2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim 2. Cocuk ve ben de cok zorlaniyorum. Bazen uyumuyor saatlerce oğluma vakit ayiramiyorum diye cok üzülüyorum esim gelince bebegi ona veriyorum ben buyukle etkinlik oyun vs ama gece artik pertim çıkıyor. Cok zormuş çok

Almiyo hic bi turlu ciglik cigliga saatlerdir
Canım sağıp biberonla mi versen krizi geçene kadar veya geçti mi?
Doğru söylüyorsun canım ek gıdayı unutmuşum ben yavaştan başlıyorlar 5ten sonra artık idare edeceğiz bir şekilde
Kızlar bir memeniz diğerine göre daha çok sütlü ve sert oluyor mu?
Evet sol biraz daha sert oluyor benim

Kizlar bebegim memeyi almiyo dun geceden beri aliyo 3 4 kere cekiyo bırakıyo sinirleniyo agliyo durmuyo napicagimi sasirdim
Dün gece ve bu sabah benim oğlumda öyleydi normalde memede uyur keyif yapardi agzinda tutardi dün gece 5dk emiyor ondada kavga ediyor sonrada agzindan atip cirpinip agliyor bu sabahta ayni 4 saat ugrastim daha yeni uyudu ama yine tam emmedi

Benim de öyleydi canım. Sürekli sağım yaptım gelmese de sağdım yavaş yavaş arttı.
Kaç dakika ve ne kadar sağdın canım. Bende sağmayı denedim ama sol memeye süt gelmemeye başladı 3 saat geçiyor yine dolmuyor bebek de emmek istemiyor öyle olunca bıraktım bende bir yerde yanlış mı yaptım acaba

Bende doğumdan beri gece gündüz 3 saatte bir sağıyorum.iki memeden 50/60 cc çıkıyor.sağdıktan sonra bebeği emziriyorum ki boş memeyi çeksin süt artsın diye.bakalım faydası olacak mı

Gelir kuzu sağmayı bırakma sakın. Sağım yaparken elinle aşağı doğru masaj yap ovala

Bir de sağdıktan sonra tekrar dolması için 4 saat geçmesi gerekiyor o 4 saat içinde emmek isteyince basıyor yaygarayı,mecbur mama veriyoruz sağdığım zaten max 40 oluyor 2 saniyede yutuyor benim 20 dkda sağdığımı,üzerine 60lık mama içiyor.sağım yapmadığımda daha uzun emiyor gibi geliyor acaba sağmasam mı diyorum bazen

Bizmkide emmedi yarim yamalak en son yorgun düştü uyudu ama snki uykusunda bile bi soylenme hali. Valla nasil bir gece gecirdik anlamadim bayilcak gibiyim suan onu oyle gordukce bende agladim sinirlerm mahvoldu

Doktorumuzda biberona biraz mesafeli çünkü memeyi bile bazen almiyo.biberon rahatina alışırsa hic almayabilir diyo her tarafı ayri yere cikiyo

Herkes Sağınca artıyor diyor devam etmek lazım aslında sağmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…