• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Merhaba. Göğsümde bir ağırlık ve ağrı var sağıyorum geçmiyor süt de gelmiyor zaten. Tıkanıklık var sanırım ne yapabilirim canım çok yanıyor

Merhaba. Göğsümde bir ağırlık ve ağrı var sağıyorum geçmiyor süt de gelmiyor zaten. Tıkanıklık var sanırım ne yapabilirim canım çok yanıyor
Sağınca geçmiyor maalesef , bebişin güçlü bi şekilde emmesi lazım . Israrla o memeni emzir . Emerken de memene masaj yap

kar_bella kar_bella göz muayenesine hangi hastaneye gittiniz ben devlet hastanesine gitmeye cesaret edemiyorum çok kalabalık oluyor nasıldı çok beklediniz mi

Kızlar bana akıl verin ya. Bebeğim memede uyuyo gaz çıkarmak için omzuma alınca uyanıyo tekrar uyuması için tekrar emmesi gerekiyo ağlıyo. Annem gazını çıkarmadan uyutma diyo ama uyudultan sonra gaz çıkarınca uyanıyo ve kısır döngüye giriyorum. Genelde gazını çıkarmadan yatırıyorum. Gaz çıkarmadan yatırınca bişey olurmu ki.
Özellikle geceleri, uyumuşsa ben de gazını çıkarmadan yatağına koyuyorum. Bazen uykuya devam ediyor. Eğer gaz rahatsız ederse zaten uyanıyor. O zaman alıyorum gazını çıkarıp uyutup tekrar yatağına koyuyorum.

Kızlar ya göğüs uçlarınız düzeldi mi? ben bıktım artık bu yaralardan sızılardan. Hiç geçecek gibi durmuyor. Her emzirme işkenceye dönüyor. Sadece sırt üstü yatabiliyorum bütün gün açık geziyorum çok yoruldum artık.

Kızlar ya göğüs uçlarınız düzeldi mi? ben bıktım artık bu yaralardan sızılardan. Hiç geçecek gibi durmuyor. Her emzirme işkenceye dönüyor. Sadece sırt üstü yatabiliyorum bütün gün açık geziyorum çok yoruldum artık.
Yok canım benim de geçmedi maalesef.emzirmek kabus gerçekten uçlar alev alev yanıyor.gümüş kapak koyunca rahat bi nefes alıyorum ağrıları azaltıyor

Gümüş kapak gerçekten işe yaradı bende,benim kızın meme kavgalarına,çekiştirip sündürmelerine dayanabilme sebebim oldular

Kızlar🌸
Silikon uçla emzirenler , bıraktınızmı uçları yoksa devammı ? Ben arada normal memeyi vermeyi deniyorum ama beceremiyor sinirleniyor sonra
Vücudumun bir uzvu oldu bu silikon uçlar çok zor oluyor dışarıda falan😃ne yapacaz kullananlar bıraktıysanız bana da bi el atıverin😄

Kızlar🌸
Silikon uçla emzirenler , bıraktınızmı uçları yoksa devammı ? Ben arada normal memeyi vermeyi deniyorum ama beceremiyor sinirleniyor sonra
Vücudumun bir uzvu oldu bu silikon uçlar çok zor oluyor dışarıda falan😃ne yapacaz kullananlar bıraktıysanız bana da bi el atıverin😄
Canım bende hala silikon ucla devam. Ama gün içinde tam uyanık ve keyfi yerindeyken normal emiyor kendi istiyor normal emmeyi ama tabii silikon kadar tutamıyor büyüdükçe toparlar diye umuyorum

Sanırım uzmanlık alanım oldu 2 buçuk ay nerdeyse 2 günede bir tıkandım. Hemşire gelip açtı , sezeryandan bile bu kadar çekmedim ağrıyı. Yapabileceklerin

Emzirmeden 15-20 dk duşta kal. Sıcak kompresten daha çok işe yarar. Bebe şampuanıyla memeye masaj yap duştayken. Hatta el pompan varsa duşta tak biraz aksın.
Emzirdikten sonra sağ. Eğer pompa kullanıyorsan başlık büyük yada küçük geliyor olabilir dikkat et.

Duş al bence ve duş alırken de masaj yap. Eğer tıkanıklık varsa genel cerrah antibiyotik veriyor. Anca öyle açılıyor. Ama sen bir kendin masaj yapmayı dene istersen ateşin de çıkarsa aksatma ama doktora git. Bence ateşin yoksa mastit in başlangıcı olabilir. Bende de önce ağrı kızarıkşık olurdu sonra ateş

Canım bende hala silikon ucla devam. Ama gün içinde tam uyanık ve keyfi yerindeyken normal emiyor kendi istiyor normal emmeyi ama tabii silikon kadar tutamıyor büyüdükçe toparlar diye umuyorum
İnşallah bizde büyüdükçe emeriz yaa canım
Benimki daha hiç kavrayamadı
Arada veriyorum ama sinirlenince red falan olmasın diye bırakıyorum
Sen hangi marka uç kullanıyorsun?
Benimki sürekli düştüğü için deli oluyorum😃

Benimki de silikon ucu hiç sevemedi.ağzına büyük geliyor birde çok çekmesi gerekiyor ağzına süt gelmesi için.2-3 çekti bıraktı.birde göğüslerim yara diye silikon uç deneyim dedim göğüslerim daha çok acıdı.o uç kısmına göğüs uçlarım sığmıyor girerken daha çok ağrıyor sizde ağrı olmuyor mu silikon uçta?birde bebeğiniz nasıl çekebiliyor sütü verimli çekebiliyor mu?

Sanırım uzmanlık alanım oldu 2 buçuk ay nerdeyse 2 günede bir tıkandım. Hemşire gelip açtı , sezeryandan bile bu kadar çekmedim ağrıyı. Yapabileceklerin

Emzirmeden 15-20 dk duşta kal. Sıcak kompresten daha çok işe yarar. Bebe şampuanıyla memeye masaj yap duştayken. Hatta el pompan varsa duşta tak biraz aksın.
Emzirdikten sonra sağ. Eğer pompa kullanıyorsan başlık büyük yada küçük geliyor olabilir dikkat et.
Teşekkür ederim 🥰

Back