2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Rapor bitene kadar yatacak canım. Başladığı tarihten bu güne kadar olan kısmı o

Çay kahve içiyo musunuz? Çay sevmem ama kahvesiz yapamam ve içmeye korkuyorum. Rezene kimyon cayını günde kaç defa içebilirşz

Dün durduramadigim bir üsume ve titremeyele acile gittim arkadaskar sol gögsüm cok aciyordu icinde sislik hala var ama kizariklik bjraz gecti yinede bugun genel cerraha göruncem acil doktoru mastit buyuk ihtimal dedi

Benim de tazyikli canım hala çözemedim tek meme emziriyorum ben de

Çay kahve içiyo musunuz? Çay sevmem ama kahvesiz yapamam ve içmeye korkuyorum. Rezene kimyon cayını günde kaç defa içebilirşz
Kimyonu ılık suda ıslayıp 1cay kasıgı verıyorum .kendımde toz kimyonu agzıma atıp üzerine su içiyorum.cayımı ıcemem cunku dene istersen saglık ocagı verebılırsın bebege demıstı sen bılırsın

Kızlar ya bebeğimi lanet olası gaz kuşatmış durumda allah aşkına kesinlikle yemememiz gereken ne var baklıyat dısında gerçekten tüm gece çok zordu çok üzüldüm yavruma
Kara lahana, karnabahar, pişmemiş soğan bunlar da çok gaz yapıyor canım özellikle soğan mahvetti bizi salatanın içinde vardı yemez olaydım dedim

Benimkinin de bazen midesi kalkıyor . Sewecegi marka arastiriyorum
Benim kızım genelde uyurken tercih ediyor. Gece uyusun diye yemek üzeri direk veriyorum aynen dediğin gibi oluyor. Biraz daha uykuya yaklaştığında veriyorum eme eme uyuyor yani kısaca uyanıkken almıyor uyurken alıyor..

tokken yapıyorsa bence uykusuzluktan oluyor. Yani uyumak istiyor ama dalamıyor kendini memeye veriyor olabilir

Dün durduramadigim bir üsume ve titremeyele acile gittim arkadaskar sol gögsüm cok aciyordu icinde sislik hala var ama kizariklik bjraz gecti yinede bugun genel cerraha göruncem acil doktoru mastit buyuk ihtimal dedi
Geçmiş olsun.. ilaç ile bir an önce geçer umarım..

Kızlar ya bebeğimi lanet olası gaz kuşatmış durumda allah aşkına kesinlikle yemememiz gereken ne var baklıyat dısında gerçekten tüm gece çok zordu çok üzüldüm yavruma
Kuzum limon mandalina portakal lahana karnabahar bezelye sut yapsin denilen boza bile gazli mesela asla soguk bisey tuketme hazir yogurt gaz yapar dedi doktor evde kendim mayalıyorum onu tuketiyorum ben.ayaklarini üşütme o da cok etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…