyip daha kurumasına izin vermeden gerekirse bir gece ıslak bekletip yıkıyorum. Hiç leke kalmıyor
Hmm ben sıcak suyla citiliyirum hemen. Ondan mı acaba sonra makinede bile gitmiyor sarı lekesi

Back