- 6 Nisan 2022
- 2.758
- 3.633
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.521
Yok bacim cildircak uykusu var uyumuyo 10dk sonra açılıyor gozler sesiyle yikiyo ortalığı napicam bilemiyorumBugünün bir özelliği mı var acaba? Normalde koligiz sanırım her akşam ağlama nöbetlerimiz var çünkü, ama bugün extra bir durum vardı belli. Benim kızımda sabah 8.30da bir kalktı 2 saat kadar uyudu sadece. Akşamda çığlık kıyamet bu saat oldu daha yeni uyudu
Sab simplex gaz damlası, biogaia bagırsak duzenleyıcı damlaNe için o damla
Beyaz gürültü anne karni sesi açtım philips bebek uygulamasın da ne mumkun durmuyo cigligi aglamasi bastiriyo.herseyiBen oyle anlarda sabredemedığim zaman bır kac dakıka youtube dan fön makinesi acıyorum alısmasını da ıstemıyorum dıye hemen kapatıyorum ama umarım alısmıyorduronu duyar duymaz sakinleşıyor en azından, anne karnındaki ses oldugu ıcınmıs.
Ben hap olarak kullandım. İğne daha etkili aslında ama hap da yetti neyse ki. En azından öyle bir ağrım sızım olmadıGaz sancısı vuruyordur canım
Ahh ahh o dikloron. 40. Günden bildiriyorum hala vurdukları yer ağrıyor, bükemiyorum bazen. Gavura saplar gibi sapladı adi hemşire
Aradığım yorum bu olabilir yaa denemediğim emzık kalmamıstı hemen baby me alicamKızlar bebeği emzik almayanlar. Benim bebek aventi bile tutmadı. Wee baby falan da denedik onu da bir kere aldı bidaha almadı. Geçen gün eşim e bebekten baby me almış 50 tlye ikili, onu tuttu. Maaşallah yarım saattir gıkı çıkmadan emiyo
Peki doktora gittiniz mi yada evde bişry ler yaptınız mı canımBenim de öyle hatta o bacagimdaki kas sanki cekistiriliyor gibi ağrıyordu yere oturamadim ,daha yeni yeni geçiyor 47 günlük bebegim
Nasıl geçer peki napıcaz böyle ya çok acı veriyor saolun bilginiz içinGaz sancısı vuruyordur canım
Ahh ahh o dikloron. 40. Günden bildiriyorum hala vurdukları yer ağrıyor, bükemiyorum bazen. Gavura saplar gibi sapladı adi hemşire
Ben ilk eve geldiğimde gece gündüz sağıyordum. Çok tatlı bir ebemiz var. ilk kontrol için eve geldiğinde “ kahramanlığa gerek yok gece yat uyu gündüz iki saatte bir sağ” demiştiAyy hic sorma ya herkes ayni soruyu soruyor anlasmis gibi. ‘Emziriyorsun demi’sanane? Evet desem ne olacak hayir desem ne olacak?
Mama verilen cocuk cocuk degil mi sanki o da buyuyor anne sutu emende buyuyor. Ve en gicik oldugum bunu kadinlarinda sormasi hadi erkekler bilmiyor soruyor da size ne oluyor yani.
Benim sutumde az cok geliyor ama sirf kendi rahatligim icin gece mama veriyorum. Bu beni kotu bir anne yapmiyor. Seninde dedigin gibi bebegim kucagimda karni tok alti temiz gaz yok mis gibi uyuyor
Lohusalık bitiş kontrolüne gittiğimde sordum doktora bacağım çok ağrıyor diye anlattım, bacaktan iğne mi vurdular doğum sonrası dediPeki doktora gittiniz mi yada evde bişry ler yaptınız mı canım
Aynı acı bende var şuan saolun yinede yorumunuziçinLohusalık bitiş kontrolüne gittiğimde sordum doktora bacağım çok ağrıyor diye anlattım, bacaktan iğne mi vurdular doğum sonrası dedihaberi bile yok yani, bu zamana kadar geçer iğne ağrısı olsa dedi, kaslar için esneme hareketleri öneririm dedi, ama son bir haftadır o acı yok çok şükür geçti yani kendiliğinden ekstra bişey yapmadım canım, öncesinde dizimi katlayıp yere oturamadim oğluma ayakkabı giydirirken o denli bir acı vardi
Ne güzel yazmışsınCanım üzüntünü çok iyi anlıyorum ama neyseki bu mamalar var bebeğimize verebilecegimiz, ben de hem mama hem emzirme olarak devam ediyorum hala, sadece giderek daha güçlü emmeyi öğrendikce benim de sütüm artmaya başladı çünkü bebek emdikçe daha fazla geliyor, mama miktarını biraz azalttım ama hala tam kesmedim. Senin de öyle olacaktır ,sağımda 30la başladım şimdi yeni yeni 70-80leri görüyorum, biraz daha büyüdükçe daha düzene girecektir, hepsi bir tarafa sadece mama ile beslenip büyüyen sağlıkla gelişen bebekler de var kendini hiç suçlu hissetme her bebek kendi rızkı kadarını içiyor, oğlumda artan sütlerden stok yapan ben kızımda sagacak süt bulamıyorum çoğu zaman
Canım kilo alımı yeterliyse, doktorlar 40 güne kadar sarılığı normal karşılıyor, baktıkları zaman değeri bile tahmin ediyorlarmış, bize sarı geliyor ama onlar için eğer sınır değerin üstü değilse normal kabul ediliyorBugün doktora gittik sarılığımız hala geçmediği hem vücudunda hem yüzünde olduğu için uzamış sarılık dedi doktor kan ve idrar verdik anne sütü sarılığı mı değil mi diye sonuçların çoğu temiz çıktı büyük ihtimalle anne sütü sarılığı en son 14. Günde 9 olan sarılık değerimiz 1. Ayda 16 olmuş başına böyle bir şey gelen var mı doktorla daha konuşmadık
Çok güzel dile getirmişsin canımKesinlikle katılıyorum. Doğum yaptığım günden beri kiminle konuşsam yaşlısı, genci, yeni anne olanı, beş çocuk büyüteni fark etmiyor, merhabadan sonra süt soruyor. Az geldiğini söyleyince de vazgeçme devam et artacak diyor herkes. Bütün bu laflar bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor.
Kızım mama ile besleniyor çok da güzel besleniyor afiyet olsun yediği mamalar. Bu satırları kızım kucağımda yazıyorum. Karnı tok, altı temiz, gazı yok ve kucağımda.. birlikte keyif yapıyoruz. Sağlıklı mutlu keyifli bir bebek daha ne isterim ? Bir ay az da olsa anne sütü aldı. Devamı gelsin ben de isterdim. Gelmediyse gelmedi yapacak bir şey yok. Kızımız hayatımıza eşsiz bir güzellik getirdi ve bu günlerin tadını çıkarıyoruz.
Cok guzel demis ebeniz banada hastanedeki hemsireler aynisini dedi. Sonucta sen iyi olmazsan yorgun olursan bebegine bakamazsin. Ben acemide olsam kimsenin dedigine kulak asmiyorum bebegim icin dogru oldugunu dusundugum seyi yapiyorum en guzeli oyleBen ilk eve geldiğimde gece gündüz sağıyordum. Çok tatlı bir ebemiz var. ilk kontrol için eve geldiğinde “ kahramanlığa gerek yok gece yat uyu gündüz iki saatte bir sağ” demiştibayılıyorum böyle insanlara.. sana alan açıyor, nefes aldırıyor. Zaten acemiyiz manyak olmuşuz.. ne yapacağımızı bilmediğimiz için başı kesik tavuk gibiyiz. Ezbere sözler yerine bize nefes aldıracak birilerine ihtiyacımız var.
Mağazadan aldım yarın görselini atayım. Unutursam tekrar hatırlatın çünkü unuturumAradığım yorum bu olabilir yaa denemediğim emzık kalmamıstı hemen baby me alicamdamaklı damaksız nasıl emzık lınkı var mı acaba
Gazını almadan yatırmayın bir de gaz damlası kullanabilirsinizNasıl geçer peki napıcaz böyle ya çok acı veriyor saolun bilginiz için
E bebekten aldım dediğiniz 2li emzik kızım bayıla bayıla emcüklüyoMağazadan aldım yarın görselini atayım. Unutursam tekrar hatırlatın çünkü unuturum
Kız hala uyandırıyor musun? Ben geceleri uyandırmıyom kendi uyanana kadarMama saatine yarım saat kala uyumak nedir yaaa kıyıp nasıl uyandırıcam şimdi ben bu bıdığı
Dokunmasam sabah 7ye kadar uyuyor ya 5-6 saat aç kaldığı oluyoKız hala uyandırıyor musun? Ben geceleri uyandırmıyom kendi uyanana kadar
Ha, 5 saati geçirme o zaman. Bırak uyuyun, gündüz sık beslersinDokunmasam sabah 7ye kadar uyuyor ya 5-6 saat aç kaldığı oluyo
Bir de biz sarılığı ağır geçirince psikolojim bozuldu. Hık dese ağzında mama buluyor çocuğumHa, 5 saati geçirme o zaman. Bırak uyuyun, gündüz sık beslersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?