- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.501
Ay darısı başıma Bende nuk un kauçuk olanından sipariş verdim bi umut... memem sündü artık emmektenKızlar bebeği emzik almayanlar. Benim bebek aventi bile tutmadı. Wee baby falan da denedik onu da bir kere aldı bidaha almadı. Geçen gün eşim e bebekten baby me almış 50 tlye ikili, onu tuttu. Maaşallah yarım saattir gıkı çıkmadan emiyo
Nuk be bibs o zor bela bazen alıyorlar başka da denemedim. Farklı mi denemek lazım acabaKızlar bebeği emzik almayanlar. Benim bebek aventi bile tutmadı. Wee baby falan da denedik onu da bir kere aldı bidaha almadı. Geçen gün eşim e bebekten baby me almış 50 tlye ikili, onu tuttu. Maaşallah yarım saattir gıkı çıkmadan emiyo
Bizimki o kadar sulu ki hem de gazla birlikte çıkıyor zırt diyince benim üst baş batmazsa sukrediyorumBizim hep sulu yahu katı mı olması lazımmış
Yeşil kaka normal, çok fazla önsüt aldığı anlamına geliyor, üşüttüğü falan değil
Kesinlikle katılıyorum. Doğum yaptığım günden beri kiminle konuşsam yaşlısı, genci, yeni anne olanı, beş çocuk büyüteni fark etmiyor, merhabadan sonra süt soruyor. Az geldiğini söyleyince de vazgeçme devam et artacak diyor herkes. Bütün bu laflar bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor.Bu süt mama konusu gerçekten can sıkıcı. Belki anne süt vermek istemiyor, belki göğüsleri bozulsun istemiyor. Bu onu kötü anne yapmaz. Ya da ben mesela sağlıklı beslenemiyorum çok . Kaldı ki benim sütümde kesinlikle bazı minerallar eksiktir , balik, Tavuk yiyemiyorum hiç . Sütümde Omega 3 hak getire ama mamada var. Buram buram balık yağı kokuyor mama. Bence süt canı isterse geliyor , istemezse gelmiyor. Neler neler denemedim . Yok arkadaş.
Bana da sütüm az geliyor deyince ah vah yapıyorlar, sanki dünyanın sonu , artık ben sadece gülüp geçiyorum. Çünkü ilerde aynı kişiler bebeğim kilo almazsa bu defa da sütün yaramıyor , mama ver derler. Elin ağzı torba değil ki büzesin. Bu yüzden hiç takmıyorum, şu güzel günlerin tadını çıkartıyorum
E bebeğinkini alAy darısı başıma Bende nuk un kauçuk olanından sipariş verdim bi umut... memem sündü artık emmekten
Gaz sancısı vuruyordur canımKızlar oglum uykudan çığlık atarak ağlayarak uyaniyor . Biseyden mi korktu acaba bu durumu yaşayan var mı
Ahh ahh o dikloron. 40. Günden bildiriyorum hala vurdukları yer ağrıyor, bükemiyorum bazen. Gavura saplar gibi sapladı adi hemşireKızlar size bisey sormak istiyorum ama 20 gün oldu ben sezeryan olalı doğumdan çıkınca ağrı kesici yapıyorlar ya bacaktan iştebenim o bacağım çok ağrı yapıyor oturup kalkarken böyle ağrı da kramp gibi giriyor bükemiyorum bile yani o derecede başına gelen varmı böyle Bi durum varsa siz naptımız söyler misiniz kızlar şimdiden teşekkür ederim canlarım
Tamam canım aklımda bulunsun teşekkürlerKartal lütfi kırdar a gittim sıra çok tabii ama hızlı ilerledi damla damlattıkları için 45 dk bekledim
Sadece göz pınarı sarıysa çok ciddi değildir ama işte bizim gövdemizde sarı yüzümüz göz pınarı zaten sarı sanırım uzamış sarılığa bir şey yapmıyorlar bir an önce geçseydi tehlikesi yoksa istediği kadar sarı kalabilir insan bir şey olacak diye korkuyorCanım benim bebenin göz pınarları hala sarımsı geliyor bana, kimse bişi yapmıyor ama
Senin bebiş bütçe dostu babasının cüzdanını düşünüyor ev ekonomisine katkıda bulunuyoKızlar bebeği emzik almayanlar. Benim bebek aventi bile tutmadı. Wee baby falan da denedik onu da bir kere aldı bidaha almadı. Geçen gün eşim e bebekten baby me almış 50 tlye ikili, onu tuttu. Maaşallah yarım saattir gıkı çıkmadan emiyo
Ayy hic sorma ya herkes ayni soruyu soruyor anlasmis gibi. ‘Emziriyorsun demi’Kesinlikle katılıyorum. Doğum yaptığım günden beri kiminle konuşsam yaşlısı, genci, yeni anne olanı, beş çocuk büyüteni fark etmiyor, merhabadan sonra süt soruyor. Az geldiğini söyleyince de vazgeçme devam et artacak diyor herkes. Bütün bu laflar bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor.
Kızım mama ile besleniyor çok da güzel besleniyor afiyet olsun yediği mamalar. Bu satırları kızım kucağımda yazıyorum. Karnı tok, altı temiz, gazı yok ve kucağımda.. birlikte keyif yapıyoruz. Sağlıklı mutlu keyifli bir bebek daha ne isterim ? Bir ay az da olsa anne sütü aldı. Devamı gelsin ben de isterdim. Gelmediyse gelmedi yapacak bir şey yok. Kızımız hayatımıza eşsiz bir güzellik getirdi ve bu günlerin tadını çıkarıyoruz.
Cok tesekkurlerSabah 8 akşam 8 damla veriyorum ben. Öğlen de 5 damla biogaia
Kesınlıkle duzene gırınce arttığını goreceksınızCanım çok teşekkür ederim , yarın demeyeceğim tarifini mutlaka, humana çay almıştım çok düzenli olmasa da içmeye çalışıyorum , onu da düzene sokayım
Benim de öyle hatta o bacagimdaki kas sanki cekistiriliyor gibi ağrıyordu yere oturamadim ,daha yeni yeni geçiyor 47 günlük bebegimKızlar size bisey sormak istiyorum ama 20 gün oldu ben sezeryan olalı doğumdan çıkınca ağrı kesici yapıyorlar ya bacaktan iştebenim o bacağım çok ağrı yapıyor oturup kalkarken böyle ağrı da kramp gibi giriyor bükemiyorum bile yani o derecede başına gelen varmı böyle Bi durum varsa siz naptımız söyler misiniz kızlar şimdiden teşekkür ederim canlarım
Babasını tanımadığı ıcın degıl de sizi istediği ıcın dıye yorumladım ben ama. Kokumuzdan bıle anlıyorlar neticede bızı. Ilk aydaysanız ozellıkleKızlar ya bizim bebiş babasını tanımıyor. Önceden çok net bir ayrım yoktu aramızda kucakta susuyordu ama bugün avaz avaz bağırırken babası hiç susturamadı ben aliyorum anında susuyor. Babasına veriyorum ağlıyor ben alıyorum susuyor. E zaten ben biraz dinleneyim diye babasına kitleyecektim ağlayınca da kıyamıyorum ne olacak böyle. Ayni şeyi yaşayan var mı?
Cok tesekkurlerBen 6 saatte bir 8 damla veriyorum günde 4 kez doktor böyle kullanmami söyledi bir kerede 5 damla biogai veriyorum
Ben oyle anlarda sabredemedığim zaman bır kac dakıka youtube dan fön makinesi acıyorum alısmasını da ıstemıyorum dıye hemen kapatıyorum ama umarım alısmıyordurKizlar gece uyumayan bebe gunduzde uyumuyo artik yikiyoruz masaj yapıyoruz gaz cikartiyoruz yok 10dk uyuyo sonra ciyakliyo aldik arabaya koyduk gezdirmeye cikardik esimle arabada uydu eve geldi 10.dk yine uyandi 3 gundur böyleyiz artik sinirlerim mahvoldu sizde varmi bu durumlar
Bizimki halen formunda napicagimizi sasirdik artik mal gibi bakiyorum kitlendim kaldimBugun en kötu gündü bizim 9 da uyandi sabah aksam 7ye kadar hiç uyumadi ama uykusuzluktan hiç durmadan eti kesilmiş gibi agladi asla sakinleştiremedim uykuya dalamadi emmedi sinirlendikce sinirlendi en son banyosunu yapti yine uyandi 3 kere al koy dan sonra sonunda daldi ama ben bittim bugün böyle bir aglama yok
Buna ben de care bulamadım. Kucakta uyuyor yataga yattıgı an acıyor gozleri. Bir de kundak yaptırtmıyor asla. Yarım kundaga alıstırmak ıstıyordum ama olmadı. Yapabilen var mıEvet canım benim kız da aynı öyleydi şimdi biraz daha uyumaya başladı ama kucakta uyuyor bu sefer de beşiğe alınca basıyor yaygarayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?