- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.385
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #36.481
Sabah 8 akşam 8 damla veriyorum ben. Öğlen de 5 damla biogaiaMerhaba kızlar bebegım 1 aylık sab simplex damla aldım ama kullanımını sormayı unuttum. Siz nasıl kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah 8 akşam 8 damla veriyorum ben. Öğlen de 5 damla biogaiaMerhaba kızlar bebegım 1 aylık sab simplex damla aldım ama kullanımını sormayı unuttum. Siz nasıl kullanıyorsunuz
Canım çok teşekkür ederim , yarın demeyeceğim tarifini mutlaka, humana çay almıştım çok düzenli olmasa da içmeye çalışıyorum , onu da düzene sokayımMerhaba. Ben kendı ıctıgım tarifi yazayım belkı denemek istersiniz. Dut kurusu kayısı kurusu hurma ıncır üzüm yani kısacası evde ne varsa onları kaynattım suyunu ıctım posasını da yedim ılk hafta bu bende etkiliydi bence. Sonra da humana anne cayı aldım ıstersenız deneyin onu da. bır de sık emzırmek veya sagmak da arttırıyor. Solgar b12 nın de süt arttırdığını duydum ama aşırı ıstah açıp kılo yaptıgı da soylenıyor anneye.
Uykuda rahat cikariyorsa sorun olmaz canım, benimki uyurken çıkardığında kusuyor veya çıkaramıyor inleyip duruyor o nedenle baya beklemem gerekiyorKızlar bana akıl verin ya. Bebeğim memede uyuyo gaz çıkarmak için omzuma alınca uyanıyo tekrar uyuması için tekrar emmesi gerekiyo ağlıyo. Annem gazını çıkarmadan uyutma diyo ama uyudultan sonra gaz çıkarınca uyanıyo ve kısır döngüye giriyorum. Genelde gazını çıkarmadan yatırıyorum. Gaz çıkarmadan yatırınca bişey olurmu ki.
Canım üzüntünü çok iyi anlıyorum ama neyseki bu mamalar var bebeğimize verebilecegimiz, ben de hem mama hem emzirme olarak devam ediyorum hala, sadece giderek daha güçlü emmeyi öğrendikce benim de sütüm artmaya başladı çünkü bebek emdikçe daha fazla geliyor, mama miktarını biraz azalttım ama hala tam kesmedim. Senin de öyle olacaktır ,sağımda 30la başladım şimdi yeni yeni 70-80leri görüyorum, biraz daha büyüdükçe daha düzene girecektir, hepsi bir tarafa sadece mama ile beslenip büyüyen sağlıkla gelişen bebekler de var kendini hiç suçlu hissetme her bebek kendi rızkı kadarını içiyor, oğlumda artan sütlerden stok yapan ben kızımda sagacak süt bulamıyorum çoğu zamanMoralim çok bozuk kızlar
Doktordan geliyoruz
Bebeğim doğumdan sonra 10.günden sonra kilo almaya başlamıştı bugün 24.günümüz 14 günde 200 gramdan az almış , doktor çok az dedi , günde 1-2 öğün mama veriyordum akşamları rahat uyusun diye
Her öğünde 30-40 cc mama ver dedi
Zaten sütüm azdı sağınca da çıkmıyordu, meğer yavrum hiç doymuyormuş
Okadar kötüyümki ağlıyorum arabada şimdi
Sizlerin desteğine ihtiyacım var
Okadar takviye kullanıyorum su içiyorum ama artmadı sütüm
Doktor zamanla artacağını söyledi bi damla yazdı moralini yüksek tut dedi ama lohusayken insan çok duygusal oluyor
Nasıl aratacak bu süt , şimdi eve gidince sağım yapıcam yine moralim bozulacak
İnsan kendini çok ama çok kötü hissediyor herşeye şükretmek gerekirken böyle bir şey yerle bir ediyor insanı
Ben 6 saatte bir 8 damla veriyorum günde 4 kez doktor böyle kullanmami söyledi bir kerede 5 damla biogai veriyorumMerhaba kızlar bebegım 1 aylık sab simplex damla aldım ama kullanımını sormayı unuttum. Siz nasıl kullanıyorsunuz
Canım benim bebenin göz pınarları hala sarımsı geliyor bana, kimse bişi yapmıyor amaBugün doktora gittik sarılığımız hala geçmediği hem vücudunda hem yüzünde olduğu için uzamış sarılık dedi doktor kan ve idrar verdik anne sütü sarılığı mı değil mi diye sonuçların çoğu temiz çıktı büyük ihtimalle anne sütü sarılığı en son 14. Günde 9 olan sarılık değerimiz 1. Ayda 16 olmuş başına böyle bir şey gelen var mı doktorla daha konuşmadık
Evet canım benim kız da aynı öyleydi şimdi biraz daha uyumaya başladı ama kucakta uyuyor bu sefer de beşiğe alınca basıyor yaygarayıKizlar gece uyumayan bebe gunduzde uyumuyo artik yikiyoruz masaj yapıyoruz gaz cikartiyoruz yok 10dk uyuyo sonra ciyakliyo aldik arabaya koyduk gezdirmeye cikardik esimle arabada uydu eve geldi 10.dk yine uyandi 3 gundur böyleyiz artik sinirlerim mahvoldu sizde varmi bu durumlar
Ne için o damlaSabah 8 akşam 8 damla veriyorum ben. Öğlen de 5 damla biogaia
Bu saat oldu sabah 9da uyandi 2 saat anca uyudu delirmek uzereyimEvet canım benim kız da aynı öyleydi şimdi biraz daha uyumaya başladı ama kucakta uyuyor bu sefer de beşiğe alınca basıyor yaygarayı
Hem gaz hem de prebiyotik biyotik canımNe için o damla
Bugun en kötu gündü bizim 9 da uyandi sabah aksam 7ye kadar hiç uyumadi ama uykusuzluktan hiç durmadan eti kesilmiş gibi agladi asla sakinleştiremedim uykuya dalamadi emmedi sinirlendikce sinirlendi en son banyosunu yapti yine uyandi 3 kere al koy dan sonra sonunda daldi ama ben bittim bugün böyle bir aglama yokKizlar gece uyumayan bebe gunduzde uyumuyo artik yikiyoruz masaj yapıyoruz gaz cikartiyoruz yok 10dk uyuyo sonra ciyakliyo aldik arabaya koyduk gezdirmeye cikardik esimle arabada uydu eve geldi 10.dk yine uyandi 3 gundur böyleyiz artik sinirlerim mahvoldu sizde varmi bu durumlar
Kizlar gece uyumayan bebe gunduzde uyumuyo artik yikiyoruz masaj yapıyoruz gaz cikartiyoruz yok 10dk uyuyo sonra ciyakliyo aldik arabaya koyduk gezdirmeye cikardik esimle arabada uydu eve geldi 10.dk yine uyandi 3 gundur böyleyiz artik sinirlerim mahvoldu sizde varmi bu durumlar
Bugun en kötu gündü bizim 9 da uyandi sabah aksam 7ye kadar hiç uyumadi ama uykusuzluktan hiç durmadan eti kesilmiş gibi agladi asla sakinleştiremedim uykuya dalamadi emmedi sinirlendikce sinirlendi en son banyosunu yapti yine uyandi 3 kere al koy dan sonra sonunda daldi ama ben bittim bugün böyle bir aglama yok
Ayarlardan bebeğinizin tarihini girince çıkıyor sanırımHerkese iyi akşamlar, gruba yeni üye oldum eskiden sadece okuyordum. Ama hangi üyenin bebeği kaç günlük kaç aylık göremiyorum siz görebiliyo musunuz, ne yapmam gerekiyor