- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #35.861
Evet sol az sağ çok BendeKızlar bir memeniz diğerine göre daha çok sütlü ve sert oluyor mu?
Benim 2. Cocuk ve ben de cok zorlaniyorum. Bazen uyumuyor saatlerce oğluma vakit ayiramiyorum diye cok üzülüyorum esim gelince bebegi ona veriyorum ben buyukle etkinlik oyun vs ama gece artik pertim çıkıyor. Cok zormuş çokKızlar bu kız uyumuyor saatlerdir neler neler yaptık yatırdığım an zınk... Kucağımda gezdirince susuyor ama uykusuzum zaten hal kalmıyor belli bir zaman sonra. Ne herhangi bir ses ne masaj hiçbiri işe yaramıyor. Kimyon çayı içmeye başladım henüz etkisini göremedim, gaz damlası da kullanıyorum sürekli. Kimse de yok yanımda tek bakıyorum. Çok seviyorum ama çok zormuş gerçekten. En çok merak ettiğim şeylerden biri de 2. 3. Çocuğu olan anneler nasıl buldunuz diğer bebişler için motivasyonu? Bizimki ağzımıza etti hiç istemezdim tek çocuk olmasını ama tekrar cesaret edebileceğimi de sanmıyorum
Sağ memem daha sütlü benimKızlar bir memeniz diğerine göre daha çok sütlü ve sert oluyor mu?
Canım sağıp biberonla mi versen krizi geçene kadar veya geçti mi?Almiyo hic bi turlu ciglik cigliga saatlerdir
Doğru söylüyorsun canım ek gıdayı unutmuşum ben yavaştan başlıyorlar 5ten sonra artık idare edeceğiz bir şekilde5 aylık olunca zaten ek gıdaya başlarsın yavaştan ufak çorbalar eline şu meyve süzgeci gibi şeylerden verip meyvelerin tadına baktırırsın sonra devam mamaları var pekmezli sütlü diye geçiyor. Dert etme yani 150 cc süt içer doymazsa birazcık da o pekmezli sütlü mamadan yer arada yoğurt yer çorba içer, diğer çalışan anneler nasıl yapıyor sanıyorsun? Benim arkadaşım çalışmıyordu ama emzirmek çok sıkıntı olmuştu onda bebek de erken doğmuştu ona rağmen 4 aylıkken başladı ek gıdaya bir akıllı bir dilli kızı var sorma yani doğan büyüyor rızkı kendiyle geliyor neyle beslenecek diye karartma içini.
Evet sol biraz daha sert oluyor benimKızlar bir memeniz diğerine göre daha çok sütlü ve sert oluyor mu?
O kabız yapıyor canım evet. Ben ocean kullanıyorum zeytinyağlı olduğu için rahatlatıyor bayağıBebekler için olan devit
Dün gece ve bu sabah benim oğlumda öyleydi normalde memede uyur keyif yapardi agzinda tutardi dün gece 5dk emiyor ondada kavga ediyor sonrada agzindan atip cirpinip agliyor bu sabahta ayni 4 saat ugrastim daha yeni uyudu ama yine tam emmediKizlar bebegim memeyi almiyo dun geceden beri aliyo 3 4 kere cekiyo bırakıyo sinirleniyo agliyo durmuyo napicagimi sasirdim
Bende gün icinde 2 ayri zamanda sagip dolapta ayni sogukluga gelince birlestiriyorumValla öyleyse çok iyi ya ne zaman ne kadar süt çıkacağı belli olmuyor sağol canım ben bir araştırayım öyle yapayım olmadı direkt olmuyo diye şartlamişim kendimi
Kaç dakika ve ne kadar sağdın canım. Bende sağmayı denedim ama sol memeye süt gelmemeye başladı 3 saat geçiyor yine dolmuyor bebek de emmek istemiyor öyle olunca bıraktım bende bir yerde yanlış mı yaptım acabaBenim de öyleydi canım. Sürekli sağım yaptım gelmese de sağdım yavaş yavaş arttı.
Benim de solum ağrıyor ama sağ sütlü.Sağ memem daha sütlü benimsezeryandan sonra da sağ kasık bölgem ağrıyor ilgisi var mı bilmiyorum
Gelir kuzu sağmayı bırakma sakın. Sağım yaparken elinle aşağı doğru masaj yap ovalaKaç dakika ve ne kadar sağdın canım. Bende sağmayı denedim ama sol memeye süt gelmemeye başladı 3 saat geçiyor yine dolmuyor bebek de emmek istemiyor öyle olunca bıraktım bende bir yerde yanlış mı yaptım acaba
Bir de sağdıktan sonra tekrar dolması için 4 saat geçmesi gerekiyor o 4 saat içinde emmek isteyince basıyor yaygarayı,mecbur mama veriyoruz sağdığım zaten max 40 oluyor 2 saniyede yutuyor benim 20 dkda sağdığımı,üzerine 60lık mama içiyor.sağım yapmadığımda daha uzun emiyor gibi geliyor acaba sağmasam mı diyorum bazenKaç dakika ve ne kadar sağdın canım. Bende sağmayı denedim ama sol memeye süt gelmemeye başladı 3 saat geçiyor yine dolmuyor bebek de emmek istemiyor öyle olunca bıraktım bende bir yerde yanlış mı yaptım acaba
Senin makine hangisiydi canım?Gelir kuzu sağmayı bırakma sakın. Sağım yaparken elinle aşağı doğru masaj yap ovala
Bizmkide emmedi yarim yamalak en son yorgun düştü uyudu ama snki uykusunda bile bi soylenme hali. Valla nasil bir gece gecirdik anlamadim bayilcak gibiyim suan onu oyle gordukce bende agladim sinirlerm mahvolduDün gece ve bu sabah benim oğlumda öyleydi normalde memede uyur keyif yapardi agzinda tutardi dün gece 5dk emiyor ondada kavga ediyor sonrada agzindan atip cirpinip agliyor bu sabahta ayni 4 saat ugrastim daha yeni uyudu ama yine tam emmedi
Doktorumuzda biberona biraz mesafeli çünkü memeyi bile bazen almiyo.biberon rahatina alışırsa hic almayabilir diyo her tarafı ayri yere cikiyoCanım sağıp biberonla mi versen krizi geçene kadar veya geçti mi?
Doğru söylüyorsun canım ek gıdayı unutmuşum ben yavaştan başlıyorlar 5ten sonra artık idare edeceğiz bir şekilde
Evet sol biraz daha sert oluyor benim
Lansinoh elektrikliSenin makine hangisiydi canım?
Herkes Sağınca artıyor diyor devam etmek lazım aslında sağmayaBir de sağdıktan sonra tekrar dolması için 4 saat geçmesi gerekiyor o 4 saat içinde emmek isteyince basıyor yaygarayı,mecbur mama veriyoruz sağdığım zaten max 40 oluyor 2 saniyede yutuyor benim 20 dkda sağdığımı,üzerine 60lık mama içiyor.sağım yapmadığımda daha uzun emiyor gibi geliyor acaba sağmasam mı diyorum bazen
Emzirdikten sonra ikisini toplam kaç dakika sağayımGelir kuzu sağmayı bırakma sakın. Sağım yaparken elinle aşağı doğru masaj yap ovala
Benim de sol daha şiş ve daha sütlü. Hamileyken de hep sol tarafımdan süt akardı şimdi de solda daha çok akıyorKızlar bir memeniz diğerine göre daha çok sütlü ve sert oluyor mu?
15er dakika sağEmzirdikten sonra ikisini toplam kaç dakika sağayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?