2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ay darısı başıma Bende nuk un kauçuk olanından sipariş verdim bi umut... memem sündü artık emmekten

Nuk be bibs o zor bela bazen alıyorlar başka da denemedim. Farklı mi denemek lazım acaba

Bu grup gerçekten bize nefes aldırıyor birbirimize ndise ettigimiz konularda teselli ve destek oluyoruz . Keşke eşler de böyle bi grupta olsalar eşim bazen beni çıldırtıyor bir aylık bebeyi terbiye etmeye calisiyo ağlayınca sinirleniyo gerçekten sinirlerim harap oldu ya 2 bebe kadar da eşim var yani :/

Kızlar size bisey sormak istiyorum ama 20 gün oldu ben sezeryan olalı doğumdan çıkınca ağrı kesici yapıyorlar ya bacaktan iştebenim o bacağım çok ağrı yapıyor oturup kalkarken böyle ağrı da kramp gibi giriyor bükemiyorum bile yani o derecede başına gelen varmı böyle Bi durum varsa siz naptımız söyler misiniz kızlar şimdiden teşekkür ederim canlarım

Kesinlikle katılıyorum. Doğum yaptığım günden beri kiminle konuşsam yaşlısı, genci, yeni anne olanı, beş çocuk büyüteni fark etmiyor, merhabadan sonra süt soruyor. Az geldiğini söyleyince de vazgeçme devam et artacak diyor herkes. Bütün bu laflar bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor.
Kızım mama ile besleniyor çok da güzel besleniyor afiyet olsun yediği mamalar. Bu satırları kızım kucağımda yazıyorum. Karnı tok, altı temiz, gazı yok ve kucağımda.. birlikte keyif yapıyoruz. Sağlıklı mutlu keyifli bir bebek daha ne isterim ? Bir ay az da olsa anne sütü aldı. Devamı gelsin ben de isterdim. Gelmediyse gelmedi yapacak bir şey yok. Kızımız hayatımıza eşsiz bir güzellik getirdi ve bu günlerin tadını çıkarıyoruz.

Kızlar oglum uykudan çığlık atarak ağlayarak uyaniyor . Biseyden mi korktu acaba bu durumu yaşayan var mı
Gaz sancısı vuruyordur canım
Ahh ahh o dikloron. 40. Günden bildiriyorum hala vurdukları yer ağrıyor, bükemiyorum bazen. Gavura saplar gibi sapladı adi hemşire

Kartal lütfi kırdar a gittim sıra çok tabii ama hızlı ilerledi damla damlattıkları için 45 dk bekledim
Tamam canım aklımda bulunsun teşekkürler
Canım benim bebenin göz pınarları hala sarımsı geliyor bana, kimse bişi yapmıyor ama
Sadece göz pınarı sarıysa çok ciddi değildir ama işte bizim gövdemizde sarı yüzümüz göz pınarı zaten sarı sanırım uzamış sarılığa bir şey yapmıyorlar bir an önce geçseydi tehlikesi yoksa istediği kadar sarı kalabilir insan bir şey olacak diye korkuyor
Senin bebiş bütçe dostu babasının cüzdanını düşünüyor ev ekonomisine katkıda bulunuyo benimki direk avent tuttu olmuş iki emzik 200 lira

Ayy hic sorma ya herkes ayni soruyu soruyor anlasmis gibi. ‘Emziriyorsun demi’ sanane? Evet desem ne olacak hayir desem ne olacak?
Mama verilen cocuk cocuk degil mi sanki o da buyuyor anne sutu emende buyuyor. Ve en gicik oldugum bunu kadinlarinda sormasi hadi erkekler bilmiyor soruyor da size ne oluyor yani .

Benim sutumde az cok geliyor ama sirf kendi rahatligim icin gece mama veriyorum. Bu beni kotu bir anne yapmiyor. Seninde dedigin gibi bebegim kucagimda karni tok alti temiz gaz yok mis gibi uyuyor

Benim de öyle hatta o bacagimdaki kas sanki cekistiriliyor gibi ağrıyordu yere oturamadim ,daha yeni yeni geçiyor 47 günlük bebegim

Babasını tanımadığı ıcın degıl de sizi istediği ıcın dıye yorumladım ben ama. Kokumuzdan bıle anlıyorlar neticede bızı. Ilk aydaysanız ozellıkle

Ben oyle anlarda sabredemedığim zaman bır kac dakıka youtube dan fön makinesi acıyorum alısmasını da ıstemıyorum dıye hemen kapatıyorum ama umarım alısmıyordur onu duyar duymaz sakinleşıyor en azından, anne karnındaki ses oldugu ıcınmıs.

Bizimko.h Bizimki halen formunda napicagimizi sasirdik artik mal gibi bakiyorum kitlendim kaldim

Kızlar benim kızda doğuştan göbek fıtığı var, oğlumda da vardı ama bir ay içinde yerine girmişti,şimdi kızımda göbek deliği dışarda ve giderek küçülecek diye beklerken büyüyor, doktoru kendiliğinden geçeceğini yapılacak bişey olmadığını, 3-4 yaşa kadar gecmezse o zaman ameliyat edilebilecegini söylüyor, bizim gibi olan var mı sizin doktorlar ne diyor ,her gördüğümde üzülüyorum, doktor bundan ağrı olmaz dese de rahatsız ediyor gibi geliyor

Evet canım benim kız da aynı öyleydi şimdi biraz daha uyumaya başladı ama kucakta uyuyor bu sefer de beşiğe alınca basıyor yaygarayı
Buna ben de care bulamadım. Kucakta uyuyor yataga yattıgı an acıyor gozleri. Bir de kundak yaptırtmıyor asla. Yarım kundaga alıstırmak ıstıyordum ama olmadı. Yapabilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…