• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gunaydin kizlar, esiyle hasret gideren var mi ? Hersey eskisi gibi mi?

Benim 40 anca doluyor, 14 Subata randevu verdim 😊
Daha 40 çıkmadı kuzum ciksada bu sarkik memeler sut kokan pijamalar darma duman saclarla adamla hasret ruzgarlari daha cok eser bizde🤣bide bizim 16 marttan beri yasak.iliski tup bebek felan olunca🤣 adam diyo spider man oldum duvarlara tirmaniyorum

Gunaydin kizlar, esiyle hasret gideren var mi ? Hersey eskisi gibi mi?

Benim 40 anca doluyor, 14 Subata randevu verdim 😊
Tam hazırız artık dedik birbirimize kaş göz yaptık ama dün kontrol vardı alttan muayene etti smear aldı. Yine gelmeye başladı 😂😂 başka yöntemler deneyecez artık eheh

Ben de sabah uyandım bebek her tarafına mıçmış taşmış bezi. Çıkardım üstünü heryerini temizledim vs bir de bezini kapatmadan lendi üstüne ve benim üstüme işedi üstüne. Bu böyle olmayacak dedik eşimle yıkadık sabahın köründe yıkarken tam çıkarıcaz küvetten bidaha işedi 😂😂 çok aksiyonlu bir sabah oldu yani

Kara lahana, karnabahar, pişmemiş soğan bunlar da çok gaz yapıyor canım özellikle soğan mahvetti bizi salatanın içinde vardı yemez olaydım dedim
Dün brokoli yedim yemez olaydım kendime kızıyorum bebem mahvoldu
Kuzum limon mandalina portakal lahana karnabahar bezelye sut yapsin denilen boza bile gazli mesela asla soguk bisey tuketme hazir yogurt gaz yapar dedi doktor evde kendim mayalıyorum onu tuketiyorum ben.ayaklarini üşütme o da cok etkiler
Limon mandalina portAkala şok oldum sürekli yiyordum hiç duymamıştım. Çok sağ ol canım
Daha 40 çıkmadı kuzum ciksada bu sarkik memeler sut kokan pijamalar darma duman saclarla adamla hasret ruzgarlari daha cok eser bizde🤣bide bizim 16 marttan beri yasak.iliski tup bebek felan olunca🤣 adam diyo spider man oldum duvarlara tirmaniyorum
Hahaha valla aynı ben duşa girerim tertemiz olurum 10 dk sonra sütler akmaya başlar bebiş oldupundab beri temiz gezemiyorum resmen kendimden bile tiksinmiş durumdayım maalesef eşim de hiç ilgili değil zaten
Oy kıyamam gaz çok fena ya, bir de 4-6 haftalar pik yapıyormuş
Of ya o haftalardan somra düzeliyo mu 🥺 evet de nolur 🤣

Kızlar bebekleriniz memeyle oynuyor mu? Benimki sağa sola çekiştiriyor şimdiden. Meme ağzındayken geriniyor bir şeyler yapıyor. Zaten acı çekerek emziriyorum sağolsun çok yardımcı oluyor 😅
Aynısı bende de var.şöyle sakin sakin emse başka bişey istemicem

Bugün aile hekimine 1 aylık aşımızı olmaya gittik.kilo alımımız iyi çok şükür.yarın da doktor kontrolümüz var.süt artırma işini, bebeğin emerken memeyi ağzına kıstırmasını falan herşeyi sorucam kağıda not aldım bir sayfa soru yazdım 😂😂😂

Dün brokoli yedim yemez olaydım kendime kızıyorum bebem mahvoldu

Limon mandalina portAkala şok oldum sürekli yiyordum hiç duymamıştım. Çok sağ ol canım

Hahaha valla aynı ben duşa girerim tertemiz olurum 10 dk sonra sütler akmaya başlar bebiş oldupundab beri temiz gezemiyorum resmen kendimden bile tiksinmiş durumdayım maalesef eşim de hiç ilgili değil zaten

Of ya o haftalardan somra düzeliyo mu 🥺 evet de nolur 🤣
3. Aydan sonra hafifliyormuş

Kızlar sizin de bezden taşma oluyor mu sık sık? Bir de neyle çıkarıyorsunuz kıyafetlerden bu sarı kaka çıkmıyor yıldım artık çitilemekten 🤦🏻‍♀️

Bende kereviz salatası yedim bebeğim dünden beri kıvranıyor.ne yiceğimi şaşırdım serum alsam en iyisi yani ne yesem gaz ne yesem gaz.fenalık geldi
Hamileyken beslenmek çok daha kolaymış şimdi hiçbi şey yiyemiyoruz daha çok kısıtlama var psikolojim bozuldu artık ne yesem diye düsünmekten
Bugün aile hekimine 1 aylık aşımızı olmaya gittik.kilo alımımız iyi çok şükür.yarın da doktor kontrolümüz var.süt artırma işini, bebeğin emerken memeyi ağzına kıstırmasını falan herşeyi sorucam kağıda not aldım bir sayfa soru yazdım 😂😂😂
Canım siz ankaradaydınız aşı nasıl buldunuz biz bulamıyoruz da hangi semt acaba
3. Aydan sonra hafifliyormuş
Offfff daha çok var
Kızlar sizin de bezden taşma oluyor mu sık sık? Bir de neyle çıkarıyorsunuz kıyafetlerden bu sarı kaka çıkmıyor yıldım artık çitilemekten 🤦🏻‍♀️
Canım benim bezden taşma hiç olmadı önceden domestosla citiliyodum iz kalmıyo ama ellerim yara oldu sonra elite leke cıkarıcı aldım onda ıslıyorum leke falan kalmıyo daha kolayıma geldi

Sor sor allah aşkına kurtarsın bizi 😅 memeyi doğru kavratmak için ne yapmak lazım ve yaralar için önerisi var mı

Canım olaya hemen kurumadan müdahale edip lavaboda beyaz sabunla soğuk suyla hafif çitileyip daha kurumasına izin vermeden gerekirse bir gece ıslak bekletip yıkıyorum. Hiç leke kalmıyor

Kuzum limon mandalina portakal lahana karnabahar bezelye sut yapsin denilen boza bile gazli mesela asla soguk bisey tuketme hazir yogurt gaz yapar dedi doktor evde kendim mayalıyorum onu tuketiyorum ben.ayaklarini üşütme o da cok etkiler
Ben boza çok tükettim doğumdan sonra, herhangi bir gaz sorunu yaratmadı bizde. Bozanın gaz yaptığını da bilmiyordum.

Bulunduğunuz şehirde rossman varsa onun minik leke çıkarıcıları var.
Dr. Beckmann, Kan süt ve yumurta
makinaya atmadan önce bunu kullanıyorum.

Canım olaya hemen kurumadan müdahale edip lavaboda beyaz sabunla soğuk suyla hafif çitileyip daha kurumasına izin vermeden gerekirse bir gece ıslak bekletip yıkıyorum. Hiç leke kalmıyor
Bu bilgiyi okumak için çok geç kaldım. Sabahtan beri kirlide sarı lekeli kıyafet. 😭 İlk defa kaka taştı, çıkmıyor mu cidden

Bu bilgiyi okumak için çok geç kaldım. Sabahtan beri kirlide sarı lekeli kıyafet. 😭 İlk defa kaka taştı, çıkmıyor mu cidden
Ben ıslak ıslak kızımın bokunu yikadigim için ödül olarak sorun yaşamadım canım. Gelinimin verdigi bebek kiyafetlerindeki yillanmis lekeleri de sodium perkarbonat ile cikarmistim ama uzun is o simdi. Sen normal soguk suya sabunla bastirip sonra da ilk firsatta yika bakalim ne olacak

Kızlar bebeğim emiyor donra emerken bi anda ağlamaya başlayıp memeyi bırakıyor. Sonra tekrar emip tekrar ağlayarak meneyi bırakıyor bunu sizinkiler de yapıypr mu? Bu ne demek acaba? Bugün çok huzursuz kızım çok gazı var bu gece hep ayakta geçecek heralde
Bence gaz sancısı arada benimki de yapiyor

Ben boza çok tükettim doğumdan sonra, herhangi bir gaz sorunu yaratmadı bizde. Bozanın gaz yaptığını da bilmiyordum.

Bulunduğunuz şehirde rossman varsa onun minik leke çıkarıcıları var.
Dr. Beckmann, Kan süt ve yumurta
makinaya atmadan önce bunu kullanıyorum.
Bizim doktorumuz soyledi canim tuketme dedi tetikler gazi dedi sut olsun diye bende alcaktim vazgectim zaten gazli bir bebek iyice catlicak cocuk onu icsem.

Back