- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.441
Avent kullanıyorum benimki de sürekli düşüyor hatta emerken kenarları kalkıyor parmaklarımla tutuyorumİnşallah bizde büyüdükçe emeriz yaa canım
Benimki daha hiç kavrayamadı
Arada veriyorum ama sinirlenince red falan olmasın diye bırakıyorum
Sen hangi marka uç kullanıyorsun?
Benimki sürekli düştüğü için deli oluyorum
Silikon uçla çok rahat çekiyor ama sevmiyor benimkisi diğer türlü de sadece göğüs ucundan emdiği için hemen bırakıyor doymuyor ben huysuzken uçla veriyorum ki doysun normalde direk veriyorum emebildiği kadar emsinBenimki de silikon ucu hiç sevemedi.ağzına büyük geliyor birde çok çekmesi gerekiyor ağzına süt gelmesi için.2-3 çekti bıraktı.birde göğüslerim yara diye silikon uç deneyim dedim göğüslerim daha çok acıdı.o uç kısmına göğüs uçlarım sığmıyor girerken daha çok ağrıyor sizde ağrı olmuyor mu silikon uçta?birde bebeğiniz nasıl çekebiliyor sütü verimli çekebiliyor mu?
Penye battaniye kullanabilirsin aslında yeterli olur.Yok ev doğalgazli ama odam büyük.bnde soğuk almasın diye battaniye ortuyom
Maalesef biz de aynıyız , yanlışlıkta tutuyor meme olduğunu anlayınca hemen bırakıyor , sürekli yıka emzir boğulmasını engelle döngüsünden bıktımKızlar
Silikon uçla emzirenler , bıraktınızmı uçları yoksa devammı ? Ben arada normal memeyi vermeyi deniyorum ama beceremiyor sinirleniyor sonra
Vücudumun bir uzvu oldu bu silikon uçlar çok zor oluyor dışarıda falanne yapacaz kullananlar bıraktıysanız bana da bi el atıverin
Ben hala kullanıyorum, normal meme vermeyi denedim ilk tutuyor birkaç emme sonrası bırakıyor sonra yine tutmaya çalışıyor vs ben çok yoruldum. Silikon uç hem ben hem de bebek için daha konforlu şuanKızlar
Silikon uçla emzirenler , bıraktınızmı uçları yoksa devammı ? Ben arada normal memeyi vermeyi deniyorum ama beceremiyor sinirleniyor sonra
Vücudumun bir uzvu oldu bu silikon uçlar çok zor oluyor dışarıda falanne yapacaz kullananlar bıraktıysanız bana da bi el atıverin
Canım öncelikle üzülme. Mama vermek kötü bir şey değil ki, sütün az olur çok olur bu senin elinde olan bir şey ya da bir eksiklik değil. Ver mamayı doysun yavrucak. Hem biberonla iyi beslenip hemen kilo alıyorlar merak etmeMoralim çok bozuk kızlar
Doktordan geliyoruz
Bebeğim doğumdan sonra 10.günden sonra kilo almaya başlamıştı bugün 24.günümüz 14 günde 200 gramdan az almış , doktor çok az dedi , günde 1-2 öğün mama veriyordum akşamları rahat uyusun diye
Her öğünde 30-40 cc mama ver dedi
Zaten sütüm azdı sağınca da çıkmıyordu, meğer yavrum hiç doymuyormuş
Okadar kötüyümki ağlıyorum arabada şimdi
Sizlerin desteğine ihtiyacım var
Okadar takviye kullanıyorum su içiyorum ama artmadı sütüm
Doktor zamanla artacağını söyledi bi damla yazdı moralini yüksek tut dedi ama lohusayken insan çok duygusal oluyor
Nasıl aratacak bu süt , şimdi eve gidince sağım yapıcam yine moralim bozulacak
İnsan kendini çok ama çok kötü hissediyor herşeye şükretmek gerekirken böyle bir şey yerle bir ediyor insanı
Canım çok teşekkür ederimBen hala kullanıyorum, normal meme vermeyi denedim ilk tutuyor birkaç emme sonrası bırakıyor sonra yine tutmaya çalışıyor vs ben çok yoruldum. Silikon uç hem ben hem de bebek için daha konforlu şuan
Canım öncelikle üzülme. Mama vermek kötü bir şey değil ki, sütün az olur çok olur bu senin elinde olan bir şey ya da bir eksiklik değil. Ver mamayı doysun yavrucak. Hem biberonla iyi beslenip hemen kilo alıyorlar merak etme
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim ki kilo bile vermişti. Hiç üzülme aç kaldıklarını bilsek yapar mıydık. Şimdi maşallah tosun gibi oldu kuzum seninki de toparlar hemen merak etme.Moralim çok bozuk kızlar
Doktordan geliyoruz
Bebeğim doğumdan sonra 10.günden sonra kilo almaya başlamıştı bugün 24.günümüz 14 günde 200 gramdan az almış , doktor çok az dedi , günde 1-2 öğün mama veriyordum akşamları rahat uyusun diye
Doktor zamanla artacağını söyledi bi damla yazdı moralini yüksek tut dedi ama lohusayken insan çok duygusal oluyor
İnsan kendini çok ama çok kötü hissediyor herşeye şükretmek gerekirken böyle bir şey yerle bir ediyor insanı
Moralim çok bozuk kızlar
Doktordan geliyoruz
İnsan kendini çok ama çok kötü hissediyor herşeye şükretmek gerekirken böyle bir şey yerle bir ediyor insa
Canim ya skma canini bundan sonra telafi edersin kilo durumunu.Ac kaldigini anlamadin mi mesela uzun sure uyumaz aglar falan.Bide evinde tarti olsaymis guzel olrmus bende tarti var normal benim tartildidgim bebegimi kucagima alip tartiliorum.Benimki doymayinca uyumuyorda uyusada 1 saat anca uyuyup uyanio bende en son mama yapiorum.Bu ara gogsumude tam emmio onuda sagiyorumMoralim çok bozuk kızlar
Doktordan geliyoruz
Ayrıca biberonla hızlı beslenince daha çabuk ve uzun süre uyuyorlar eheheCanım çok teşekkür ederiminsan sağlıklı düşünemiyor bazen çok haklısın aslında
Canım sıkma canını.bende sürekli emziriyordum bebek ciyak ciyak ağlıyordu nedenini anlamıyordum.5. Gün kontrolümüzde sarılığımız çok artmış ve bebeğim kilo vermiş.doktor yeterli beslenemediğini söyledi hemen mama başlattı.süt ve mama verince yavrumun ağlaması kesildi meğerse açmış.şimdi yaklaşık bir aylık olduk 900 gram almış.mamadan hiç gocunmuyorum sonuçta ek gıdaya kadar vericez en fazla birkaç ay.süt benim de bir türlü artmıyor ama en azından alıyor zamanla artar diye düşünüyorum.hiç canını sıkma çoğumuz aynı durumdayızMoralim çok bozuk kızlar
Doktordan geliyoruz
Sıcak duş altinda masaj ve emzirme . Futbol topu tutuşu pozisyonunda da emzir çünkü farklı bi açıdan çekmesini sağlıyorMerhaba. Göğsümde bir ağırlık ve ağrı var sağıyorum geçmiyor süt de gelmiyor zaten. Tıkanıklık var sanırım ne yapabilirim canım çok yanıyor
Sırtı yere değdiği an basıyor bizim ki çığlığıKızlar bu bebisler kucakta uyumayı ne çok sewiyolar
Teşekkür ederim canımTomris’in Emzirme Notları – 3: Peki sütü arttırmak için ne yapmalıyız? Emzirme Kampı! - BYBO
Tomris'in Emzirme Notları'nın 1. Bölümü burada, 2. Bölümü burada Merhaba! Gelen sorular üzerinbeseryapimbakimonarim.com
Çok teşekkür ederim canım benimAh canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim ki kilo bile vermişti. Hiç üzülme aç kaldıklarını bilsek yapar mıydık. Şimdi maşallah tosun gibi oldu kuzum seninki de toparlar hemen merak etme.
Çok sağol canımCanim ya skma canini bundan sonra telafi edersin kilo durumunu.Ac kaldigini anlamadin mi mesela uzun sure uyumaz aglar falan.Bide evinde tarti olsaymis guzel olrmus bende tarti var normal benim tartildidgim bebegimi kucagima alip tartiliorum.Benimki doymayinca uyumuyorda uyusada 1 saat anca uyuyup uyanio bende en son mama yapiorum.Bu ara gogsumude tam emmio onuda sagiyorumcok yorucu oluyor ya
Ayrıca biberonla hızlı beslenince daha çabuk ve uzun süre uyuyorlar ehehe
Haklısın canımCanım sıkma canını.bende sürekli emziriyordum bebek ciyak ciyak ağlıyordu nedenini anlamıyordum.5. Gün kontrolümüzde sarılığımız çok artmış ve bebeğim kilo vermiş.doktor yeterli beslenemediğini söyledi hemen mama başlattı.süt ve mama verince yavrumun ağlaması kesildi meğerse açmış.şimdi yaklaşık bir aylık olduk 900 gram almış.mamadan hiç gocunmuyorum sonuçta ek gıdaya kadar vericez en fazla birkaç ay.süt benim de bir türlü artmıyor ama en azından alıyor zamanla artar diye düşünüyorum.hiç canını sıkma çoğumuz aynı durumdayız
Ah ahh bizim de sarılık 26 olmuş. Anlamadım ki aç olduğunu sütüm var sanıyordum. Benim de artmıyor bir türlü sütüm yapacak bişey yok yavrularımızın da mamayla büyüyeceği varmış. Sağlıkları yerinde olsun.Canım sıkma canını.bende sürekli emziriyordum bebek ciyak ciyak ağlıyordu nedenini anlamıyordum.5. Gün kontrolümüzde sarılığımız çok artmış ve bebeğim kilo vermiş.doktor yeterli beslenemediğini söyledi hemen mama başlattı.süt ve mama verince yavrumun ağlaması kesildi meğerse açmış.şimdi yaklaşık bir aylık olduk 900 gram almış.mamadan hiç gocunmuyorum sonuçta ek gıdaya kadar vericez en fazla birkaç ay.süt benim de bir türlü artmıyor ama en azından alıyor zamanla artar diye düşünüyorum.hiç canını sıkma çoğumuz aynı durumdayız
Ben mutfak tartısı üstüne tepsi koyup üstüne bebeyi koyuyorum öyle tartıyorumÇok teşekkür ederim canım benim
Çok sağol canım
Evde tartı var ama doktor bebeği kucağa alarak tartmanın doğru sonuç vermeyeceğini söyledi
Ki eşimle denedik o alıp kucağına tartılıyor , ben de yapıyorum , ikimizde de farklı çıkıyor yani doğru bir yöntem değilmiş
Evet canım aslında ağlıyordu çok , uyumuyordu , gazımı var diyip döngüye giriyodum , sonra emziriyodum , çok uzun emiyordu sonra uyuyordu , demekki azdı sütüm
Haklısın canım
Ne yapalım , kilo alamayıp gelişememesindense mama ile takviye yapacağız
Sütümüzde artarsa belkide ileride bırakabiliriz bile mamayı
Moralimizi yüksek tutalım
Sen ne kadar veriyorsun canım mamayı ? Her öğünde veriyormusun?
Ben mutfak tartısı üstüne tepsi koyup üstüne bebeyi koyuyorum öyle tartıyorum
Öncelikle mama öcü değil canım, ben emmemisim mesela şuan gayet sağlıklıyım çok şükür doğru düzgün hasta bile olmam. Hatta geçenlerde instagramda bir videoya denk geldim, yabancı bir ülkede kadın ikizlerinden birini anne sütüyle diğerini mama ile büyütmüş ve her anlamda neredeyse hiç fark yaşamamışMoralim çok bozuk kızlar
Doktordan geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?